Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kebab
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Jah. Eks ma enda bet'i propositsiooni suurima riskina arvestangi seda, et lolli raha võib jätkuda kauemaks, kui ma eeldan. See, et see täna turgu liigutab, ei ole iseenesest küsimuse all.
    Noobi investorina küsin kohe, et miks te arvate, et Harju Elektri ja Coopi aktsiate hinnatõusu taga on loll raha, mitte näiteks aktsia tegelik hind? Edit: Coop tõusnud täna üle 14%.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Suurema lolli teooriast oled kuulnud?
    Jah. Eks ma enda bet'i propositsiooni suurima riskina arvestangi seda, et lolli raha võib jätkuda kauemaks, kui ma eeldan. See, et see täna turgu liigutab, ei ole iseenesest küsimuse all.

Leave a comment:

• ShatAp
    replied
    Päris hea. Harju Elektrit sain alla 5€/tk ostetud ja täna müüsin pooled 10€/tk pealt maha.
    Coopis IPO'st saadik sees ja aasta jooksul ostuhinda vähendanud ja selle pealt ka kena kasum. Samas kevadest sügiseni olin suht miinuses sellega. Positiivne, et balti börsil ka mingeid liikumis on hakanud toimuma.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kehtib ka baltikumis. Kellelegi bet, et aasta lõpuks on OMXBBGI < 1080?
    Suurema lolli teooriast oled kuulnud?

In the stock market, the greater fool theory applies when many investors make a questionable investment, with the assumption that they will be able to sell it later to "a greater fool". In other words, they buy something not because they believe that it is worth the price, but rather because they believe that they will be able to sell it to someone else at an even higher price

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Samas sellist lolli raha on ajaloos varemgi hooti turgudele tulnud. Pöörf indikaator, et vaja raha aktsiatest välja võtta ja ootama jääda, millal pauk ära tuleb.
    Kehtib ka baltikumis. Kellelegi bet, et aasta lõpuks on OMXBBGI < 1080?

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
    Coop on järgmine.
    Coop täna tõusnud juba üle 11%. Rallib kenasti. Mu virtuaalne raha muudkui kasvab. Harju Elekter tõusnud täna "vaid" 2.75%.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
    Coop on järgmine.
    Tänks.

Appi-appi, hakkas kukkuma!

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Coop on järgmine.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Varsti võivad inimesed südamerahuga kasiinos kaardiga maksta ning see ei mõjuta laenu saamist.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui mingi xtuhat vaba raha on, siis saab ühe reedese jooma raha Harju Elektriga praegu teha.
    Lükkasin ostuhinnaga 8,5 sisse, panin reede õhtul müügihinnaks 9,5, tänaseks on hind juba 10,5 peal. Ebareaalne shit.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Pensionireformi üks positiivsemaid tulemeid, hinnasõda on alanud.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Swedis on nüüd välisaktsiate kauplemise teenustasu poole odavam:

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Pane GSAT peale
    palun ära soovita asju, mis kuuga 4x teinud vaid mis võivad kuuga 4x teha, eksole

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Pane GSAT peale, ülejäänu eest osta vaseliini ja müü FB "5g mastitamise vastu!" grupis "parim kreem 5G törjumiseks!" pähe 30 eurtsiga maha. Nii löikad ühest valdkonnast kahe käega profiiti ja pakud segaduses abiotsijale 5G vastu kiiret ravi. Kui aega jääb üle, vöid vaseliini kodus leiduvate näo vöi päikesekreemi jääkidega läbi segada ning värskelt valmistatud ollust veel teistesse gruppidesse pakkuda. Siit saad indu: https://interestingengineering.com/s...ctually-buy-it
    See on üks väärt äri, mul on hea meel inimeste leidlikuse üle! Viimaks ometi saame sellest 5g needusest jagu.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kaala kadunud. Pane nüüd oma top 5 lotopiletid tänase päeva seisuga. Luban, et valin ühe välja ja vajutan
    Pane GSAT peale, ülejäänu eest osta vaseliini ja müü FB "5g mastitamise vastu!" grupis "parim kreem 5G törjumiseks!" pähe 30 eurtsiga maha. Nii löikad ühest valdkonnast kahe käega profiiti ja pakud segaduses abiotsijale 5G vastu kiiret ravi. Kui aega jääb üle, vöid vaseliini kodus leiduvate näo vöi päikesekreemi jääkidega läbi segada ning värskelt valmistatud ollust veel teistesse gruppidesse pakkuda. Siit saad indu: https://interestingengineering.com/s...ctually-buy-it

Leave a comment:

Working...
X