Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Investeerimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • käbi
    Meeskonnaliige
    • Aug 2003
    • 1344

Loodan et mitte aga reaalne jah. Korrali dump võib sealkandis tulla.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
      Bradolf Pitler
      • Jan 2004
      • 30425

Vaadake, et riik teid ära ei huia uute regulatsioonidega ja nii.

Kommentaar

• kaala
        Eesti koondislane
        • Jan 2003
        • 5135

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
        Vaadake, et riik teid ära ei huia uute regulatsioonidega ja nii.
        Siin käivad mingid maksuameti omad ka lugemas?
        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• taku*
          d-day
          • Feb 2004
          • 9678

Algselt postitanud kasutaja allars poolt
          Keegi siin krüptot ka laksab? Mis sellest arvate - Bitcoin 100 000 ja Ethereum 8000 aasta lõpuks?
          120/10

Kommentaar

• Rein
            Must puudel
            • Feb 2005
            • 12804

Keegi siin krüptot ka laksab? Mis sellest arvate - Bitcoin 100 000 ja Ethereum 8000 aasta lõpuks?
            Võimalik, et see juhtub, aga pigem siiski mitte. Tõusevad kindlasti, aga ilmselt mitte nii palju. Loodetavasti eksin
            Ethereum on aastaga 1000% juurde pannud, päris hull.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• cannuman
              fänn
              • Jun 2004
              • 15044

Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
              Siin käivad mingid maksuameti omad ka lugemas?
              Piir käib...

Kommentaar

• hexaflexa
                Amatöör
                • Jun 2020
                • 62

Minu kokkupuude krüptoga on üpriski minimaalne. ca aasta tagasin registreerising crypto.com kasutajaks end stakesing vajaliku summa et saada nende metallist pangakaart (ruby). Sellel siis 2% cashbacki igalt ostult. Nüüd on nad muidugi neid stakemis süsteemi muutnud

Hetkel näeb plaan välja selline:

ruby kaardijaoks vaja stakeda 350$ (2% cashback + 100% spotify)
                Indigo / jade Green= 3500$ (3% cashback + 100% spotify+netflix+ airport lounge)
                Rose gold / icy white = 35 000$ (5% cashback, kogu eelnev + mõned lisad)
                Obsidian = 350 000$ (8% ja eelnev+lisad)

Stakemine tähendab et sa ostad nende CRO-d antud väärtuses ja see on "locked" 6 kuud. Rose gold kaardist alatest teenib sellepealt ka boonus intressi. Kui 6 kuud on läbi, saad teha selle CRO-ga mida tahad, aga kui tahad antud kaardi "benefitse" alles hoida siis ära võta seda stamisest välja.

netflix,spotify 100% tähendab seda et kui antud kaardiga maksad spotify eest näiteks, 5$ kuus, siis see 5€ antakse sulle CRO-s 100% tagasi.
                Cashback makstase samuti tagasi CRO-s. Ehk maksad poes nt 100€ eest, ja sul on 3% cashback kaart = 3€ väärtuses crod saad (hetkel 1 cro hind 0,25€). Selle CRO-ga saad teha mida tahad (st teha ta rahaks, või stakeda et intressi teenida jne).

Minu enda kogemus:
                Kaart tuli kohale ca 3 kuud. Netist lugedes jäi mulje et mõnes riigis käib asi kiiremini, mõnes aeglasemalt.. no vähenalt sain kaardi kätte. Kaart toimib hästi, cashbacki koguneb - kahtsen et kohe 3% kaarti ei võtnud. Icy gold 5% käib minujaoks natuke üle jõu, kuigi väga ahvatlev.

Nende enda platvormil saab ka teisi krüptosid osta ja neil on supercharger programm... Seal staked enda Cro-d ja siis teenid mõnda nendepoolt valitud krüptot vms... ma olen enda cashbacki CRO koguaeg sinna lükanud ja hetkel see omakorda ca 50$ väärtuses erinevaid coine teeninud.

Hetkel olen teeninud natuke alla 400$ cashbacki + siis see superchargeri programmist 50$. (PS. esimese 50$ cashbacki sain kohe registreerides tänu kampaaniale).
                Olen nende platvormil ka natuke BTC,eth ostnud (~3k€).

Paar asja mida tähele panna crypto.com kaardiga:
                Gambling tehinguid nt teha ei saa.
                Kaart on metallist - välismaal tahtsin raha välja võtta ATM mu kaarti enam välja ei andnud [Liiga raske vms..ei jõudnud välja lükata] tükk sekeldust oli et enda pangakaart tagasi saada - enam seda ATM-i ei julge toppida

Kellelgi peaks soov olema teha ja stakeb vähemalt Ruby või kõrgema kaardijaoks siis minu ref. kood millega sina saad (ja mina ka) 25$ väärtuses CRO-d: d7djcjgwfz

Kommentaar

• mjaasa
                  Eesti koondislane
                  • Mar 2005
                  • 5394

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
                  Võrdluseks kaks mu lemmikfondi.
                  EXXT- 43,6 %
                  SXR8- 42,2 %

Esimeses laste ülikoolirahad ja teisse soovitasin naisel pensionirahad panna.
                  Kasvukonto?
                  Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                  Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

• Rein
                    Must puudel
                    • Feb 2005
                    • 12804

Algselt postitanud kasutaja mjaasa poolt
                    Kasvukonto?
                    Kasvukonto ja PIK.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Crackerz
                      Asjahuviline
                      • Mar 2008
                      • 1324

Algselt postitanud kasutaja hexaflexa poolt
                      Minu kokkupuude krüptoga on üpriski minimaalne. ca aasta tagasin registreerising crypto.com kasutajaks end stakesing vajaliku summa et saada nende metallist pangakaart (ruby). Sellel siis 2% cashbacki igalt ostult. Nüüd on nad muidugi neid stakemis süsteemi muutnud

Hetkel näeb plaan välja selline:

ruby kaardijaoks vaja stakeda 350$ (2% cashback + 100% spotify)
                      Indigo / jade Green= 3500$ (3% cashback + 100% spotify+netflix+ airport lounge)
                      Rose gold / icy white = 35 000$ (5% cashback, kogu eelnev + mõned lisad)
                      Obsidian = 350 000$ (8% ja eelnev+lisad)

Stakemine tähendab et sa ostad nende CRO-d antud väärtuses ja see on "locked" 6 kuud. Rose gold kaardist alatest teenib sellepealt ka boonus intressi. Kui 6 kuud on läbi, saad teha selle CRO-ga mida tahad, aga kui tahad antud kaardi "benefitse" alles hoida siis ära võta seda stamisest välja.

netflix,spotify 100% tähendab seda et kui antud kaardiga maksad spotify eest näiteks, 5$ kuus, siis see 5€ antakse sulle CRO-s 100% tagasi.
                      Cashback makstase samuti tagasi CRO-s. Ehk maksad poes nt 100€ eest, ja sul on 3% cashback kaart = 3€ väärtuses crod saad (hetkel 1 cro hind 0,25€). Selle CRO-ga saad teha mida tahad (st teha ta rahaks, või stakeda et intressi teenida jne).

Minu enda kogemus:
                      Kaart tuli kohale ca 3 kuud. Netist lugedes jäi mulje et mõnes riigis käib asi kiiremini, mõnes aeglasemalt.. no vähenalt sain kaardi kätte. Kaart toimib hästi, cashbacki koguneb - kahtsen et kohe 3% kaarti ei võtnud. Icy gold 5% käib minujaoks natuke üle jõu, kuigi väga ahvatlev.

Nende enda platvormil saab ka teisi krüptosid osta ja neil on supercharger programm... Seal staked enda Cro-d ja siis teenid mõnda nendepoolt valitud krüptot vms... ma olen enda cashbacki CRO koguaeg sinna lükanud ja hetkel see omakorda ca 50$ väärtuses erinevaid coine teeninud.

Hetkel olen teeninud natuke alla 400$ cashbacki + siis see superchargeri programmist 50$. (PS. esimese 50$ cashbacki sain kohe registreerides tänu kampaaniale).
                      Olen nende platvormil ka natuke BTC,eth ostnud (~3k€).

Paar asja mida tähele panna crypto.com kaardiga:
                      Gambling tehinguid nt teha ei saa.
                      Kaart on metallist - välismaal tahtsin raha välja võtta ATM mu kaarti enam välja ei andnud [Liiga raske vms..ei jõudnud välja lükata] tükk sekeldust oli et enda pangakaart tagasi saada - enam seda ATM-i ei julge toppida

Kellelgi peaks soov olema teha ja stakeb vähemalt Ruby või kõrgema kaardijaoks siis minu ref. kood millega sina saad (ja mina ka) 25$ väärtuses CRO-d: d7djcjgwfz
                      Tooks välja, et enam päris 3 kuud ootama ei pea kaarti. Tuleb max 2 nädalaga Eestisse.

Kommentaar

• LaRaBla
                        Eesti koondislane
                        • Jan 2011
                        • 3958

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                          Bradolf Pitler
                          • Jan 2004
                          • 30425

Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
                          -0,13 prossa. paanika

Kommentaar

• LaRaBla
                            Eesti koondislane
                            • Jan 2011
                            • 3958

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                            -0,13 prossa. paanika
                            No selle kuu suur tõus oli valel ajal, enne palgapäeva

Kommentaar

• plastic'99
                              Eesti koondislane
                              • Oct 2014
                              • 4685

Soovilugu 500 palun

Eile oli Westons ka Boltis otsas, õnneks täna olemas!

Kommentaar

• Rudy
                                Eesti koondislane
                                • Nov 2013
                                • 2750

Hepsor IPO. Kas korterite müük läheb ikka buumiliselt või kõik soovijad on oma korterid kätte saanud?

Kommentaar

Töötlen...