Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

KORN

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'KORN\'

Originally posted by elbimbo

öööööööäääääääääääääkkkkkkkkorn!!!!!!!
    ...
    blah blah blah
    ...
    !!!!!!!!!!!!!!!!
    jee, veel üks ajuhiiglane meie rõõmsa kogukonnaga ühinenud

kuigi ma mingi eriline fänn pole, on mõned lood on vägagi pandavad. eriti adidas

Kommentaar

Originally posted by Undi
      kuigi ma mingi eriline fänn pole, on mõned lood on vägagi pandavad. eriti adidas

mitte adidas, vaid a.d.i.d.a.s. KoRnist veel niipalju, et mulle meeldib uus plaat isegi rohkem kui eelmised. Rohkem on meloodiat, eriti näiteks loos \"Thoughtless\" ja kommertslikkuse kohta niipalju, et Jon Davis teeb sellist muusikat, mis talle meeldib ja pole tema süü kui depressioonis olevad ameerika pubekad tema muusikat üha rohkem ostavad
      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

julgen ka ennast pidada korni fänniks ning minu arust on uus plaat eelmistest nõrgem. aga võibolla on lihtsalt uus ja harjumatu.
        igatahes plaadi teema ja sõnum oleks võinud olla vähe originaalsem. seda hukkaläinud nooruse, kurja riigi ja terrorismi ja usa-mentaliteet sakib teemat leiab igas teises tänapäeva väljaandes (näit. uus filteri - amalgamut).
        selle pika ja segase jutu kokkuvõtteks - siiski suht kuulatav plaat.

Kommentaar

rap metal ja umbes sinna kanti muusika on välja mõeldud inimkonna hukkamiseks.
          ja peale selle et ropult pappi saada mingitelt mõttetutelt fännidelt.
          kõik hea muusika on suudetud ära rikkuda pannes sinna rapi vahele.
          tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Tegelikult on see KoRn\'i \"Untouchables\" päris normaalne võrreldes selle Linkin Park\'i \"Reanimation\'iga\".:P
            Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Andi minu subjektiivne arvamus sinust Pask

Kommentaar

Originally posted by bomb

Andi minu subjektiivne arvamus sinust Pask
                Järjekornde näide freudilikust kaitsemehhanismist...
                \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by zoolazorts

Vat minu arust on kahju, et kiputakse ära rikkuma väga heade bändide mainet. ZTV laseb päevast päeva KoRn\'i, varsti on KoRn kõikide lemmikbänd ning jube \"pop\" () ka kõikide nende muiduludride seas, kes karmist muusikast miskit ei mõhka. Peaasi et System of a Down\'i massiivselt laskma ei hakata . Igaljuhul on KoRn nu-metali isana väga tore bänd
                  Minul arvamus on üsna vastupidine. Tundub, et oled süüdi selles, milles teisi süüdistad. Räägid, et on lame kui mingi hull shff underground värk tehakse popiks, aga täpselt sama kehtib vastupidi - sina oled lahe sellepärast, et sulle meeldib musa, mis ei ole popp. Et uhkustada \"mulle see pop MTV paske ei meeldi\" jne. Jääb mulje, et muusika ei meeldi sulle muusika enda pärast, muidu peaks nagu olema suva, kui pop see on või kui paljudele teistele see meeldib. Minu meelest selline asi nagu kommertsialiseerumine ei oma mingit tähsust. Mul on jummala suva, kui palju keegi oma plaate müüb. Mina hindan muusikat muusika enda järgi ja selle järgi kas inimesed \"teevad kompromisse oma muusikalistes kavatsustes\" või mitte. MTVs või ZTVs näitamine ei tähenda automaatselt seda, et esitaja teeb muusikat ainult raha pärast.
                  \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by greenday

Minul arvamus on üsna vastupidine. Tundub, et oled süüdi selles, milles teisi süüdistad. Räägid, et on lame kui mingi hull shff underground värk tehakse popiks, aga täpselt sama kehtib vastupidi - sina oled lahe sellepärast, et sulle meeldib musa, mis ei ole popp. Et uhkustada \"mulle see pop MTV paske ei meeldi\" jne. Jääb mulje, et muusika ei meeldi sulle muusika enda pärast, muidu peaks nagu olema suva, kui pop see on või kui paljudele teistele see meeldib. Minu meelest selline asi nagu kommertsialiseerumine ei oma mingit tähsust. Mul on jummala suva, kui palju keegi oma plaate müüb. Mina hindan muusikat muusika enda järgi ja selle järgi kas inimesed \"teevad kompromisse oma muusikalistes kavatsustes\" või mitte. MTVs või ZTVs näitamine ei tähenda automaatselt seda, et esitaja teeb muusikat ainult raha pärast.
                    Ei tea millest sa seda kõike välja loed . Miks ma peaksin end sellepärast teistest lahedamaks pidama, et mulle teistsugune muusika meeldib. Aga kindlasti meeldib mulle omapära ja kui pool maailma nimetab oma lemmikbändiks Linkin Parki ühe loo pärast, siis...sellist asja ma ei salli. Nende muusika meeldib mulle samamoodi edasi, kuid seda öeldes jätan ma mulje justkui kuuluksin nende eelnimetatute hulka. Ja Linkin Park on ainult näide, mu tegelikud lemmikud on LP-st mitmeid kordi paremat muusikat tootvad (tootnud) System of a Down, Nirvana ja Paradise Lost.
                    Nii et ära tule jaurama kui miskit ei tea
                    Sa justkui ei lükanud ühtki mu väidet ümber.

Kommentaar

uuu...kõvamees meil siin välja ilmunud

Kommentaar

Üldiselt suhtun Korni positiivselt ja \"Here To Stay\" on üks parimaid, mida neilt kuulnud olen. Mõni lugu on küll igav kah.
                        Nojah, nagu ma varemgi mingi topicu all olen kuulutanud, olen maitselt keskmisest märksa karmima kraami pooldaja (7 vapras hetke lemmik Stonechrist), kuigi kuulan vahel ka easy-listeningi kuskilt ürgajast (70-ndad)
                        Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Ei tea millest sa seda kõike välja loed . Miks ma peaksin end sellepärast teistest lahedamaks pidama, et mulle teistsugune muusika meeldib. Aga kindlasti meeldib mulle omapära ja kui pool maailma nimetab oma lemmikbändiks Linkin Parki ühe loo pärast, siis...sellist asja ma ei salli. Nende muusika meeldib mulle samamoodi edasi, kuid seda öeldes jätan ma mulje justkui kuuluksin nende eelnimetatute hulka. Ja Linkin Park on ainult näide, mu tegelikud lemmikud on LP-st mitmeid kordi paremat muusikat tootvad (tootnud) System of a Down, Nirvana ja Paradise Lost.
                          Nii et ära tule jaurama kui miskit ei tea
                          Sa justkui ei lükanud ühtki mu väidet ümber.
                          Ei no mida veel, üritan mingile pudrupeale selgeks teha, et mulle meeldib SOAD sellepärast, et nende muusika on hea, mitte sellepärast, et lahe välja paista. Varsti kukud süüdistama, et mulle tegelikult ei meeldigi jalgpall
                          Case closed
                          Case re-opened. Nii naljakas on vaadata, kuidas noor inimene läheb säpsi sellepärast, et keegi avastas ebakõla ta eneseesitluslikus paraadis. Ära muretse, keegi pole perfektne.

Kommentaar

mis mu vanus siia puutub? Ma mõtlesin, et su loba juba otsa sai, aga leidsid ikka uue punkti kust nokkima hakata.
                            Sa vist ei oska lugeda. Snu vanusele ei ole küll kuskil rõhku pandud. Paradoks seisneb siin selles, et kui see mida ma väitsin on väär, ei oleks sa mu jutu peale närvi läinud...

Kommentaar

ok, ok ma ei viitsi enam vaielda, mulle meeldib see muusika mis ma kuulan ning oleks tore kui ka sina respekteeriks seda
                              Ma totaalselt respekteeringi seda (ma polegi vastupidist väitnud). Ok, lõpetame loba ja lähme sõpradena lahku.

Kommentaar

Pooldan zoolazortsi, sest jagan sama maailmavaadet. Ülejaanud tegelased (eelkõige see tamma vend) pole metallistid ning ei saa ka metalimeeste mõttemaailmast aru nii, et tehke endale eraldi teema oma lemmik bandide kohta ja vahutage seal mis on \"tegija\" ja mis mitte.

Ja veel ühele vennale:
                                Metal muutub kommertsiks siis, kui see Euroopas läbi lööb.

Kommentaar

Working...
                                X