Replying to Topic \'KORN\'
jee, veel üks ajuhiiglane meie rõõmsa kogukonnaga ühinenud
kuigi ma mingi eriline fänn pole, on mõned lood on vägagi pandavad. eriti adidas
Originally posted by elbimbo
öööööööäääääääääääääkkkkkkkkorn!!!!!!!
...
blah blah blah
...
!!!!!!!!!!!!!!!!
öööööööäääääääääääääkkkkkkkkorn!!!!!!!
...
blah blah blah
...
!!!!!!!!!!!!!!!!
kuigi ma mingi eriline fänn pole, on mõned lood on vägagi pandavad. eriti adidas

KoRnist veel niipalju, et mulle meeldib uus plaat isegi rohkem kui eelmised. Rohkem on meloodiat, eriti näiteks loos \"Thoughtless\" ja kommertslikkuse kohta niipalju, et Jon Davis teeb sellist muusikat, mis talle meeldib ja pole tema süü kui depressioonis olevad ameerika pubekad tema muusikat üha rohkem ostavad
) ka kõikide nende muiduludride seas, kes karmist muusikast miskit ei mõhka. Peaasi et System of a Down\'i massiivselt laskma ei hakata
. Igaljuhul on KoRn nu-metali isana väga tore bänd
. Miks ma peaksin end sellepärast teistest lahedamaks pidama, et mulle teistsugune muusika meeldib. Aga kindlasti meeldib mulle omapära ja kui pool maailma nimetab oma lemmikbändiks Linkin Parki ühe loo pärast, siis...sellist asja ma ei salli. Nende muusika meeldib mulle samamoodi edasi, kuid seda öeldes jätan ma mulje justkui kuuluksin nende eelnimetatute hulka. Ja Linkin Park on ainult näide, mu tegelikud lemmikud on LP-st mitmeid kordi paremat muusikat tootvad (tootnud) System of a Down, Nirvana ja Paradise Lost.
Kommentaar