Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suuskamine kogub jôudu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Suuskamine kogub jôudu\'

Te ei saanud hästi aru Ma sõitsin järjest kaks viiekilomeetrist ringi, esimene klassikas ja teine vabas.
    Vot.
    Pidin teid ikkagi kurvastama. Ma ei ole Eesti suusalootus.

Kommentaar

no sa ju ei kirjutanud korralikult, selle anname andeks.
      või siis olid kaval ja jätsid endale välja ronimis võimaluse :P

Kommentaar

Algselt postitas Devil

no sa ju ei kirjutanud korralikult, selle anname andeks.
        või siis olid kaval ja jätsid endale välja ronimis võimaluse :P
        Pigem esimene variant

Kommentaar

Niisiis olen vahepeal kõva trenni teinud, et vormi taastada. Homme teen toreda ~ 2,5 km raja, mille sõidan kaks korda läbi, et saada umbes 5 km kokku. Muidugi ilma pausi pidamata.

Eile sain ~ 1,8 km-se raja läbi 8 minutiga. Ning täna tegin mingi 1,5-se raja läbi 6 minuti ja kolme sekundiga. Sõber suuskas ka ning tema võitis, kuna otsustasin ta ajast maha võtta poolteist minutit. 2 sekundiga oli \"kiirem\". 7:31 sai ajaks. Pärast lühendasime sõidetud raja paarisaja meetri võrra lühemaks. Sõitsime natukene teistmoodi niimoodi, et andsin temale mingi edumaa kätte, et kui ta tuleb ühe maja tagant välja stardin mina ka. Niisiis lõpuks sain ta kätte ning hoidsin, kuni 50 m enne lõpu tema kannul ning siis kargasin tuulest välja ja kihutasin vahe sisse. Pärast veel vahetasime suusad ka pullipärast ära, ma panin tema omad jalga ja tema minu. Kuradi kivid olid tal. Aga ühe hästi lühikese, paarisaja meetrise sõidu võitsin ma ikkagi 6 sekundiga, selle sain tänu laskumisele, mis raja sisse jäi.

Vaatan homme, mis aja ma oma 5 kmiga saan ja siis sean endale sihid, millise aja peaks nädala lõpuks kätte saama. Kui just lumi üleöö ära ei kao, siis homme jälle!
          sigpic

Kommentaar

Minu suusaringid on vist selleks talveks läbi. Jäin haigeks ja ei usu, et lumi veel nii kaua püsib

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Niisiis olen vahepeal kõva trenni teinud, et vormi taastada. Homme teen toreda ~ 2,5 km raja, mille sõidan kaks korda läbi, et saada umbes 5 km kokku. Muidugi ilma pausi pidamata.

Eile sain ~ 1,8 km-se raja läbi 8 minutiga. Ning täna tegin mingi 1,5-se raja läbi 6 minuti ja kolme sekundiga. Sõber suuskas ka ning tema võitis, kuna otsustasin ta ajast maha võtta poolteist minutit. 2 sekundiga oli \"kiirem\". 7:31 sai ajaks. Pärast lühendasime sõidetud raja paarisaja meetri võrra lühemaks. Sõitsime natukene teistmoodi niimoodi, et andsin temale mingi edumaa kätte, et kui ta tuleb ühe maja tagant välja stardin mina ka. Niisiis lõpuks sain ta kätte ning hoidsin, kuni 50 m enne lõpu tema kannul ning siis kargasin tuulest välja ja kihutasin vahe sisse. Pärast veel vahetasime suusad ka pullipärast ära, ma panin tema omad jalga ja tema minu. Kuradi kivid olid tal. Aga ühe hästi lühikese, paarisaja meetrise sõidu võitsin ma ikkagi 6 sekundiga, selle sain tänu laskumisele, mis raja sisse jäi.

Vaatan homme, mis aja ma oma 5 kmiga saan ja siis sean endale sihid, millise aja peaks nädala lõpuks kätte saama. Kui just lumi üleöö ära ei kao, siis homme jälle!
              Sa mine paranda parem Tanua internett ära.
              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
              The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Sa mine paranda parem Tanua internett ära.
                Mis tal kadus see jälle ära? Kurat mul oli just plaanis talt küsida, mis ta perekonnanimi on.
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

täitsa putsis

kui jutt juba niisugune suusasportlase kalduvustega on, siis ei pea paljuks küsida, et kas sa omad ka liibuvat suusakostüümi?

[tulin tuulest välja]...vapustav:P

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*

täitsa putsis

kui jutt juba niisugune suusasportlase kalduvustega on, siis ei pea paljuks küsida, et kas sa omad ka liibuvat suusakostüümi?

[tulin tuulest välja]...vapustav:P
                    Ei oma kahjuks.
                    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
                      Mis tal kadus see jälle ära? Kurat mul oli just plaanis talt küsida, mis ta perekonnanimi on.
                      Ma ei tea, aga igatahes uusi lugusid talt eriti ei tule. Millest on väga kahju. Tõsiselt.
                      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                      The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas Tanel
                        Ma ei tea, aga igatahes uusi lugusid talt eriti ei tule. Millest on väga kahju. Tõsiselt.
                        Sama siin.

Aga tegin oma elu esimesd 5 km jutti ära 29,16-ga. Muidugi kahtlustan, et see oli pikem, kui 5, kuid mõõta ei saa. Tegin hoopis kolme ringiga raja. Esimesele ringile läksin liiga lõdvalt ning tulemuseks oli räme 10 minutiline ringiaeg. Teisel lisasin sirgetel natukene kiirust juurde ning tasus ära ja tuli juba oma paarkümmend sekundit parem aeg ning kolmas ring pingutasin täiest väest, kuigi liikusin ilmselt päris kangelt, kuid aeg tuli hea. Lõpus lamasin paar minutit maas, nüüd ma arvan, et mul on köha. Igatahes sadas öösel selline vaip maha, et mõndades kohtades oli isegi 30 cm lumi maas, mis tegi suusatamise suhteliselt ebamugavaks.
                        sigpic

Kommentaar

müün väga vähe kasutatud Sportfuli kaubamärki kandvad SNS süsteemi murdmaa suusasaapad, mille suurus on 44 või vahetan nad 42,5-43 numbri vastu. kui huvi on, siis priva paluks
                          www.jalgpall.ee
                          http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

lõikasid varbad maha, lennu?

Kommentaar

see pole üldse teema :P
                              www.jalgpall.ee
                              http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Algselt postitas mjkk

lõikasid varbad maha, lennu?
                                Tõesti lennu, väga perversne allkiri.
                                Mille vastu sa protesteerid või see on \"huumor\" ?

Kommentaar

Working...
                                X