Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suuskamine kogub jôudu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Suuska

Laskesuusatamisest nii palju et terve hooaeg on oldud päris heas vormis ... kord yks kord teine ... btw Ole Einar B. on ikkagi parim ... fck da Poiree !!!
    Tänasele ilusale ja mitte nii ilusale(kylmale) päevale võib lisada et eesti yks väheseid suusahyppajaid Jaan Jüris sai 27. koha. 30 koha kandis tiirlemist on Jüris näidanud detsembri keskpaigast peale ... ehk pääseb ka sellel hooajal top20. Loomulikult on ka Salumäel võimalus kõike seda teha ... aga hetkeseisuga tema nii (heas) vormis ei ole

Loodame, et siis meie mehed/naised homme ilusaid tulemusi teevad ... endal eksamite tõttu jääb Otepääle minek ära

Kommentaar

Replying to Topic \'Suuskamine kogub jôudu\'

Laskesuusatamises kobistati teist korda viiendale kohale. Üldiselt on nii ,et aeg ajalt juhtub seda pea aegu kõikide meeskondadega,kes seal osa võtavad. Kui mäletame siis lätlased on isegi esikolmikus olnud,kuid praegu pole neil enam kedagi eesotsas.
      Isiklikult ei usu absoluutselt mingitesse vene treeneri müütidesse ning jääme ilmselt ka edaspidi tahapoole roikkuma.
      FCF Forever

Kommentaar

Originally posted by ROOTSI KUNN

Laskesuusatamises kobistati teist korda viiendale kohale. Üldiselt on nii ,et aeg ajalt juhtub seda pea aegu kõikide meeskondadega,kes seal osa võtavad. Kui mäletame siis lätlased on isegi esikolmikus olnud,kuid praegu pole neil enam kedagi eesotsas.
        Isiklikult ei usu absoluutselt mingitesse vene treeneri müütidesse ning jääme ilmselt ka edaspidi tahapoole roikkuma.

Üldiselt oleks soovitanud seda sõitu vaadata - ise kogemata sattusin. Kobistamisest oli asi kaugel - põhimõtteliselt oleks natuke parema laskmise(2 laksu vähem mööda) korral viimases vahetuses esikolmikukoht kindel olnud. Aga areng on tõesti kõva olnud - sama palju mööda lasknud tiimidest olid eespool vaid Valgevene ja Prantsusmaa(viimane ka ainult Poiree - vana looma - tõttu), samas kui samuti 10 mööda lasknud Norrast oldi minutiga ees. Kõige suurem shokk mulle isiklikult oli aga see kuidas Tobreluts sõitis 2,5 kilomeetriga Rico Grossiga üle poole minuti vahet sisse Ja see oli muidugi ka tore kuidas Eurospordi kommentaatorid vahepeal Eestist rääkkides ekstaasi sattusid

Kommentaar

Originally posted by ROOTSI KUNN

tähendab laskesuusatamine on õnn + sport ...mingist kobistamisest ei saa tõesti juttu olla. See, et lätlased esikolmikusse on saanud pole ka ime, nad on sellel alal head olnud aga päevad(kuud,aastad) pole vennad. Sellel hooajal on laskesuustajad heas hoos olnud, nii et mingit kobistamist pole, poisid on laskmise ja närvid enamvähem korda saanud ... ning kindlasti ka murdmaas(selles on Borovik ja Tobreluts koguaeg head olnud) arenenud. Kindlasti on aregnus ka oma panus nende treeneritel, eesotsas venelasest peatreeneriga. Ta on oma ala spets milleks hakata teda maha tegema.
          See, et Gross maha jäi on täiesti normaalne nähtus ... gross ei ole väga tugev sõitja kunagi olnud ... ja kui tal on tiirus kehv päev siis on ka murdmaa vorm kehv + vanus hakkab õlgadele.

Kommentaar

Veerpalu äraminek täna 20 kilomeetril tõi küll juba võidumõtted pähe, väga ilusti ja võimsalt liikus mees. Kahjuks aga saadi kätte... MM-i ootel paistab igatahes vorm hea olevat ja loodame taas kõige kirkamaid medaleid Jaak oli ka muidugi tubli, kogu distantsi rühkis ees. Kuidagi ei saa alahinnata ka Aivar Rehemaa 27. kohta ja esimesi MK punkte. Naiste sõidus oli muidugi Kiku väga hea, suutis päris kaua Bentega koos püsida, Varisega oli vahe juba päris suur.

Erilist heameelt tegi muidugi pealtvaatajate rohkus, kelle tehtud lärmist jäi kohati mulje nagu oleks tegemist Eesti koondise täistribüünidega mänguga Lilleküla staadionil Kui korraliku hüppemäe ka suudame rajada, siis miks mitte ei võiks kauguses terendada eesmärgina MM-i korraldamine
            Jalgpallihaigla patsient #172
            Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Igati vinge elamus, kuigi see oli mul teine kord MK etappi kohapealt vaadata. Esimene kord siis 99 aastal. Korralduse poole pealt oli see väga hea, et staadionil oli suur ekraan, kust nägi rahvusvahelist telepilti (see vist 2001. aastal ka oli, aga siis ma ise kohapeal ei käinud). Igaljuhul olid rajad huvitavamad ning asjad staadionil paremini paigutatud

Loomulikult tegid eestlaste head kohad ka südame soojaks

Ootame huviga MM-i!

Kommentaar

Ülilahe värk oli ikka, eriti hea oli Tehvandi tõusu juures, sai mitmete eri kohtade peal asja kaemas käija, sest rada keerutas seal päris hästi.
                Aga see, et meie vennad veel täiega ei paugutanud, on hea, põhirõhk tuleb ju ikkagi MM-ile panna, enneaegu pole kasulik ennast tippvormi ajada. Norralased on ka hakanud vaikselt tõusma, neid tuleb veebruaris karta.
                Ja veel. Jalkafänne hakkas ka päris tihedalt raja ääres silma!

Kommentaar

Üldiselt on suusatajad ikka parajad sitakotid et mingi - 29´ga ei viitsi rajale minna. Olen ise sealsamas Otepääl sõitnud treeniglaagris - 36`ga. polnd hullu midagi. Isiklikult olen nendes väga pettunud. Muidugi suur hunnik keemiat sisse topitud, siis vist ei pea tervis vastu jah?
                  Samas järgmine päev olid nad päris tublid. Võtlesid võidu nimel. Nii shmigun, mae kui veerpalu - mis siis et see päev välja ei tulnud, aga mulle meeldivad kui sportlased võitlevad.
                  memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Originally posted by indrek
                    Üldiselt on suusatajad ikka parajad sitakotid et mingi - 29´ga ei viitsi rajale minna.
                    tohopele, ma sain aru, et võistlused jäid ära, kuna tähtsad onud ei lubanud ... aga suusatajad ise ei viitsinud

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Üldiselt on suusatajad ikka parajad sitakotid et mingi - 29´ga ei viitsi rajale minna.
                      tohopele, ma sain aru, et võistlused jäid ära, kuna tähtsad onud ei lubanud ... aga suusatajad ise ei viitsinud
                      Nojah onud ei lubanud selle pärast et kartsid, et suusatajate tervis vastu ei pea. Ise olen seisukohal, kui sul kere just väga keemiat täis pole, siis miinus kolmekümment küll kartma ei pea.
                      Sellepärast olengi neis pettunud.

Kommentaar

Indrek. Sellele oled möelnud, et tippsuusatajad ei lähe vöistlema nelja paari pükste ning kolme paari sokkidega. Tükk maad vähem on ikka neid riideid. Ning hingamine käib peamiselt läbi suu, seega hingamise toru saab kannatada. Sealjuures ära vördle ennast tippsuusatajatega. Sina söidad-puhkad-hingad-lähed edasi, tippsuusataja peab seda köike ühel ajal tegema.
                        Ning. Mida treenitum on inimene seda vastuvötlikum on ta köiksugustele (külmetus)haigustele.
                        Vöistluse ärajätmine laupäeval oli ainuöige otsus!
                        Keemia on teema mida ma ei puudutaks :-)

Kommentaar

Originally posted by yheksa

Indrek. Sellele oled möelnud, et tippsuusatajad ei lähe vöistlema nelja paari pükste ning kolme paari sokkidega. Tükk maad vähem on ikka neid riideid. Ning hingamine käib peamiselt läbi suu, seega hingamise toru saab kannatada. Sealjuures ära vördle ennast tippsuusatajatega. Sina söidad-puhkad-hingad-lähed edasi, tippsuusataja peab seda köike ühel ajal tegema.
                          Ning. Mida treenitum on inimene seda vastuvötlikum on ta köiksugustele (külmetus)haigustele.
                          Vöistluse ärajätmine laupäeval oli ainuöige otsus!
                          Keemia on teema mida ma ei puudutaks :-)

Kes neil käsib vähe riideid panna? On see keelatud?
                          Asi pole nende treenituses, vaid keemias (sh ka lubatud keemias) mis vähendab nende organismi vastupanuvõimet.
                          Selles suhtes oli ärajätmine õige otsus, sest muidu oleks need keemiat täis õnetusehunnikud tõesti ehk külma saanud ja meil poleks mm-il midagi vaadata olnud, aga halb on see et need suusatajad sellised õnnetused on.
                          Miks ma ei või ennast tippsuusatajatega võrrelda - tahan võrdlen, tahan mitte - arvan, et selle kohta pole sina küll õige tegelane midagi ütlema - mina ei keela sul ennast saksa dv käsipallurite, hallhüljeste või miss universumiga võrrelda. ise tead kellega ennast võrdled.

Kommentaar

Asi pole nende treenituses, vaid keemias (sh ka lubatud keemias) mis vähendab nende organismi vastupanuvõimet.
                            siinkohal leian, et vaidlus sel teemal on pointless.....

Miks ma ei või ennast tippsuusatajatega võrrelda - tahan võrdlen, tahan mitte - arvan, et selle kohta pole sina küll õige tegelane midagi ütlema...
                            einoh... ära nüüd siis kuri ole selle väikse asja prst
                            minu möte oli see, et suusatehnika tase on juba niipalju erinev, et vördlusel pole nagu mötet. keelanud ma ju ei ole, agapalun vördle ennast Andrus Veerpaluga kui see sul enesetunde paremaks teeb

Tulles tagasi teema juurde.
                            Vöistlus oli hea. Kohapeal fiiling oli ülisheff

Kommentaar

Üldiselt on suusatajad ikka parajad sitakotid et mingi - 29´ga ei viitsi rajale minna. Olen ise sealsamas Otepääl sõitnud treeniglaagris - 36`ga. polnd hullu midagi. .

Miks ma ei või ennast tippsuusatajatega võrrelda - tahan võrdlen, tahan mitte - arvan, et selle kohta pole sina küll õige tegelane midagi ütlema - mina ei keela sul ennast saksa dv käsipallurite, hallhüljeste või miss universumiga võrrelda. ise tead kellega ennast võrdled.
                              No selline jutt ajab ikka naerma..
                              Uus projekt: suusatamise MK etapp Antarktikasse!

Kommentaar

http://www.album.ee/?o=300020810

Minu tagasihoidlik pildivaramu siis Otepää MK etapist

Jube tore oli. Nuff said.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X