Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Raamatud, lugemine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • magnisco
    Eesti koondislane
    • Jun 2007
    • 1105

Algselt postitanud kasutaja ^H!ghRoad. poolt
    Peking 2008
    Mis sellega on?
    Billy ütles, et see pole mingi mida hetkel loen teema ja ma nõustun temaga.
    Algselt postitanud kasutaja Cule poolt
    Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

• meesmuiste
      ideaalmees
      • Sep 2004
      • 3284

Algselt postitanud kasutaja fcfloraforever poolt
      võtsingi, siis "Mõrv Ida-Ekspressis" varsti hakkan lugema ka
      mu filoloogist neiu kiidab sind valiku eest

Kommentaar

• zaz
        eduheidik
        • Sep 2003
        • 4587

Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
        Philipp Vandenberg - Nero: keiser ja jumal, kunstnik ja narr

Keegi on lugenud, arvamusi?
        Eks ta selline ajalooline jutustus on. Ilukirjanduseks väga seda ma ei peaks, kuid lugeda kannatab küll ja noh päris palju huvitavat sisaldab teos samuti.
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• Ch1ller666
          Isamaaline siga
          • Aug 2004
          • 1076

Algselt postitanud kasutaja magnisco poolt
          Mis sellega on?
          Billy ütles, et see pole mingi mida hetkel loen teema ja ma nõustun temaga.
          No kui nõnda on siis ma tahaks öelda et Kuristik Rukkis oli paras saast rsk!
          Ärge uskuge haipi! Holden Caulfield is the biggest phoney of them all!
          The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
          If you're good at something, never do it for free - See above.
          I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

• Sanku
            not addicted - mkmm
            • Jun 2008
            • 56

Algselt postitanud kasutaja Ch1ller666 poolt
            Ma päris nii kurjaks ei läheks aga pm olen nõus. Kui Salinger, siis tema novellid või Franny and Zooey. Need on väärt lugemist.

Kommentaar

• plekkpurk
              U21
              • Aug 2003
              • 635

Mina näiteks arvan, et Kuristik Rukkis ei ole saast. Samas eks ikka igal ühel on õigus oma arvamusele. Kui ma ei eksi, siis see raamat oli isegi kohustuslikus kirjanduses koolis. Ja sinna ei panda üldjuhul saasta. Muidugi.. mõnele üldse ei istu raamatute lugemine ja arvatakse, et kui sama nimega filmi vaadata, on poole etem..
              Lugesin just Exupery - Öine Lend. oli päris asjalik. Enne seda sai loetud Kroonu (Olavi Ruitlane) mis on küllaltki Sveigilik, aga läbi eestlaste ehitatud. ja 3 peategelast, kui ma ei eksi. See sai ka loetud üle keskmise kiiresti läbi.

Kommentaar

• smörgåsbord
                kaevur
                • Jun 2005
                • 1912

tõenäoliselt oled sellest lihtsalt 'välja kasvanud' (kuigi säärased hõisked viitavad vastupidisele). mis ei ütle midagi raamatu headuse kohta.

mina samastusin Holden'iga kuskil 14-15-aastasena .. pärast esmakordset läbilugemist valdas mind igatahes üdini klišeeline 'elu-ja-enda-teistmoodi-tajumise-tunne', mida hiljem enam ükski raamat pole suutnud tekitada. pubekaiga ja mu enda elu iseärasused olid muidugi soodustavateks teguriteks.

Kommentaar

• Ch1ller666
                  Isamaaline siga
                  • Aug 2004
                  • 1076

Algselt postitanud kasutaja smörgåsbord poolt
                  tõenäoliselt oled sellest lihtsalt 'välja kasvanud' (kuigi säärased hõisked viitavad vastupidisele). mis ei ütle midagi raamatu headuse kohta.

mina samastusin Holden'iga kuskil 14-15-aastasena .. pärast esmakordset läbilugemist valdas mind igatahes üdini klišeeline 'elu-ja-enda-teistmoodi-tajumise-tunne', mida hiljem enam ükski raamat pole suutnud tekitada. pubekaiga ja mu enda elu iseärasused olid muidugi soodustavateks teguriteks.
                  Noh ma lugesin seda hiljem kui 14-15 aastaselt ja absoluutselt ei samastunud Holdeniga, minumeelest ta vingus täiesti mõtetute asjade pärast. Samas on ka raamatu tegevus jäänud vast liiga kaugesse minevikku... Ma lihtsalt arvatavasti ootasin midagi radikaalsemat, kui selline ninnu-nännu.
                  The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                  If you're good at something, never do it for free - See above.
                  I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

• dreyd
                    Esiisade järglane
                    • Aug 2001
                    • 3188

rääkides raamatutest, mis kajastavad olümpiat, siis ilmselt viimane korralik lugemine oligi Souli raamat, pärast seda on lugemist juba vähem.

Kommentaar

• präänik
                      Tottenham till I die
                      • Aug 2008
                      • 237

Lalalalalalaaaaa, selline tuju on, et tahaks juba neljandat korda "Clockwork Orange" kätte võtta...

Kommentaar

• marti88
                        citius! altius! fortius!
                        • May 2005
                        • 496

Keegi seda Peep Vainu raamatut on lugenud ? On lugemist väärt?

Kommentaar

• Shaq
                          Pallipoiss
                          • Apr 2006
                          • 1942

Sai siis täna "Hamlet" ära võetud, kas lugeda või mitte - selles on küsimus.

Kommentaar

• päkapikk
                            U21
                            • Sep 2004
                            • 1102

John Fowles "Maag"

Normaalne,ei midagi erilist,aga loetav.
                            Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

• norsk
                              -
                              • Jul 2003
                              • 5810

Mihkel Raua üllitist ka keegi lugenud on?
                              Vaevalt ma selle ostmata jätan, aga kommentaarid oleks teretulnud.
                              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

• smörgåsbord
                                kaevur
                                • Jun 2005
                                • 1912

Algselt postitanud kasutaja norsk poolt
                                Mihkel Raua üllitist ka keegi lugenud on?
                                Vaevalt ma selle ostmata jätan, aga kommentaarid oleks teretulnud.
                                1) oota, kuni tuleb JanK ja ütleb "Ülikõvv raamat", mida Tofupall duubeldab või
                                2) loe siit (kommentaarid allpool).

Kommentaar

Töötlen...