320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raamatud, lugemine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    https://rahvaraamat.ee/p/my-life-my-...=9781909430587

    Eesti keelde ei tõlgitud, nii et võtsin inglise keelse ette. Jalka osa on põhjalik, eriti Milani ja Dinamo Kievi aegne, aga tšernobõlist ja muidu lapsepõlvest oleks võinud rohkem olla. Eks neid jalkalugusid ole varemgi kuulnud, aga siiski oli ka palju uut.
    • Tollase Dinamo treeneri Lobanosvki trennidest ja metoodikatest nt oli päris huvitav lugeda. Oli tõenäoliselt esimene treener ajaloos, kes kasutas videoülevaateid järgmistest vastastest, uuris vastaste taktikat ja mängijate standardliikumisi arvutiprogrammide abil. Lisaks lõi uued taastumisprogrammid ja oli kunagise legendaarse Milan Labi teerajaja. Ehk tavalised asjad tänapäeval, aga eelmise sajandi lõpus siiski täiesti uus teema.
    • Sheva ise tundus pigem uje ja tagasihoidlik tüüp. Slaavlase kohta veidi ebatavaline, aga ega tavalised inimesed ka nii kaugele ei jõua.
    • Samas sellisest nõukaaegsest keskkonnast Milanosse minekuga sai üllatavalt hästi hakkama. Üleöö oled sa Berlusconi villas ja Armani isiklikult paneb sulle riided selga. Normaalsel mehel lööks pea sassi.
    • Peale Istanbuli ei suutnud paar nädalat ilma uinutiteta magada. Annab meeletut respekti Liverpoolile, samas mainib ära, et 2 väravat vastastel ebaausad ja tema enda värav võeti ebaõiglaselt ära. Rohkem paistis teda häirivat järgmise hooaja CL, kus Barca vastu ebaõiglaselt tema värav ära võeti (Puyol libises ja anti viga). Pidas 2005/06 hooaja mängupilti paremaks kui eelnevad.
    • Chelseas ebaõnnestumine algas juba enne mängimist. Keha polnud harjunud suviti mängima ja seni ainuke Ukraina MM-l osalemine oli just 2006, enne Chelseasse siirdumist. Vigastused kuhjusid ja sealt alates karjäär ka allamänge läks. Enne seda vigastusi sisuliselt polnud, kui noorena üks telekapuldi peale astumise järel jalaväänamine välja jätta. Endal meenub Chelsea aegadest hoopis legendaarse Kalev Spordi aegadest Järvela karjumine, kui Sheva väravajoonelt ühe ManU mängija pealöögi ära võttis ja tiitlivõitluse ellu jättis.
    Üldiselt jalkahuvilisele peaks sobima küll. Endal võibolla olid ootused Ukraina ja lapsepõlve teemadel suuremad.

    Kommentaar

    Working...
    X