Vastus teemale \'nimede saamisloost\'
Õige! Teema üles!
Minu nimelugu on küllaltki igav, ehk siis ükspäev purjus sõber ütles mulle miskipärast sicmic ning tollest ajast peale...Viimasel ajal on sellest populaarsem eestikeelne tõlge e. rõvemikk, aga ma eelistan esteetilistel kaalutlustel võõrkeelset varianti.
Väga tahaks teada Jyrka nime saamislugu ning vahepealse nimemuutuse tagamaid. Räägi meile, oo iidol ja põlatu ühes kuues!
Õige! Teema üles!
Minu nimelugu on küllaltki igav, ehk siis ükspäev purjus sõber ütles mulle miskipärast sicmic ning tollest ajast peale...Viimasel ajal on sellest populaarsem eestikeelne tõlge e. rõvemikk, aga ma eelistan esteetilistel kaalutlustel võõrkeelset varianti.
Väga tahaks teada Jyrka nime saamislugu ning vahepealse nimemuutuse tagamaid. Räägi meile, oo iidol ja põlatu ühes kuues!
Igatahes hakati mind Jürkaks kutsuma umbes teises klassis, sest mu hea sõbra isa rääkis igal õhtul kodus oma heast sõbrast Jürkast ja sõber mõtles, et DEEEM mul on ka äge sõber... MA HAKKAN TEDA JÜRKAKS kutsuma. Ja nii ta ongi ja koolivahetused ja värgid pole ka aidanud... Jürka... 

Sattusin nimelt samal seansil Kosmoses viibima ja peab ütlema, et lisaks Fittipaldi-killule oli üks lõbus asi veel - vaadata, kuidas iga kahe minuti tagant keegi enam vastu ei pidanud ja uksest välja leekis
Minu jaoks läks see linateos siiski kategooriasse \"nii halb, et juba on peaaegu hea\", elu jooksul on oluliselt hullemaidki asju nähtud.
ehtne üks Eesti mees olen
Kommentaar