Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

nimede saamisloost

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'nimede saamisloost\'

Õige! Teema üles!

Minu nimelugu on küllaltki igav, ehk siis ükspäev purjus sõber ütles mulle miskipärast sicmic ning tollest ajast peale...Viimasel ajal on sellest populaarsem eestikeelne tõlge e. rõvemikk, aga ma eelistan esteetilistel kaalutlustel võõrkeelset varianti.

Väga tahaks teada Jyrka nime saamislugu ning vahepealse nimemuutuse tagamaid. Räägi meile, oo iidol ja põlatu ühes kuues!
    Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

uuematele kasutajatele tuletan meelde, et kasutaja Newcastle oli mõnda aega foorumi esitropp (nooffence), keda kõik peksid käte ja jalgadega. peab tunnistama, et ega talle kohanemist ka väga lihtsaks ei tehtud.
      nimemuudatusega kadus ka mineviku taak, ning kasutaja ise transformeerus üheks väga lugupeetud foorumi isakeseks.

kummalised on need elu keerdkäigud.
      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

Väga tahaks teada Jyrka nime saamislugu ning vahepealse nimemuutuse tagamaid. Räägi meile, oo iidol ja põlatu ühes kuues!
        Jyrka tuleb nimest Jürka, sest internetile ei meeldi täpid. Igatahes hakati mind Jürkaks kutsuma umbes teises klassis, sest mu hea sõbra isa rääkis igal õhtul kodus oma heast sõbrast Jürkast ja sõber mõtles, et DEEEM mul on ka äge sõber... MA HAKKAN TEDA JÜRKAKS kutsuma. Ja nii ta ongi ja koolivahetused ja värgid pole ka aidanud... Jürka...

Ja Moomin tuli sellest, et ohoo muumid on ju ägedad. Ja rohkem tagamaid ei ole...

Kommentaar

Millist nime tahate?
          Aga praegune tuleneb päris nimest aga natuke teises versioonis!
          YR1 Power

Kommentaar

Algselt postitas fitti

Mina tirisin kord kaks sõpra (Pealik ja Hyttynen) Wellingtonist pummelungilt ära PÖFFi filmi vaatama. Tshiili film \'Takso kolmele\'. Rääkisin, et maru kihvt lõuna-ameerika gangsta värk, teile kindlasti meeldib (kuigi ise ei teadnud sisust suurt midagi).
            Aga film sattus olema kohutav, ainuke naljakas detail oli, kuidas pätid neid Zhiguliga sõidutanud taksojuhti peale uhkeid manöövreid hüsteeriliselt \'Fittipaldiks\' kutsusid. Ja selle põneva kinokülastuse eest premeerisid \'tänulikud\' sõbrad mind sellise nimega.

Edit: õudne, kuidas ma kolm aastat tagasi kirjutasin. Tekst muudetud inimestele arusaadavaks.
            Näe kus krdi huvitavaid kokkusattumusi leiab vanadest teemadest Sattusin nimelt samal seansil Kosmoses viibima ja peab ütlema, et lisaks Fittipaldi-killule oli üks lõbus asi veel - vaadata, kuidas iga kahe minuti tagant keegi enam vastu ei pidanud ja uksest välja leekis Minu jaoks läks see linateos siiski kategooriasse \"nii halb, et juba on peaaegu hea\", elu jooksul on oluliselt hullemaidki asju nähtud.

Ja et teemas ka püsida - kes on korragi Pulp Fictionit vaadanud, see mõistab, miks ma omal ajal just seda nime hakkasin erinevates kohtades kasutama.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Michael Ballacki eestikeelne versioon .

Kommentaar

siis kui ma nime valisin, oli minu hüüdnimi max võetud... kuna see aeg oli futboliidi reklaamimise aeg siis panin esimese poole sealt. paul tuli sellest, et tantsupeo ajal, kui mõni tibi juhtus küsima mu nime ja mul ei olnud huvi, et mind järgmine päev leitaks, siis kasutasin nime paul
                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Kuidas Rootsi kunn ja Senaator hüüdnimed said

Kommentaar

Nuutu, kuna kunagi kui sihuke tund nagu enesekaitse oli, ei suutnud õps hääldada mu täis perekonnanime ja nimetas mind nuutuks. Sealt siiis nuutu.
                    Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Kuna Eestis on minu andmetel vaid 114 samasugust nime (ehk minu nime), võtsin ma Poissoni jaotuse appi ja arvutasin välja, et vaevalt mõni tõbras soccernetis saab sama nimega olla. Nõnda ma olengi netis sama nimega igal pool
                      308

Kommentaar

Ajasin kunagi põhikoolis klassiõele mingit Roosaelevandi juttu ja sealt nagu jõudis ükspäev msn ning edasi juba soccerneti. Kahetsen täiega, et oma nime ära ei patendeerinud.
                        How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Enne minu ja mu sugulase sündi ... meie vanusevahe on kuskil kuu ... niisiis ikka mõeldakse tulevastele lastele nimesid ja vanaema pakkus naljaga pooleks välja nimed Noonius ja Kornelius - minule oleks siis Noonius läinud. Kui kunagi ammu tekkis koju arvuti ja internet, siis oli ikka netis vaja mingit kasutajanime. Nii mul tuligi see Nooniuse nali meelde ja ma hakkasin seda nime kasutama igalpool. Aja jooksul hakkas rahvas kirjades ja jutukates ja mujal mind Noonikuks kutsuma. Nii saigi minust Noonik netis ja viimase paari aasta jooksul on ka reaalsuses mind nii kutsuma hakatud.

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant
                            Ajasin kunagi põhikoolis klassiõele mingit Roosaelevandi juttu ja sealt nagu jõudis ükspäev msn ning edasi juba soccerneti. Kahetsen täiega, et oma nime ära ei patendeerinud.
                            www.roosaelevant.ee
                            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Scooter

Algselt postitas Roosaelevant
                              www.roosaelevant.ee
                              seda ma mõtlesingi...
                              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

eesti+mees = eestimees ehtne üks Eesti mees olen

Kommentaar

Working...
                                X