Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

nimede saamisloost

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'nimede saamisloost\'

Kunagi foorumi algusaegadel kui kasutajanime veel muuta ei saanud, vajutasin kasutajanime trükkides kogemate t ja y korraga (klaviatuuril nad kõrvuti). Ei pannud seda tähele enne kui uuesti oli vaja sisse logida.

Kommentaar

mm.. minu nimi tuli ikka seal pähe, kus kõik maailma parimad mõtted.. WC\'s.. oli arizonast juttu ja siis mõtlesin et lahe nimi, kuid oleks vaja mõelda mingi tegelasenime moodi rohkem.. ja siis sündiski arizonic..

Kommentaar

oku sõnast okulaar. tegelikult on õige hüüdnimi okuzuna - kuna ma olin kunagi sporti tehes tõelise sumoka mõõtmetega - 189 pikk ja 69 kilo. Mu hüüdnimi on mul muide olnud juba 18 aastat
        League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Kasutajanimed

Miks valisite sellise kasutajanime? Siin on paar tegelast huvitavate nimedega ja tahaks teada...

Minu oma vist seletust ei vaja.

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
            Miks valisite sellise kasutajanime? Siin on paar tegelast huvitavate nimedega ja tahaks teada...

Minu oma vist seletust ei vaja.
            Et oled nohik või kuidas? Möku?

Mina oleks valinud Urmase, aga see oli hõivatud.

Kommentaar

Aga ma ei teagi, ju ta käigupealt kuidagi nimevahetuse ajal tuli, lihtsus ennekõike.

Kommentaar

Täiesti lambist see budulojus tuli aga peaks vist muutma lihtsalt budukaks kuna paljud on hakanud minu puhul seda lühendit kasutama.
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

minu nime vaimne isa on praeguseks tuntud meediapersoon Tanel Tatter. üle kümne aasta tagasi sai üks pidu Pärnus ühes tollases parimas alternatiivmuusika klubis Roheline Salong korraldatud ja siis oli vaja omale üks dj-nimi plakatile mõelda. ja siis Tanel ütles, et "pane dj Lorenzo!" tol hetkel oli latiinoräpp popp ja eks see nimi olegi nagu mu perekonnanimest tuletatud, kuid latiinopäraselt.
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Minu nimi pikemat seletust ei vaja, kuigi Tõnuga pole mul midagi pistmist, pistan midagi muud kuhugi. Kes teab, see teab.
                    I'm not a complite idiot, some parts are missing

Kommentaar

Ma olen lihtsalt siuke raha boss Mwahahahah:P

Kommentaar

Sama hästi oleks ma võinud oma kasutajanimeks panna Peeter Saul. Aga siis tuli pähe Peeter I.

Kommentaar

CS-i ajast, kui sai selline nick mõeldud, Thug siis pätt, -ie tuli lõppu kuidagi ajajooksul sõprade poolt.

Kommentaar

Dannar on minu eesnimi, samas oleks ilmselt kasulikum midagi anonüümsemat kastutusse võtta. Näiteks hr. Enneaegne Seemnepurse või midagi säärast.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                              Dannar on minu eesnimi, samas oleks ilmselt kasulikum midagi anonüümsemat kastutusse võtta. Näiteks hr. Enneaegne Seemnepurse või midagi säärast.
                              No seda küll, kuigi ma tegin/käitusin vastupidiselt ... alguses oli username mr.eyebrow, sest trennis peade kokkulöömisest õmmeldi mulle ajutiselt lisakulm. See oli FC Soccerneti trenn ja klubiga liitudes tulin ka siia foorumisse. Aga mingil hetkel mõtlesin, et eelistan, kui minu poole pöördutakse eesnimepidi ja lasin ära muuta.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                                No seda küll, kuigi mulma tegin käitusin vastupidiselt ... alguses oli username mr.eyebrow, sest trennis peade kokkulöömisest õmmeldi mulle ajutiselt lisakulm. See oli FC Soccerneti trenn ja klubiga liitudes tulin ka siia foorumisse. Aga mingil hetkel mõtlesin, et eelistan, kui minu poole pöördutakse eesnimepidi ja lasin ära muuta.
                                No Jaspereid on mõnevõrra enam Eestis kui Dannareid

Kommentaar

Working...
                                X