Tra, kas teid tõesti nii väga huvitab, et mingi faking eurovisioon oleks "õiglane" ja "sportlik"?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eurovisioon
Collapse
X
-
-
Tra, kas sind tõesti huvitab, et su artiklites esitatud faktid oleks tõesed. Mõtle asju juurde suvalt, oleks kõigil elu huvitavam!
Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
See serbialesbo on mulle 500krooni võlgu. Sai panustatud just nii palju Serbia not to win peale 1,6 koefiga.Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Raske uskuda, et mingi 12-13 aastat tagasi olin veel suur fänn, vaatasin neid poolfinaale ka ja enne võistlusi kuulasin kõik laulud läbi, hehe, viimased 5-6 aastat olen ainult ehk kogemata mõnele loole peale sattunud, vist millestki ilma pole jäänud. Muru on vist endiselt sama roheline, või siis sama hall.Kommentaar
-
Sellesse jamasse natuke süvenedes võib taskuraha teenida.Raske uskuda, et mingi 12-13 aastat tagasi olin veel suur fänn, vaatasin neid poolfinaale ka ja enne võistlusi kuulasin kõik laulud läbi, hehe, viimased 5-6 aastat olen ainult ehk kogemata mõnele loole peale sattunud, vist millestki ilma pole jäänud. Muru on vist endiselt sama roheline, või siis sama hall.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar