Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Eurovisioon

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Fc.
    Pähkel.
    • Jan 2017
    • 216

Mingil põhjusel vaatas naine täna järgi kogu eesti laulu. Kerimistega.
    Ma pinksalt ei jälginud, aga miskit silma kõrva jäi.
    Vanillade laul vist ongi võidulaul põhjusega. Võib vist öelda, et tase on päris põrandale langenud.
    Mis teeema selle Ivo Linna juunioriga on? Igal pool on aga kuidagi seosetult. See noepi haip on ka kummaline.
    Teen tapeeti.

Kommentaar

• TheKing
      Asjahuviline
      • Aug 2002
      • 68

Kunagi vaatasid osad vist seda saadet seetõttu, et näha mis vaheklipid ja huumorit nad seekord sisse on pookinud. See aasta oli vist siis selline säästuprogramm ja see osa jäetigi kogunisti välja. Ei mäletagi, et mis ajast see nii ja kas eelmine aasta oli miskit. Mu arust oli Nöep parim variant, aga kuidagi ta performance jäi laivis nõksa nõrgaks kui oodanuks. Vanilla päästsid siis äkki tõesti kunagised fännid Saksamaalt.

Kommentaar

• Peeter I
        Eesti koondislane
        • Jul 2009
        • 3106

Lauluvõistlus jälle käes, ehk siis Ninjad kiirelt koju, bändina justkui eristusid, aga live esitusest ikka ühtteist puudu + võistluses ka lavalised produktsioonid.

Kommentaar

• Peeter I
          Eesti koondislane
          • Jul 2009
          • 3106

Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt
          Lauluvõistlus jälle käes, ehk siis Ninjad kiirelt koju, bändina justkui eristusid, aga live esitusest ikka ühtteist puudu + võistluses ka lavalised produktsioonid.
          Kui eelmisest aastast jä külge saksa bänger Abor & Tynna, siis tänavusest saagist enda playlisti kohe miskit ei kuku.

Vähemalt võitja isegi tänapäevane, kokkupuude ka üle ookeani USAst allapoole jääva muusikaga. Israelil ikka oskus skämmida edasi, Soome oddsides ei nähtud üldse ette, et ka žürii ei kanna seda lugu nii palju, publikupüüdjana Käärijast nkn kehvem, üldpunktides top 3 ei jäänud kaugele.

Kommentaar

• Daz Booob
            naughty by nature
            • Sep 2003
            • 11838

Kahju, et Israel ei võitnud.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Töötlen...