Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eurovisioon
Collapse
X
-
Aga see huvitav küll, et green roomis nad kõik nii koos olid. Mulle jäi mulje eelmisest nädalast ka Tomi jutust, et kasutatakse ära seda, et publikut pole. Ofc selline asi jäi silma ka paljudele euroopalastele eurovisiooni fännidele, kuna täna oli ainult Eestil eelvoor, siis kõik said vaadata ainult meie eesti laulu.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Ma ise ka vaatasin, et ainult mehed said edasi. Kui järgi möelda, siis naiste laulud olidki kehvemad. Ainuke naine kelle laul ja esitus mulle meeldis oli Nika - tema oleks võinud Zevakini ja Pluuto asemel edasi saada. Tanja - ma ei saand laulust aru ja esitus oli nats üle võlli. Tuuli Rand - vale outfit, vale laul, halb esitus - kõik oli kuidagi vale. Gea - rütmi polnud, laulu polnud, pluss oli see, et nägi hea välja, aga sellest üksi on vahe. Kristen - keskmine laul ja esitus oli suht ok, parim neist eelnevast neljast, aga nõrgem kui edasipääsenud meestel,
Aga teine poolfinnal kulutan 1.60 ära, sest hääletan Redeli poolt. Minu tutvusringkonna naised on kõik sillas Redelist. Vana tõde ütleb, kui naised on rõõmsad, siis on ka mehed rõõmsad. Seetõttu annan oma väikse rahalise panuse, et rõõmus meel säiliks. :-)On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…Kommentaar
-
Kadri Voorand ja Heleza (oli vist) tundusid laulude moodi. Ma ei saa aru, miks ei võiks oma päris nime kasutada, jääks paremini meelde.
Selles poolfinaalis oli ikka väga õudset kräppi ka.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Finaali said siiski need, v.a. Redel, kes laulda oskasid. Heleza laulda ei osanud ja prantsuse filli tudengina ei teadnud labasemast labasemat lauset tõlkida.... et jah pojeehali!
Ja keegi pidi justkui ujukates laulma, aga oli hoopis katkise tiivaga lava peal. Pettumus.Homo homini lupus est - pede on pedele huntKommentaar
-
-
3.20 läks mulle maksma aga viisime Redeli finaali! Minu seltskonnast sai Redel ca 10 häält :-) Te vaadake milline linn on TARTU!On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar