Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eurovisioon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kogu se asi on ikka ebareaalselt pikaks venitatud. Nad võiks varem alustada vms. Loodetavasti portugal või hispaania lähiaajal ei võida. Saaks kella kolmeni tiksuda?
    UK oli popurrii viimase 50 aasta muusikast. Kohutav pask.
    Itaalila lugu meeldis, aga ilma visuaalita.
    Kõige kustumatuma jälje jättis siiski eelmise aasta võitja uus lugu ja esitus
    midagi nii halba pole ammu kuulnud.
    Ja mis visuaali puudutab

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
      Kogu se asi on ikka ebareaalselt pikaks venitatud. Nad võiks varem alustada vms. Loodetavasti portugal või hispaania lähiaajal ei võida. Saaks kella kolmeni tiksuda?
      UK oli popurrii viimase 50 aasta muusikast. Kohutav pask.
      Itaalila lugu meeldis, aga ilma visuaalita.
      Kõige kustumatuma jälje jättis siiski eelmise aasta võitja uus lugu ja esitus
      midagi nii halba pole ammu kuulnud.
      Ja mis visuaali puudutab
      Jah, see viimane oli tõesti raju. Ma olen tolerantne ja liberaalne inimene, aga kuskil on piirid

Kommentaar

Vähemalt Reikop pani telehooaja ühe parima nalja. Ilmselt oli ka tema jaoks seal piir ületatud.

Kommentaar

Eelmise aasta uus lugu ja visuaal oli ikka täis pask
          The One and Only

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
            Vähemalt Reikop pani telehooaja ühe parima nalja. Ilmselt oli ka tema jaoks seal piir ületatud.
            Rahvas vihkab igasugu, "kes teab, see teab" tüüpe, kes internetis kommenteerimas käivad...booooo to you

Kommentaar

Algselt postitas TheKing Vaata postitust

Rahvas vihkab igasugu, "kes teab, see teab" tüüpe, kes internetis kommenteerimas käivad...booooo to you
              Ma pole õlu, et kõigile meeldima peaks.
              Aga Reikopi lause oli
              Nagu.. Maire Aunaste..... Aga jube halvas tujus.
              Antud esitus on leitav Jupiterist. Laul algab u 2h ja 57 min. pealt. Aga see on ränk vaatamine igaühele, kellel kuulmine.

Kommentaar

Working...
              X