Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eesti ei saanud sellepärast, et see oli kolmas ABBA järjest ning sellest kolmikust ei torganud nad millegi erilisega silma. 2QS tiim võiks aru saada, et kuiva professionaalsusega ei pruugi läbi lüüa. Tegid selle loo lihtsalt korralikult ära ja kõik. Ometi ju teati sinna minnes, kelle järel esinetakse ja et tuleb millegagi silma paista. Ja lõpuks võiks kvikkarid kord ka plaati vahetada...neid abbasid on viimastel aastatel mitmeid läbi vajunud(eriti jugode omad), rahval on neist juba siiber hakanud saama. Tuleviku näpunäide: julge erineda hallist massist! Oleks aeg Paadamil mõelda valikusüsteemi muutmisele: näiteks kolmevooruliseks. Esimeses voorus prakeerib kohalik žürii välja nõuetele mittevastavad lood, seejärel saab rahvas valida, millised 10 lugu kolmandasse vooru saavad ja siis nende vahelt valib rahvusvaheline žürii. Praegu nullib kohalik kamp kõik omapärasemad asjad ära: Brainstorm poleks tollal mingil juhul Eesti finaali saanud, samuti Lordi jt \"ufod\".
Oma lemmik sai ka edasi: Bosnia-Herzegovina. Näide selle kohta, et kui keskmisest erineb, on šansse rohkem. Selliseid meloodilisi ballaade ju eriti polnudki ja see korvas nii olematu lavashow kui laulja ilmetu välimuse.
sina oled ju meil õige eesti mees, äkki lähed annad paadami-tiblale peksa
see on ainult mu arvamus ju vaevalt et laiem publikum nõustub mu arvamusega minu teada pole paadam ka tibla..kes üldse tibla on? kas kommunist? ehk seletad mulle selle mõiste ära?
küsimus, et paljud üldse seda eurovisiooni jälginud on?
ma ausalt öeldes ei teagi, kes üldse mida seal laulavad
pole juba päris mitu aastat see üritus vähimatki pinget pakkunud
Algselt postitas salmer
Jube popp on muidugi öelda, et mina ei vaata ja kunagi ei ole vaadanud. Kes sellist juttu ikka usub. Kõik vaatavad ja alati vaatavad. Mina vaatasin kah ja kuulasin Kivirähki/Juure juttu kõrvale.
Naistepesu oli ehk pisut liiga palju näha ja pisut nõutuks teeb see, et koreograafia kipub laulust olulisemaks muutuma. Aga muidu - las noored möllavad.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
ma ausalt öeldes ei teagi, kes üldse mida seal laulavad
pole juba päris mitu aastat see üritus vähimatki pinget pakkunud
piisavalt palju vaatand et aru saand missugune saast see tegelt on on on on
Algselt postitas salmer
Jube popp on muidugi öelda, et mina ei vaata ja kunagi ei ole vaadanud. Kes sellist juttu ikka usub. Kõik vaatavad ja alati vaatavad. Mina vaatasin kah ja kuulasin Kivirähki/Juure juttu kõrvale.
Naistepesu oli ehk pisut liiga palju näha ja pisut nõutuks teeb see, et koreograafia kipub laulust olulisemaks muutuma. Aga muidu - las noored möllavad.
Mina seekord tõesti esimest aastat ei vaadanud ühtki eeltutvustust ja hoidusin täiesti teadlikult ka nende kes-millal-kellega-Kreekas-päevitas-artiklite lugemisest. Lugudest teadsin Eesti ja Soome omasid, kõik. Eile kirjutasin esseed loomade käitumisest (hah ) ja poole kõrvaga kuulasin algul R2-te, paar korda viskasin pilgu telekasse ka. Ja kõik tundus nii... naeruväärne. Tead, sa ei kujuta ette, kui puhas ja kuiv tunne on, kui oled kogu selle pa.a endast mööda lasknud. Mul on igatahes kindlalt plaanis samamoodi jätkata, soovitan kõigile.
edit: tasakaalu mõttes oleks kõige targem olnud eile samal ajal K2 pealt jackassi vilmi vaadata, märksa vähem räigust ekraanil
Kommentaar