Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eurovisioon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eurovisioon\'

Ma imestan, et Kate Ryan edasi ei saanud. Oli ikkagi favoriit...

Kommentaar

Algselt postitas Nalja Raamat

Kui hea raadio kahe kommentaar oli? Jäin ise ilma.

Teie sõber,
      Nalja Raamat
      Ma sõitsin autoga samal ajal ja vahepeal pidin mõnele ikka tagant sisse sõitma naermise tõttu, samas katastroofiliselt hea see ka ei olnud
      308

Kommentaar

eesti ei saand finaali muhaaaaaaaaaaa jumala supper ju

Kommentaar

Eesti ei saanud sellepärast, et see oli kolmas ABBA järjest ning sellest kolmikust ei torganud nad millegi erilisega silma. 2QS tiim võiks aru saada, et kuiva professionaalsusega ei pruugi läbi lüüa. Tegid selle loo lihtsalt korralikult ära ja kõik. Ometi ju teati sinna minnes, kelle järel esinetakse ja et tuleb millegagi silma paista. Ja lõpuks võiks kvikkarid kord ka plaati vahetada...neid abbasid on viimastel aastatel mitmeid läbi vajunud(eriti jugode omad), rahval on neist juba siiber hakanud saama. Tuleviku näpunäide: julge erineda hallist massist! Oleks aeg Paadamil mõelda valikusüsteemi muutmisele: näiteks kolmevooruliseks. Esimeses voorus prakeerib kohalik žürii välja nõuetele mittevastavad lood, seejärel saab rahvas valida, millised 10 lugu kolmandasse vooru saavad ja siis nende vahelt valib rahvusvaheline žürii. Praegu nullib kohalik kamp kõik omapärasemad asjad ära: Brainstorm poleks tollal mingil juhul Eesti finaali saanud, samuti Lordi jt \"ufod\".
          Oma lemmik sai ka edasi: Bosnia-Herzegovina. Näide selle kohta, et kui keskmisest erineb, on šansse rohkem. Selliseid meloodilisi ballaade ju eriti polnudki ja see korvas nii olematu lavashow kui laulja ilmetu välimuse.
          Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

paadmail oleks ammu aeg sealt nahhui tõmmata ja üleüldse eesti eurovisioon tsensuuri alla!

Kommentaar

sina oled ju meil õige eesti mees, äkki lähed annad paadami-tiblale peksa

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

sina oled ju meil õige eesti mees, äkki lähed annad paadami-tiblale peksa
                see on ainult mu arvamus ju vaevalt et laiem publikum nõustub mu arvamusega minu teada pole paadam ka tibla..kes üldse tibla on? kas kommunist? ehk seletad mulle selle mõiste ära?

Kommentaar

Teemad lähevad peesse.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

küsimus, et paljud üldse seda eurovisiooni jälginud on?
                    ma ausalt öeldes ei teagi, kes üldse mida seal laulavad
                    pole juba päris mitu aastat see üritus vähimatki pinget pakkunud
                    jalgpall pole elu, vaid suur osa me elust !!!

Kommentaar

Täiesti suva. Jäin juba enne seda magama. R2 kommentaari oleks ehk aint tahtnud kuulata, saatena on see täielik jura.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas salmer
                        Jube popp on muidugi öelda, et mina ei vaata ja kunagi ei ole vaadanud. Kes sellist juttu ikka usub. Kõik vaatavad ja alati vaatavad. Mina vaatasin kah ja kuulasin Kivirähki/Juure juttu kõrvale.
                        Naistepesu oli ehk pisut liiga palju näha ja pisut nõutuks teeb see, et koreograafia kipub laulust olulisemaks muutuma. Aga muidu - las noored möllavad.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas salmer

ma ausalt öeldes ei teagi, kes üldse mida seal laulavad
                          pole juba päris mitu aastat see üritus vähimatki pinget pakkunud
                          piisavalt palju vaatand et aru saand missugune saast see tegelt on on on on

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas salmer
                            Jube popp on muidugi öelda, et mina ei vaata ja kunagi ei ole vaadanud. Kes sellist juttu ikka usub. Kõik vaatavad ja alati vaatavad. Mina vaatasin kah ja kuulasin Kivirähki/Juure juttu kõrvale.
                            Naistepesu oli ehk pisut liiga palju näha ja pisut nõutuks teeb see, et koreograafia kipub laulust olulisemaks muutuma. Aga muidu - las noored möllavad.
                            Mina seekord tõesti esimest aastat ei vaadanud ühtki eeltutvustust ja hoidusin täiesti teadlikult ka nende kes-millal-kellega-Kreekas-päevitas-artiklite lugemisest. Lugudest teadsin Eesti ja Soome omasid, kõik. Eile kirjutasin esseed loomade käitumisest (hah ) ja poole kõrvaga kuulasin algul R2-te, paar korda viskasin pilgu telekasse ka. Ja kõik tundus nii... naeruväärne. Tead, sa ei kujuta ette, kui puhas ja kuiv tunne on, kui oled kogu selle pa.a endast mööda lasknud. Mul on igatahes kindlalt plaanis samamoodi jätkata, soovitan kõigile.

edit: tasakaalu mõttes oleks kõige targem olnud eile samal ajal K2 pealt jackassi vilmi vaadata, märksa vähem räigust ekraanil
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

peaks vist seda eurovisooni üle pika aja vaatama, sest see Soome laul on küll päris hea(eurovisooni kohta ) millal see pärisvõistlus toimub?
                              Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Algselt postitas Pilt

peaks vist seda eurovisooni üle pika aja vaatama, sest see Soome laul on küll päris hea(eurovisooni kohta ) millal see pärisvõistlus toimub?
                                Pilt, Thomase pool toimub.
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X