Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eurovisioon
Collapse
X
-
kui vaadata punkti andmisi siis tekib küsimus kas rahvas ka peale Leto sveti kuulas laule?
Nr. laul — 1. voor — 2. voor
1. Leto svet – 31429 — 52518
2. Real Big Money– 1444 — 0
3. One on One – 2660 — 0
4. Question Man – 837 — 0
5. Üksinduses – 1189 — 0
6. 365 Days – 6699 — 12990
7. It´s Never Too Late – 866 — 0
8. Stefani – 646 — 0
9. Ice-cold Story – 16682 — 30963
10. God Inside Your Soul – 2399 — 0
Kommentaar
-
Kus me nii palju raha saame, et järgmine aasta eurovisioon eestis korraldada?
Igati mõnus et need vennad võitsid. Kaks lemmikut oligi see aasta rolf ja sardelas jedostaa.- Õigus, Birgiti suguseid on terve Euroopa täis. Ballaad pole 21. sajandi eurolugu. Vb 40 a tagasi oli. future is leto svet. juhlitaan!!
ja kellele eilsest väheseks jäi vaadake kordust.
Kommentaar
-
Ma küll ei usu, et Kreisiraadio nüüd midagi saavutab Eurovisioonil, tänavu on sellised esinejad juba tõenäoliselt tavalised, millegiga silma me nüüd küll teiste seast ei paista.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
jepp, oleme nagu tavaliselt hall mass, kes läheb asajdega kaasa aasta või paar liiga hilja...
aga noh, eks see Kreisiraadio lugu läks sinna sellepärast, et eestlaste õrnad hinged on täis situtud sellega, kui me normaalsete lugudega kõrbenud oleme...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
no minaeitea, bedwetters küll ei sobinud eile sinna. pigem hirmutas vanemad ja miks ka mitte nooremad inimesed teleka eest minema. silmad siiamaani vilguvad must-valget.
ning ma ei saanud pihta eriti mida nad sellega öelda tahtsid et "etv korraldus tiim on mida paremaid, fuckyouuu..", tõesti põlege ära!
Kommentaar
-
Esimesest pettumuses üle saanud, siis ega tõesti eriti vahet ei ole kes sinna läheb.
Siiski minu arvates "Ice Cold Story" laulus oli midagi sellist, mis meid finaali oleks viinud.
Oleks olnud teistest erinev ja eriti refrään mulle meeldis, kui Benton kah nats suud lahti tegi
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKas Ukraina oli eelmine aasta muusika?
Ja teeks Paadamile ettepankeu, et kui niikuinii muudetakse see laul tundmatuseni, siis võiks need tantsutüdrukud laulma panna ning Kreisikad tantsima. Kindlasti kukuks see asi palju paremini välja.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas Olympi Vaata postitustOli küll. Verka oskas ikka laulda kah. Kreisiraadio omad aga ju ei oska.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustKas sa oled Verkat rohkem kuulnudRien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustjuhtus mingi eksitus. tegelik võidulugu oli inese 'keerlen'Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
ma arvan et kui on ikka super lugu (nt. Lordi lugu), siis ei loe see asukoht euroopa kaardil kottigi. seda ei saa väita et nemad tegid esimesena sellise show ja kõik kohe hääletasid, kindlasti mitte. Laul oli lihtsalt võimas ja kõik. selleks et saada poolfinaalist edasi, tuleb teha väga hea laul.näis kas Kreisiraadio show viib meid edasi, kui ei vii, siis on laululoojatel siht olemas. kusjuures see aasta oli päris hea tase lauludel.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEsimesest pettumuses üle saanud, siis ega tõesti eriti vahet ei ole kes sinna läheb.
Siiski minu arvates "Ice Cold Story" laulus oli midagi sellist, mis meid finaali oleks viinud.
Oleks olnud teistest erinev ja eriti refrään mulle meeldis, kui Benton kah nats suud lahti tegi
10Algselt postitas tankÕige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar