Tekkis selline huvitav küsimus,et paljud meie hulgast on õnnelikud.Lisan siia juurde ka polli,et saaksite oma hääle anda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kas sa oled õnnelik?!
Collapse
X
-
Replying to Topic \'Kas sa oled õnnelik?!\'
Mängisin täna korvpalli, tõmbasin platsil emotsioonide ajel teravat, nüüd pea valutab terve õhtu juba ning tundub, et esimest korda sel talvel olen haigeks jäämas - nimelt kerge palavik on tekkinud. Pole ka kellele oma muresid kurta seega võib öelda, et olen üks igavene õnnetu tegelane.
Kommentaar
-
Sellest järeldus - mängi jalgpalli! Sest ärgem unustagem...jalgpall on parem kui SEX!Originally posted by ethan
Mängisin täna korvpalli, tõmbasin platsil emotsioonide ajel teravat, nüüd pea valutab terve õhtu juba ning tundub, et esimest korda sel talvel olen haigeks jäämas - nimelt kerge palavik on tekkinud. Pole ka kellele oma muresid kurta seega võib öelda, et olen üks igavene õnnetu tegelane.
Kommentaar
-
pikas perspektiivis on õnnetunne pöördvõrdelises sõltuvuses inimese intelligentsusega. varajases nooruses see kuigi jäigalt ei kehti, niisiis ei pea alla kahekümneaasased pideva õnnetunde pärast väga muretsema. minu vanuses tähendaks aga näiteks nädalake järjest õnnelikolemist, et on põhjust paanikaks.
suurim häda selle juures on, et ega õnnelik inimene ise sellest aru ju ei saa....«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
just 8-) soovin sulle edu maohaavadega võitlemisel, tööl läbipõlemise vastu ja pärast 40. eluaastat saabuva infarkti tagajärgede likvideerimiselOriginally posted by rohelineKonn
pikas perspektiivis on õnnetunne pöördvõrdelises sõltuvuses inimese intelligentsusega. varajases nooruses see kuigi jäigalt ei kehti, niisiis ei pea alla kahekümneaasased pideva õnnetunde pärast väga muretsema. minu vanuses tähendaks aga näiteks nädalake järjest õnnelikolemist, et on põhjust paanikaks.
suurim häda selle juures on, et ega õnnelik inimene ise sellest aru ju ei saa....
Kommentaar
-
Replying to Topic \'Kas sa oled õnnelik?!
Jah, ei. Sellisele küsimusele pole võimalik vastata. Õnn on kiiresti mööduv nähtus, mõnikord seda ikka ette tuleb, aga mitte nii rohkesti kui tahaks.
PS Miks ei ole veel keegi teinud teemat - Mis on elu mõte? Mina näiteks tahaksin seda väga teada saada.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar