Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas sa oled õnnelik?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas sa oled õnnelik?!

Tekkis selline huvitav küsimus,et paljud meie hulgast on õnnelikud.Lisan siia juurde ka polli,et saaksite oma hääle anda.
    0
    Jah,olen õnnelik
    0%
    0
    Ei ,ma ei ole õnnelik
    0%
    0
    Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Replying to Topic \'Kas sa oled õnnelik?!\'

Osalt olen, teisalt jälle mitte. Armuasjad ei taha kohe kuidagi liikuda...

Kommentaar

Ma vaatan, et sa oled viimasel ajal huvitavaid teemasid hakanud tegema. Aga ma olen õnnelik...vist.
      It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Värk umbes sama nagu RobinholMõnes mõttes õnnelik, teises mõttes, aga mitte

Kommentaar

mina olen 68% õnnelik, 27% õnnetu ja 5% minust valitseb tühjus

Kommentaar

Mängisin täna korvpalli, tõmbasin platsil emotsioonide ajel teravat, nüüd pea valutab terve õhtu juba ning tundub, et esimest korda sel talvel olen haigeks jäämas - nimelt kerge palavik on tekkinud. Pole ka kellele oma muresid kurta seega võib öelda, et olen üks igavene õnnetu tegelane.

Kommentaar

Originally posted by ethan

Mängisin täna korvpalli, tõmbasin platsil emotsioonide ajel teravat, nüüd pea valutab terve õhtu juba ning tundub, et esimest korda sel talvel olen haigeks jäämas - nimelt kerge palavik on tekkinud. Pole ka kellele oma muresid kurta seega võib öelda, et olen üks igavene õnnetu tegelane.
              Sellest järeldus - mängi jalgpalli! Sest ärgem unustagem...jalgpall on parem kui SEX!

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Osalt olen, teisalt jälle mitte. Armuasjad ei taha kohe kuidagi liikuda...
                Sellises vanuses ei tohigi liikuda, ega sa Jollu pole.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

otsustasin et ma pole õnnelik kuid päris nii ka ikka öelda ei saa aga jah
                  “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Praegusel hetkel võin ausalt öelda et ei ole

Kommentaar

pean sama ütlema, mis realmadridfan, et sa oled viimasel ajal päris huvitavaid teemasid teind.
                      mina olen igaljuhul küll õnnelik.ja vastupidiselt robinhole lähvad armuasjad ka hästi

Kommentaar

24 tundi päevas ja 7 päeva nädalas.. õnnelik siis. kui nüüd päike ka välja tuleks oleks üliõnnelik.

Kommentaar

pikas perspektiivis on õnnetunne pöördvõrdelises sõltuvuses inimese intelligentsusega. varajases nooruses see kuigi jäigalt ei kehti, niisiis ei pea alla kahekümneaasased pideva õnnetunde pärast väga muretsema. minu vanuses tähendaks aga näiteks nädalake järjest õnnelikolemist, et on põhjust paanikaks.
                          suurim häda selle juures on, et ega õnnelik inimene ise sellest aru ju ei saa....
                          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Originally posted by rohelineKonn

pikas perspektiivis on õnnetunne pöördvõrdelises sõltuvuses inimese intelligentsusega. varajases nooruses see kuigi jäigalt ei kehti, niisiis ei pea alla kahekümneaasased pideva õnnetunde pärast väga muretsema. minu vanuses tähendaks aga näiteks nädalake järjest õnnelikolemist, et on põhjust paanikaks.
                            suurim häda selle juures on, et ega õnnelik inimene ise sellest aru ju ei saa....
                            just 8-) soovin sulle edu maohaavadega võitlemisel, tööl läbipõlemise vastu ja pärast 40. eluaastat saabuva infarkti tagajärgede likvideerimisel

Kommentaar

Replying to Topic \'Kas sa oled õnnelik?!

Jah, ei. Sellisele küsimusele pole võimalik vastata. Õnn on kiiresti mööduv nähtus, mõnikord seda ikka ette tuleb, aga mitte nii rohkesti kui tahaks.

PS Miks ei ole veel keegi teinud teemat - Mis on elu mõte? Mina näiteks tahaksin seda väga teada saada.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                              X