Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis on elu mõte

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

"Ta ütles, et teadus avastab ühel päeval elu põhisaladuse," pistis baarmen vahele. Ta sügas pead ja kortsutas kulmu. "Kas ma mitte ei lugenud hiljuti lehest, et see on lõpuks ometi leitud?"
    "Mina ei juhtunud lugema," pomisesin.
    "Mina nägin seda," lausus Sandra. "Paar päeva tagasi."
    "Just nimelt," sõnas baarmen.
    "Mis siis on elu saladus?" küsisin mina.
    "Ei mäleta," vastas Sandra.
    "Proteiin," teatas baarmen. "Midagi avastati proteiini kohta."
    "Jah," kinnitas Sandra, "just seesama."

Võrratu Vonnegut.

Kommentaar

bump. eriti 1. lehekülje postitusi on hea konteksti panna.

Kommentaar

Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitust
        bump. eriti 1. lehekülje postitusi on hea konteksti panna.
        Goddamn, see oli ju 16 aastat tagasi...

Ok, 14, aga still. Inimesed arenevad maailmas ja nii.

Kommentaar

Äkki kerge update siis? Mis 14 aastaga muutunud on sinu perspektiivis? Kui kõrgelt hindad seksi, raha ja meelemürke aastal 2020?

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
            Äkki kerge update siis? Mis 14 aastaga muutunud on sinu perspektiivis? Kui kõrgelt hindad seksi, raha ja meelemürke aastal 2020?
            Mm, noh, oleneb. Raha ja meelemürgid on ikka ossomid. Aga eks muus osas hakkab selline keskiga kätte jõudma.

Ses osas, et kui ma siin 2006 jaurasin, siis ma polnud isegi veel esimest korda päriselt töölegi läinud. Suhted olid mingid tudengiaegsed meri põlvini jauramised ja meelemürgid kuulid. Selline kerge Sambaz 1.0. Ma olin veidi viisakam lihtsalt väljendustes.

Kommentaar

Ja kui meenutada toonast foorumi tonaalsust, siis rK, oku ja ka mina ajasimegi totaalkelbast. Nüüd lähevad kõik sellise asja peale närvi. McN on pettunud, foorum on alla käinud. Ja üleüldse tuleks jaurata EKRE ja sotside teemal ja siis kuskil reede õhtul kõiki putsi saata.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Mm, noh, oleneb. Raha ja meelemürgid on ikka ossomid. Aga eks muus osas hakkab selline keskiga kätte jõudma.

Ses osas, et kui ma siin 2006 jaurasin, siis ma polnud isegi veel esimest korda päriselt töölegi läinud. Suhted olid mingid tudengiaegsed meri põlvini jauramised ja meelemürgid kuulid. Selline kerge Sambaz 1.0. Ma olin veidi viisakam lihtsalt väljendustes.
                Jep, 2006 kuskil Neoneti sügavustes või Irc.zone.ee #black ja #white kanalites möllamas good times .) Toona ei teadnud ikka mitte midagi mitte millegist, aga sai über cool ikka oldud

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Ja kui meenutada toonast foorumi tonaalsust, siis rK, oku ja ka mina ajasimegi totaalkelbast.
                  ära end nüüd konnaga küll samasse liigasse eduta.

Kommentaar

Seda ma kindlasti ei tee, aga toona üritasin...

Kommentaar

Ja mul on pidev tunne, et sul on kuskil mingi suurem beef saapas. Et sa tead, kes ma olen, võta minuga ühendust, käime ja joome paar õlut.

Kommentaar

Või tulen kuskile linna, kus sa elad? Sööme suppi ja räägime?

Kommentaar

Sihxakas on jälle tugev sõnades. Ma ootan väljakutset.

Kommentaar

Mõnu, mis oleks su suurim soovitus või mõte 14 aasta tagusele endale?

Kommentaar

Päris huvitav meetod psühhoanalüütikaks - suvafoorumi postitused.

Kommentaar

Algselt postitas Sihvakas murukarikas
                                ehk kui sa teed siin üsna lennukaid ja provokatiivseid avaldusi oma isiklikust elust (enda identiteeti varjamata), siis ei peaks ka väga imestama, kui nendele järgneb (samas meediumis) avalik ja proportsionaalne reaktsioon.
                                Sellele kirjutaks alla.
                                "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Working...
                                X