Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Minu jaoks on elu mõte Armastus. Ja mõte peitub lauses: \"Armasta oma ligimest nagu isennast\". Ükski tunne, emotsioon ei saa olla nii võimas kui armastus. Näiteks, armastada oma vaenlast - see on ülim tunne. Kahju ainult, et ma ise ei suuda enamasti armastuse tunde all elada. Kui mõnikord välja tuleb, saad aru, et miski ei suuda sellega võidelda. Püüd armastusele ongi minu elu mõte ja elu eesmärk.
On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kõrvaltvaataja taipab elu kui süsteemi mõtet, millest osakesed tõepoolest aru ei saa ja mille saavutamiseni liikumist nad mõjutada ei oska/suuda. Minu jaoks eksiteerib elu mõte minu enda jaoks süsteemi eesmärkidest sõltumata. Loomulikult on selles ka oma sotsiaalne aspekt, kuid enda jaoks eesmärkide või mõtte defineerimiseks ei pea mõistma süviti maailma ja selle eksisteerimise ideid ega olema nö. kõrvaltvaataja. Süsteemiteooria jäägu jumalale oma kätetöö mõtte mõistmiseks, mina süsteemi osakesena hoolitsen enda heaolu eest. Erinevalt süsteemiteoorias kirjeldatavatest süsteemi osakestest meeldib mulle mõelda, mul on oma tunded, soovid, oma eesmärgid ... free willy noh.
Seega on minu jaoks elu mõte täiesti olemas. Olla endaga rahul ja hea sõber, selle baasilt on eesmärkide seadmine ja nende täitmine, teiste inimestega sõber olemine ning kõik muu positiivset pakkuv, tunduvalt lihtsam.
Vabanda konn, ma lugesin ainult ühte su postitust - kui ma su mõttest õigesti aru ei saanud, siis tõenäoliselt minu viga.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Vanasti oli lihtne, tegelesid korilusega, et elada. Iizi.
Kõik need 30 aastat või mis iganes see keskmine eluiga ka oli...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
ei ole kuigi usutav, et elu mõte vanasti oli midagi muud, kui see tänapäeval on. see, et juurikat küüntega maast välja kraapiv kromanjoonlane elu mõtte üle ei arutlenud ei näita mitte midagi. amatöörfilosoofid astuvad ikka ja jälle sama reha otsa - na oletavad et elu mõte on kuidagi seotud sellega, mida inimene ise oma elult ootab või tahab. kas meid on tõesti siia selleks kokku aetud, et me igaüks oma väikest mõtet taga ajaksime. et elu mõtte ongi dannari keppimises, amority valuvelgedes ja vanderselli pedelipus. teate sõbrad.. ei usu.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Off-topic aga, kelle elu mõte on dannari keppimine???
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
ma pean tunnistama, et see on tõesti sitt näide, kuna dannarit tõesti keegi ei taha. aga võta seda nii teoreetiliselt - \"kui keegi tahaks dannarit keppida, siis kas see võiks olla tema elu väike mõte?\"
Algselt postitas rohelineKonn
kas meid on tõesti siia selleks kokku aetud, et me igaüks oma väikest mõtet taga ajaksime. et elu mõtte ongi dannari keppimises, amority valuvelgedes ja vanderselli pedelipus. teate sõbrad.. ei usu.
kusjuures arvan, et ongi nii. ainult su näited on ironiseerivad. ma kirjutasin antud teemal eelmise lehe viimase postituse. sa pole vist veel märganud.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
ma pean tunnistama, et see on tõesti sitt näide, kuna dannarit tõesti keegi ei taha. aga võta seda nii teoreetiliselt - \"kui keegi tahaks dannarit keppida, siis kas see võiks olla tema elu väike mõte?\"
Algselt postitas rohelineKonn
kas meid on tõesti siia selleks kokku aetud, et me igaüks oma väikest mõtet taga ajaksime. et elu mõtte ongi dannari keppimises, amority valuvelgedes ja vanderselli pedelipus. teate sõbrad.. ei usu.
kusjuures arvan, et ongi nii. ainult su näited on ironiseerivad. ma kirjutasin antud teemal eelmise lehe viimase postituse. sa pole vist veel märganud.
lugesin küll. ja mul on sinusuguste pärast siiralt heameel. vabasse tahtesse uskumata võib kohati tõest teatav minnalaskmismeeleolu tekkida. seetõttu on tore, et enamik inimkonnast nii mõtleb. muidu vist olekski perses.
siiski arvan ma, et te eksite. see on enese eesmärkidesse uskumine ja nende poole pürgimist soodustav mõttemaailm. elu mõttega selle klassikalises mõttes siin siiski tegemist pole. loodetavasti eksin.
mina nägin dannarit naisega. kas ta teda tegelt ka tahad, pole muidugi teada.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar