Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Üritused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

lükkan korra teemat üles meeldetuletuseks, et täna siis selline tore üritus krahlis toimumas nagu kirjas eelmises postis.
    Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
    Cry welcome to the song.
    And as it lifts you, time to move on.
    We go!

Kommentaar

kangesti tahaks täna õhtul Nigulistesse Pärti kuulama minna. piletid raiped välja müüdud. kõlab küll väga lootusetu, aga ega teist kellegil ei ole säärast kanalit, kust mõni pilet siiski saada?

5541223
      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
        kangesti tahaks täna õhtul Nigulistesse Pärti kuulama minna. piletid raiped välja müüdud. kõlab küll väga lootusetu, aga ega teist kellegil ei ole säärast kanalit, kust mõni pilet siiski saada?

5541223
        Käib sulle Pink kah!
        DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
          Käib sulle Pink kah!
          aga ma lõpuks ikkagi sain sinna ja väga lahe oli. teie, popkultuurist läbiimbunud inimkõnts, võiksite ka mõnikord kenasti riidesse panna ja midagi kultuurset teha. ja mitte nagu oku, kes küll mõnikord teeb seda, kuid ainult selleks, et kedagi voodisse saada.
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
            teie, popkultuurist läbiimbunud inimkõnts, võiksite ka mõnikord kenasti riidesse panna ja midagi kultuurset teha. ja mitte nagu oku, kes küll mõnikord teeb seda, kuid ainult selleks, et kedagi voodisse saada.

Ai ai ai ... see oli valus
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

p!nk - nagu ma siis nüüd teada sain - oli päris tore. kõik teised (asjad) selle ümber paras pask.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

kuna ma sain tasuta piletid pink'i kontsedrile siis käisin kaemas, et mis imeloom ta siis selline on. päris kena imeloom on. ja tema hitt-lauludest koosnev kontserdi osa oli üle ootuste hea. vahepeal vajus kava ära, kui ta mingeid lollakaid hipiteemalisi lõkkelaule laulma hakkas, aga õnneks ei kestnud see kaua. šõu oli päris hea ning akrobaatika sakuhalli lae all oli selle tipp.

Kommentaar

Teen siis jällegi reklaami Eesti kõige parematele bändidele!

10. november 2006
                  Kosmikute uue plaadi "Pulmad ja Matused" esitluskontsert Rockstarsis!
                  Kosmikutele lisaks Agent M
                  Pilet 75.-kr kohapealt

Kommentaar

Frankenstein
                    Mäng elu ja surmaga

Toimumiskoht: Tartu Ülikooli vana anatoomikum (Lossi 38)

mõnus õhtupoolik, eriti kui väljas on miinuskraadid ja maja eriti ei köeta.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Insuldi sünnipäevakontsert

Vat sedapsi on lood. Laval Haapsalu pungiparemik (täpsemalt kogu siinne skene), Insult saab ühe aasta vanuseks ning kohalolek on pea kohustuslik.

Kui täiesti ausalt ütlen, siis:
                      Hommikune Vahetus saab olema hullemast hullem. Tegu on Haapsalu kuulsaima punkbändiga, mis sel aastal üle pika aja taas pillid maast üles korjas. Avakontsert oli ülihull ning seekord on veelgi võimsamat möllu oodata. Pudi on kuulatav bänd kena naisvokaaliga. Ning Insult ja Moment on lihtsalt toredad bändid, kes ehk saavad ühel päeval kuulatavaks. Lisaks on veel teoreetiline šanss, et lavale astub ka mazz, kes laliseks sisse ühe loo koos Insuldiga.

Igatahes saab iga foorumlane, kes kohale tuleb ja sellest mulle ka teada annab, eksklusiivse võimaluse esinejate ja minuga koos peeti juua. Öömaja vbl leiaks ka mingi valemiga, kui vajadust. Kõik on oodatud!

See NB! seal all tähendab ei midagi muud kui seda, et ürituse organiseerija saab pärast vastu päid ja jalgu. (Ei tasu tähele panna)
                      Last edited by mazz; 12.12.06, 01:48.

Kommentaar

Peeti tahan! Mingi kus toimub ja mis ajal? Öömaja variandist ka ära ei ütleks
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Unustasin, et zone'ist ei saa pilte linkida, aga tõstsin nüüd flaieri soccerneti serverisse ümber ja lisasin uuesti (vt. eelmist postitust).

Kommentaar

nu kui mazziga saab peeti joodud siis ma isegi tulen kohale k tegelt tulge kindlalt üritus tuleb vägev,uksed avatakse kell 18.00 umbes poole tunnipärast astub lavale 1 bänd,üritus toimub HÜG-s.Haapsalu staadioni kõrval asuvas hoones,ööbimisega pole probleeme.

Kommentaar

See oleks ka suht imelik, kui finntroll kohale ei tuleks (kes siis lavale läheks?),

aga zaz ja kõik teised, kes siiakanti võivad sattuda ja kel peediraha taskus on - helistage mulle ja me tuleme rotime kõik välja.

58588354

Kommentaar

Kes ei tulnud, kahetsege rängalt! Kontsert oli mega; vigastusi ei hakka üldse üles lugemagi (ühesõnaga vaikselt seal küll ei istutud). Seltskond oli ka super ja afterparty (kuigi lühikesevõitu) meeleolukas.

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                                kel peediraha taskus on - helistage mulle ja me tuleme rotime kõik välja.
                                Sõna otseses mõttes. Hea, et mazz kojusõiduks raha laenas.

Kommentaar

Working...
                                X