võiks kõik mendid hoopis Haapsalu kanti saata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üritused
Collapse
X
-
31.07.2010 44. Väinjärve Veepidu
Ajakava:
07:00 - Kalapüügivõistlus
12:00 - Avamine
12:30 - Rattavõistlus
...13:00 - Lasteprogramm - võistlused ja mängud
14:00 - Ümber järve jooks
16:00 - Üle järve ujumine
17:00 - EM rannamaadluses
17:30 - Kanuuralli eelsõidud
18:00 - Üllatuskülalised
19:00 - Ansambel "Meelik"
20:00 - Kanuuralli finaal
20:30 - Vettehüpped
21:00 - Ansambel "KALA"
23:00 - Ilutulestik
23:30 - 02:00 - Disko DJ Sergio ja Dimo Kruus
Soe söök, külm jook, saun, telkimisplats ja tore seltskond!
rannamaadluse kohta saate infot siit:http://maaspordikeskus.ee/?p=410Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustvõiks kõik mendid hoopis Haapsalu kanti saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustWORD! ..aga sinna nad ei lähe, sest seal on neil liiga palju tööd.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustOmal ajal oli vinge üritus, nüüd enam ei viitsi, õllesõbrale liiga ohtlik.
Kommentaar
-
folgil ei olnud õllega probleeme üldse kui see oli topsis või purgis. meid pidas politsei kinni isegi ja ütles, et klaasis ei tohi olla aga mujal võib. no see ei kehti siis ainult kui sa täielikult sigalakku täis oled ja laaberdad purgiga tänaval.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustMendid jätsid õllesõbrad kõik rahule. Peaasi et jook plastmasstopsis oleks ja klaastaarat ei kasutaks. Viina sai ka ilusti siidri pudelist manustatud ilma et keegi tülitaks ja üleüldse kordaläinud üritus. Väga chill 4 päeva möllu ja pean ütlema et lähen kindlasti ka teist korda sinna.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustPäris huvitav on lugeda, et peamised asjad mis korda läksid olid õlle ja viina tarbimise võimalikus
Muusikat sinna kuulama ei läinud. Hype the funk-il olid kõvad esinejad, aga sellise soojaga rahvast täis klubisse ronida on ka ajuvabadus. Naisi ma siin ei kommenteeri, vaid ütlen aint: Ja mida ma ka sõpradega hängist teile siin jutustan.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustMuusikat sinna kuulama ei läinud. Hype the funk-il olid kõvad esinejad, aga sellise soojaga rahvast täis klubisse ronida on ka ajuvabadus. Naisi ma siin ei kommenteeri, vaid ütlen aint: Ja mida ma ka sõpradega hängist teile siin jutustan."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKeegi võiks siia selle double-triple facepalmi panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMina käisin ka korra folgil ja ka mussi ei kuulanud.
Ütleme siis nii, et seetõttu ma enam väga folgil ei käigi, sest õllesummerdajatest on saanud enamus. Kahju, aga paratamatu."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Ühtelaulmine
Info siit: http://tv.elion.ee/laulmine/?page=1
Kaart kohtadega kus kogunetakse: http://tv.elion.ee/laulmine/maps.php
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar