Ja laupäeval siis tantsusammul Rock Cafe poole? Sael siis Singer Vinger 25 aastat plaanis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üritused
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustJa laupäeval siis tantsusammul Rock Cafe poole? Sael siis Singer Vinger 25 aastat plaanis.
Kommentaar
-
Kahjuks pean loobuma jah. Võiksin ennast kohale vedada, aga tervis tähtsam.
Algselt postitas Rein Vaata postitustArvatavasti läheb "Kappi", see avatakse ka vist täna.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ka just tahtsin lisada copypaste: Heterosõbralik geibaar KAPP avab sel reedel uksed.
Aga reaalselt, Austraalia on halb
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTe olete mingis "kuumas" listis, et teieni selline info esimesena jõuab? M-agent sai kindlasti mingi VIP-i kui ta Angelis magama jäi...
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTe olete mingis "kuumas" listis, et teieni selline info esimesena jõuab? M-agent sai kindlasti mingi VIP-i kui ta Angelis magama jäi...
Austraalia pole üldse halb, homodesse suhtutakse seal suurema tolerantsiga kui Eestis. Samuti ei häbeneta oma seksuaalset orientatsiooni.
Tule kapist välja, cannu!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust15.-16. juulil 2011 toimub Salacgrivas, Lätis järjekorras viies Positivus Festival.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui Postimehe lugeja on kuumas listis, siis ma tõesti olen seal.
Austraalia pole üldse halb, homodesse suhtutakse seal suurema tolerantsiga kui Eestis. Samuti ei häbeneta oma seksuaalset orientatsiooni.
Tule kapist välja, cannu!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEi-ei, vastupidi. Wikipedia väitel on tissid viimastel aastatel uuesti kontserditel olnud, aga seda üsna rändomilt (selles võivad süüdi olla ka näki 8 last). Ühesõnaga üllatusmoment.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar