Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
projekt kiimalaks alaku. kuradi soolast hinda tahavad...djclub küsib dana eest eelmüügis umbes sama hinda aga dana nagu õige qlimaxi tasemel tegija või midagi.
eelmine kord oli jumaal sitt baar... tänan jumalat, et oma viin kaasas oli kahjuks mina kaine peaga sellist üritust ei kannataks.... ma siuke pungimees ju aga jokkis peaga saab seal nalja sitaks
No ma räägin teile!!! Ma omast arust nägin Rünnot seal piul jälle!!!! Tegelt ka noh. Eks seal oli mingeid ilusaid piffe kah, a mai pand ästi tähele. Rünno oli nagu superguud!Aint, et mai saand aru, kuidas EHA niiiiiiiiiiiiii hea oli?!! Vakkk... mhmhmh... tegelt ma olen... mmmmm.... mnjah! Omme räägime lähemalt, keda me seal kõik katsusime! :P
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
No ma räägin teile!!! Ma omast arust nägin Rünnot seal piul jälle!!!! Tegelt ka noh. Eks seal oli mingeid ilusaid piffe kah, a mai pand ästi tähele. Rünno oli nagu superguud!Aint, et mai saand aru, kuidas EHA niiiiiiiiiiiiii hea oli?!! Vakkk... mhmhmh... tegelt ma olen... mmmmm.... mnjah! Omme räägime lähemalt, keda me seal kõik katsusime! :P
Kommentaar