Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laulu- ja tantsupidu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    2002 aastal oli üks neist jala MM-iga samal ajal...Korea ja Türgi vaheline pronksimäng jäi nägemata sellepärast.
    See oli küll suur kaotus, kui selline "põnevusmäng" nüüd nägemata jäi Pakun et eestlastest auditoorium teleka taga oli laulupeo kasuks 10 korda suurem.

Kommentaar

Sai ka see aasta käidud. Reedene tantsupidu ja kõik pühapäevased üritused. Ise enam osa ei võtnud, kuid ka pealtvaataja on vahest äge olla.

Tore nähe, et meie kena rahvas saab pidu ka pidada ilma alkoholita ja ikka ühtse võimsa massi moodustada
      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
        2002 aastal oli üks neist jala MM-iga samal ajal...Korea ja Türgi vaheline pronksimäng jäi nägemata sellepärast. Hiljem vist oli küll kordus aga jah..Sellest ajast saati vihkan neid taidlemisi. On ju tore küll, aga seda ei ole vaja LIVE-s näidata kui jalka MM on...
        Sa oled nii lahe On sulle seda varem ikka öeldud? :P

Kommentaar

Nojah, tore sündmus muidugi. Eesti rahvale tähtis jne. Aga kas 10 tunnine otseülekanne on tõesti vajalik?
          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Mida sa siis vaadata tahtnuks? K2 ja TV3 olid oma põnevate kavadega olemas, kindlasti leidsid endale midagi huvitavat.
            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
              Mida sa siis vaadata tahtnuks? K2 ja TV3 olid oma põnevate kavadega olemas, kindlasti leidsid endale midagi huvitavat.
              Eks jah, selles sul on õigus. Lihtsalt asi selles et ma oleks meeleldi vaadanud mingit 1,5-2 tunnist kokkuvõtvat saadet vms.

Ja kusjuures TV3 oligi oma põneva kavaga väljas - poole tunnine saade Saaremaa Velotuurist. Üks traditsioonilisem spordiüritus Eestis, millest ETV ei suuda isegi saadet kokku panna, otseülekandest rääkimata.

aga pohhui see. Kordan veelkord - mul ei ole midagi laulupeo vastu.
              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

on küll. kui vaja teeme 20-tunnise

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                  on küll. kui vaja teeme 20-tunnise
                  põhjuse leiab alati, seega 20 on vähe.

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                    Nojah, tore sündmus muidugi. Eesti rahvale tähtis jne. Aga kas 10 tunnine otseülekanne on tõesti vajalik?
                    Mine arene nurgas.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Mine arene nurgas.
                      mine ise nurka, ma avaldasin oma arvamust lihtsalt.

Kommentaar

ma ei hakakgi oma patriootilist arvamust avaldama, kuid Jeti kas laulupeol käinud oled? Minul oli ka tänavune esimene kord ja mis siin salata olen rohkem eestlane küll.

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                          Eks jah, selles sul on õigus. Lihtsalt asi selles et ma oleks meeleldi vaadanud mingit 1,5-2 tunnist kokkuvõtvat saadet vms.

Ja kusjuures TV3 oligi oma põneva kavaga väljas - poole tunnine saade Saaremaa Velotuurist. Üks traditsioonilisem spordiüritus Eestis, millest ETV ei suuda isegi saadet kokku panna, otseülekandest rääkimata.

aga pohhui see. Kordan veelkord - mul ei ole midagi laulupeo vastu.
                          No saarlaste jaoks on muidugi saaremaa velotuur huvitav jälgida. Aga ylejäänud rahvast see niiväga ei huvita siis järelikult.

Kommentaar

Kumb on legendaarsem kas Saaremaa velotuur või Laulupidu?
                            Ma arvan saad ise ka aru kumb olulisem.
                            Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

krt, see oli lihtsalt näide. Kus kurat ma ütlesin, et velotuur on tähtsam kui laulupidu?

(aga lihtsalt mainin et noorte laulupidu toimus 10ndat korda, Velotuur 50ndat)

Kommentaar

Selle viimase reaga tõmbad veel rohkem endale vett peale ja provotseerid diskussiooni. Jätan teistele selle mõnu.
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X