Mis peale viiendat kuud juhtus?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telefonid
Collapse
X
-
Teinekord lase kaitseklaas peale panna, sellega minu kogemustega ei jää õhumulle vahele nagu kilede puhul kipub juhtuma.Algselt postitas StokKui viriseda tohib, siis ekraanikile paigalduse üle.
Nagu ikka uue telefoni puhul, lasin kile paigaldada ja ostsin silikoonkesta, aga kile mullitab igast nurgast. 
Kommentaar
-
Ei oleAlgselt postitas cannuman Vaata postitustkas tänapäeva telefonidel juba nii korralikud ekraanid ei ole, et ei vaja mingeid totakaid kaitseid ja kondoome ümber?
Kommentaar
-
Eks see oleneb kasutajast ka veidi, endal oli 4 aastat valge Nexus 5 ja see näeb siiani täpselt samasugune välja nagu alguses karbist välja võttes oli.Algselt postitas cannuman Vaata postitustkas tänapäeva telefonidel juba nii korralikud ekraanid ei ole, et ei vaja mingeid totakaid kaitseid ja kondoome ümber?
Kommentaar
-
Kaitseklaas päästab asfaldile kukkumise eest korralikult. Kilega pole proovinud.Algselt postitas elx Vaata postitustAga mida sellisel puhul kile päästab? Mina olen muidugi veendunud täiskaante pooldaja, seetõttu ei kasuta ka kilesid.
Kommentaar
-
Pangakaartide jaoks on väga hea.Algselt postitas underdoggie Vaata postitustMobiilikaaned on stilistiliselt samas kategoorias nagu rihma kylge kinnituv mobiilivutlar või vöökott
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar