Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Telefonid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • -RoMaRiO-
    LWB
    • Aug 2006
    • 6997

Ma ei tea küll täpselt, mida keskmine eestlane ühelt telefonilt ootab, aga mul on teist aastat 150€ Samsung, millega saab terve päeva külmas tööd teha, helistada saab, messengeris saab ka olla ning täis peaga saab videosid ka filmida. Erinevaid äppe on ka võimalik kasutada, midagi oleks veel vaja?

Kommentaar

• Nasfal
      Eesti koondislane
      • Aug 2011
      • 6995

Algselt postitanud kasutaja -RoMaRiO- poolt
      Ma ei tea küll täpselt, mida keskmine eestlane ühelt telefonilt ootab, aga mul on teist aastat 150€ Samsung, millega saab terve päeva külmas tööd teha, helistada saab, messengeris saab ka olla ning täis peaga saab videosid ka filmida. Erinevaid äppe on ka võimalik kasutada, midagi oleks veel vaja?
      Mul on vaja, et mitu mahukat äppi töötaksid korralikult samal ajal, telefon suudaks mahutada atleast 150giga erinevat mahtu ehk kasutan ka mälupulgana, gpsid-levi jms peavad ideaalselt töötama jms. Ja peab olema kõige selle juures ka väga mugav kasutada. Eks viimast suudaks mingi viimane galaxy10 ka pakkuda, aga seal on see vahe sees, et ma olen juba nii läbi ja lõhki pooliku õunaga harjunud, et harjumatusest oleks android juba ebamugav. 150 euroselt telefonilt ma ise selliseid asju ei ootaks. Aga noo ma kasutan telefoni potentsiaali ma arvan, et natukene rohkem ka kui keskmine inimene seega mul ei ole kahju sinna investeerida.

Kommentaar

• zelee
        Eesti koondislane
        • Nov 2010
        • 6285

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
        Mul on vaja, et mitu mahukat äppi töötaksid korralikult samal ajal, telefon suudaks mahutada atleast 150giga erinevat mahtu ehk kasutan ka mälupulgana, gpsid-levi jms peavad ideaalselt töötama jms. Ja peab olema kõige selle juures ka väga mugav kasutada. Eks viimast suudaks mingi viimane galaxy10 ka pakkuda, aga seal on see vahe sees, et ma olen juba nii läbi ja lõhki pooliku õunaga harjunud, et harjumatusest oleks android juba ebamugav. 150 euroselt telefonilt ma ise selliseid asju ei ootaks. Aga noo ma kasutan telefoni potentsiaali ma arvan, et natukene rohkem ka kui keskmine inimene seega mul ei ole kahju sinna investeerida.
        Bolti sõidad?

Kommentaar

• Nasfal
          Eesti koondislane
          • Aug 2011
          • 6995

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
          Bolti sõidad?
          Haistan siit nüüd mingit halvaloomulist sarkasmi tulevat?

Kommentaar

• zelee
            Eesti koondislane
            • Nov 2010
            • 6285

Ei miks? Töö ei riku meest. Esimene mis tuli pähe kus võiks olla vaja mitme äpi samaaegset kasutamist.

Kommentaar

• Nasfal
              Eesti koondislane
              • Aug 2011
              • 6995

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
              Ei miks? Töö ei riku meest. Esimene mis tuli pähe kus võiks olla vaja mitme äpi samaaegset kasutamist.
              Ma alles eelmine nädal vist rääkisin Bolti sõitmisest lähemalt pikalt ja sellepärast mõtlesin, et veits laetud küsimus. Aga Bolti äpp koos Google mapsi/Wazega ei ole väga mahukas. Mul ütleme nii, et töö ning krüpto/market stockiga seotult teatud appid.

Kommentaar

• EgoTrip
                Frequent Flyer
                • Dec 2001
                • 4594

krüpto stockiga seotult teatud appid.
                Mis appe kasutad?
                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

• Nasfal
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2011
                  • 6995

Algselt postitanud kasutaja EgoTrip poolt
                  Mis appe kasutad?
                  Ei avalikusta

Kommentaar

• Daz Booob
                    naughty by nature
                    • Sep 2003
                    • 11838

Just muutusid igavaks.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Nasfal
                      Eesti koondislane
                      • Aug 2011
                      • 6995

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                      Just muutusid igavaks.
                      Ma olen Chelsea avatar. Olen ma kunagi Liverpooli jaoks huvitav olnud?

Kommentaar

• Daz Booob
                        naughty by nature
                        • Sep 2003
                        • 11838

Mõtlesin juba, et panid enda telefoni viina täis klaasi.

Ikka oled.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Nasfal
                          Eesti koondislane
                          • Aug 2011
                          • 6995

Mõtlesin juba, et panid enda telefoni viina täis klaasi.

Ikka oled.
                          Eieieie mul ikka Denim Dreami riided seljas ja Iphone käes ning promill sees istun liisitud autosse miisu kõrval ja tõmban Sambazile telliskivi ees selfie.

Kommentaar

• Daz Booob
                            naughty by nature
                            • Sep 2003
                            • 11838

No promillidega oskab neid asju igaüks - pole uhkustamise teema.

Kusjuures, millepärast sa boltides tahvlit ei kasuta? Ma olen korra elus ühel juhil näinud tahvlit ning sellel oli ekraan ilusasti pooleks jaotatud (iPadiga saab teha, ma ei tea, kas teiste pillidega ka). Ühel poolel siis jooksis Bolti äpp ja teisel Waze - oli juhil mugav ja sõitjal ka (nägid ilusasti, mis toimub). Pealegi on sealt parem jalkat ja porri vaadata.

Kommentaar

• Sambaz
                              Eesti koondislane
                              • Jan 2015
                              • 3695

Eieieie mul ikka Denim Dreami riided seljas ja Iphone käes ning promill sees istun liisitud autosse miisu kõrval ja tõmban Sambazile telliskivi ees selfie.
                              Tubli. Aga kas miisu on iha.ee keskonnast või mingi su boldi klient? Ootame siis täna selfiet!

Kommentaar

• Nasfal
                                Eesti koondislane
                                • Aug 2011
                                • 6995

No promillidega oskab neid asju igaüks - pole uhkustamise teema.

Kusjuures, millepärast sa boltides tahvlit ei kasuta? Ma olen korra elus ühel juhil näinud tahvlit ning sellel oli ekraan ilusasti pooleks jaotatud (iPadiga saab teha, ma ei tea, kas teiste pillidega ka). Ühel poolel siis jooksis Bolti äpp ja teisel Waze - oli juhil mugav ja sõitjal ka (nägid ilusasti, mis toimub). Pealegi on sealt parem jalkat ja porri vaadata.
                                Tahvel on ebamugavalt suur ning telefon palju kompaktsen ei ole pool armatuuri või esiklaasi täis.

Kommentaar

Töötlen...