Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Telefonid
Collapse
X
-
-
-
Ära pane sellele ekraani suurusele niipalju rõhku vaid uuri telefoni dimensioone. 5,5" ekraaniga CAT on 161.4 x 77.3 x 12.7mm, 6,5" ekraaniga Samsung A32 on 164.2 x 76.1 x 9.1mm. Vahe ikka suhteliselt väike. Ekraani suurus pole kogu tõde.Leave a comment:
-
Sa väitsid et ei ole mitte ühtegi. Nüüd leidsid juba mõne minutiga 3tk. Tundub et sul ei ole abi vaja otsimisel, oskad küll.Leave a comment:
-
-
High-end kraam on praktiliselt alati, mis iganes valdkonnas, ülehinnatud, samas, kelle enesetunde kalli telefoni omamine paremaks teeb, siis las ta olla.
Endal on ka nii iPhone kui Android olnud (tavaliselt olen soetanud uuena paar aastat vana tippmudeli, mis selleks ajaks korralikult alla hinnatud). Kuna olen oma elu sidunud ühel hetkel googli ökosüsteemiga (drive, Gmail, chrome jne), siis praegu ei kujuta enam ette õunale üleminekut, naine paar aastat tagasi tuli õunalt üle ja räägib, et talle istub Android paremini, eks see ole individuaalse sobivuse küsimus.Leave a comment:
-
Ehk siis... eem... sinu jaoks on oluline, et ema vana telefoni kättes võttes saaksid asjadest aru?Kui keegi suudaks iOS panna jooksma millelgi muul kui õunal siis ma ostaks. IOS lihtsuses peitubki minu jaoks see võlu. Sõber annab oma õuna mu kätte ja ma tean täpselt kus miskit asub ja milline näeb välja ikoon. Kõik on täpselt ühesugused sõltumata mis aastal see toodetud on.
Käin korra kuus maal ja kui ema annab mulle oma Samsungi et tal jälle seal midagi sassis, siis ma ütlen talle ausalt et mina ei oska sind aidata. Kõik on sassis nagu kört pärtli särk. IOS puhul vist ei annaks parema tahtmise juures ka sellist kaost tekitada.
Ehk minu jaoks on telefoni riistvara ja välimus täiesti suva - tehniliselt on ilmselt kõik tänapäeva telefonid enam kui võimekad ning kummi tõmbad ümber ikka, et mis vahet sel välimusel on...
Üldiselt see lihtsus ju ka harjumise asi. Ei? Kui ma võtan tütre iPhone'i kätte, siis ma ei saa mitte persetki aru.Leave a comment:
-
-
Kui keegi suudaks iOS panna jooksma millelgi muul kui õunal siis ma ostaks. IOS lihtsuses peitubki minu jaoks see võlu. Sõber annab oma õuna mu kätte ja ma tean täpselt kus miskit asub ja milline näeb välja ikoon. Kõik on täpselt ühesugused sõltumata mis aastal see toodetud on.
Käin korra kuus maal ja kui ema annab mulle oma Samsungi et tal jälle seal midagi sassis, siis ma ütlen talle ausalt et mina ei oska sind aidata. Kõik on sassis nagu kört pärtli särk. IOS puhul vist ei annaks parema tahtmise juures ka sellist kaost tekitada.
Ehk minu jaoks on telefoni riistvara ja välimus täiesti suva - tehniliselt on ilmselt kõik tänapäeva telefonid enam kui võimekad ning kummi tõmbad ümber ikka, et mis vahet sel välimusel on...
PS! Ma ei tea kuidas tänapäeval androidiga on aga aastaid tagasi kasutasin samsungeid ja LGsid. Ja ilma erilisi äppe tõmbamata muutusid nad aasta hiljem aeglasemaks. Õuna puhul ei ole ma seda täheldanud - hetkel 3a vana õun 8 toimetab samamoodi nagu ostes.Leave a comment:
-
MIs see aku kestvus nii määrava tähtsusega on üldse? Tund ette või taha tavakasutajal?
Endal mul on paralleelselt kasutusel Android (4 aastat vana Huawei, mis töötab väga korralikult) ja isiklik iPhone SE. Miks iPhone ostsin talvel - ühilduvus erinevate seadmetega on olnud parem.
Aga naljakas on küll vaadata varases 20ndates 1000 eur telefoniomanikke, kes võtavad selle mingi mõnusa järelmaksuga, et staatust näidata.Leave a comment:
-
Mõned inimesed on loomult alandlikud ning märkavad igasuguseid sulelisi ja karvalisi. Egoism on umbes nii kaks miljardit aastat moest väljas.Leave a comment:
-
Mõnu, sa unustad selle ära, et on suur hulk inimesi, kes elavad lasnamäel, sest see nende arvates jumala legit ja parim elukeskkond.
Aa ja see staatuse fa-fatamine, ega sellele ei saagi väga vastu vaielda, eks neid on muidugi, aga imelik oleks endale jätta hea asi ostmata, sest on inimesi, kes seda tegelikult ei affordi. Kui ma tööl ei käiks, siis ma ostaks endale vana nokia 6610, mis on minu arvates üks läbi aegade ilusamaid telefone ning tip top ja muud ei olegi vaja. Äkki varsti õnnestub! Kuigi jah, see pildistamise funktsioon on siiski tähtis - see söögikord, millest pilti ei ole tehtud, ei lähe kirja.Leave a comment:
-
Apple 12 minil enamvähem kõige kehvem aku ka müügilolevaist telefonidest. Mis pole isegi eriti loogiline, mini võiks ju natuke kauem välja vedada.Leave a comment:
-
Mul on seni kogu aeg Android olnud. Viimati S7, mis oli lõpuks nii ära retsitud, et laadijaauk ei töötanud(laadida sai juhtmevabalt), kaamera oli perses ja tagant aku paistis. Mitte seepärast, et telefon oleks kehv olnud, vaid pigem oli asi minu kasutusharjumustes(loe: see oli igalt poolt kukkunud). Eelmisel nädalal pani telefon keset tööpäeva lõplikult pillid kotti. Ma laenasin sõbralt kiirkorras tema vana Note 8. Mingil hetkel peaks endale ka uue telefoni ostma. Ma olen üsna kindel, et selleks saab iPhone. Miks? Mind kohutavalt häirib juba Note 8 suurus, aga uued Androidid on.....veel suuremad. Reaalselt ei ole Androidiga ühtegi telefoni, mis oleks alla 5.5 tolli. Apple'il on vähemalt 12 mini, mis ei ole labidas.
Ja MacBook on ka. Puhtalt ratsionaalne otsus. Sarnase jõudlusega Windowsi ultrabookid on kallimad. Neil on mingid täiesti ebavajalikud viled küljes, mida ma kunagi ei kasutaks, aga raha peaks nende eest maksma. Ala puutetundlik ekraan.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: