Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Telefonid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Daz Booob
    replied
    Mäki, päädi ja fööni vennad on ikka homod, mitte mehed. Pff.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja $$$ poolt
    Statistika muidugi. Huvitav miks odavate telefonidega tihemini probleeme on? Või kust ma saan osta 150 euroga vastupidava iOSi telefoni?
    Rääkimata sellest, et Androidi market share on mingi 3x suurem? Eestis ilmselt veel rohkem.
    eks oli arvata, et keegi võtab surmtõsiselt.

Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
    Ok, viskan siia ühe - miks ma ei saa 3G võrgus oma õuna suunata? Ainult 4G võrgus saab.
    mida ja kus ja kuidas ja kuhu suunata tahad? üldiselt see G-de teema rohkem lamemaalaste asi. päris iphone mehel ei teki selliseid küsimusi.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Ok, viskan siia ühe - miks ma ei saa 3G võrgus oma õuna suunata? Ainult 4G võrgus saab.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    huh!

nonii!

Läks mingi 30 min aga tehtud see analüüs sai!

Läbi aja on siia teemasse pöördutud androidi muredega 18 korda (vb rohkem ja osa ei märganud) ning ihponega vist null. Võtame siis ette:

szandor - 3g andmeside probleemid
    tofoa - pärast 15 kuud kasutust aku 15 minutiga tühi, enne seda aasta aega tagasi oli kiitnud oma telo
    budu - ka aku pekkis peale 15 kuud
    MarekT - ka aku pekkis samal telol mis Tofoal
    Rein - Xperiaga katkevad kõned
    elx - heli probleemid
    egotrip - uurib uue telo jaoks viirusetõrje programmide kohta veidi naljakas imo
    stok - telo läheb lambist lukku
    Tofoa - 3 aastat hiljem ikka veel selle kehva akuga ace peal ja väidetavalt juba kopp ees veidi
    mjaasa - GPS probleemid ja aeglus 2 aastaga
    ballack - soovitab sony mitte osta, sest halvad kogemused
    orbitaaljaam - telefon teeb iseenesest restarte mingi fb appi ja sony telo konflikti tõttu
    rainis007 - huawei jookseb külmaga pange
    mõnuagent007 - galaxy jookseb külmaga pange
    rahvaspordipäev - uurib mingite protsessorite ja ramide kohta (arusaamatu veidi)
    rainis007 - aastal 2020! on wifi ühilduse probleemid wifi ranges ja peab manuaalselt midagi huiama

Kohustuslikud skandaalid, solvumised ja solvamised olid vahepeal loomulikult ka.

ja jah, ma ei oska vahest oma ajaga midagi peale hakata.

Statistika muidugi. Huvitav miks odavate telefonidega tihemini probleeme on? Või kust ma saan osta 150 euroga vastupidava iOSi telefoni?
    Rääkimata sellest, et Androidi market share on mingi 3x suurem? Eestis ilmselt veel rohkem.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt

Aga noh, lolli ja pommikindel pole ükski telefon ega föön.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Läbi aja on siia teemasse pöördutud androidi muredega 18 korda (vb rohkem ja osa ei märganud) ning ihponega vist null. Võtame siis ette:
    Väga vinge!

Aga olgem ausad, ükski pooliku õuna omanik ei tule siia teemasse kurtma, kui ta telefon -1 kraadiga pange paneb, sest see oli kunagi tüüpviga neil kõigil. Tänaseks päevaks vist külmakartlikusest telefon enam-vähem lahti saanud.

Elukaaslane on mul suur õuna fänn. Ja tema viimasel kahel telefonil akuga suuremad probleemid olnud kui minu kahel uuemal androidil. Ace oli selle koha pealt juust, jah. Ja vähemalt meil peresiseselt on tal telefoniga märksa rohkem probleeme olnud.

Aga noh, lolli ja pommikindel pole ükski telefon ega föön.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    huh!

nonii!

Läks mingi 30 min aga tehtud see analüüs sai!

szandor - 3g andmeside probleemid
    tofoa - pärast 15 kuud kasutust aku 15 minutiga tühi, enne seda aasta aega tagasi oli kiitnud oma telo
    budu - ka aku pekkis peale 15 kuud
    MarekT - ka aku pekkis samal telol mis Tofoal
    Rein - Xperiaga katkevad kõned
    elx - heli probleemid
    egotrip - uurib uue telo jaoks viirusetõrje programmide kohta veidi naljakas imo
    stok - telo läheb lambist lukku
    Tofoa - 3 aastat hiljem ikka veel selle kehva akuga ace peal ja väidetavalt juba kopp ees veidi
    mjaasa - GPS probleemid ja aeglus 2 aastaga
    ballack - soovitab sony mitte osta, sest halvad kogemused
    orbitaaljaam - telefon teeb iseenesest restarte mingi fb appi ja sony telo konflikti tõttu
    rainis007 - huawei jookseb külmaga pange
    mõnuagent007 - galaxy jookseb külmaga pange
    rahvaspordipäev - uurib mingite protsessorite ja ramide kohta (arusaamatu veidi)
    rainis007 - aastal 2020! on wifi ühilduse probleemid wifi ranges ja peab manuaalselt midagi huiama

Kohustuslikud skandaalid, solvumised ja solvamised olid vahepeal loomulikult ka.

ja jah, ma ei oska vahest oma ajaga midagi peale hakata.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Ei tea, pole olnud põhjust külastada.
    Ma pole ka kunagi telefoni pidanud parandusse viima. Ma ausalt öeldes ei teagi, mida siis tegema peaks.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    Apple toodete ametlik parandus?  Nice one.
    Ei tea, pole olnud põhjust külastada.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitanud kasutaja baller poolt
    Raudselt on pedesi rohkem iphonedega kui androidi telefonidega. See uuring sobiks kunstiakadeemia lõputööks.
    Kiire googeldamine andis sellise vaste, Androidi vennad on tähestikust hoopis (küll aastast 2012):

EDIT: Plastic juba tuli kapist välja, millal teie kord Krissucool ja baller?

Leave a comment:

• baller
    replied
    Kunagi olin max heiter ja pidasin, veel enam, kutsusin kõiki pededeks, kes apple kasutasid.
    Raudselt on pedesi rohkem iphonedega kui androidi telefonidega. See uuring sobiks kunstiakadeemia lõputööks.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitanud kasutaja krissucool poolt

Not really

Aga telefonide osas olen ma selline old school Peep Paff. Apple võiks jääda siiski naistele eputamiseks ja hipsteritele.

Mehed kasutavad androide ja igatsevad nuppudega telefone taga.

Peace.
    Haha, sa oled boomer

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rahvaspordipäev poolt
    Nonäed ma olen täielik penskar, aga vanasti oli ilusti must kiri valgel taustal "Settings." Nüüd kaasajastamise ja n-ö intuitiivsemaks muutumise käigus peab igalpool igasuguseid värvilisi mutreid ja muid hieroglüüfe dešifreerima ja ega õiget kohta polegi enne võimalik leida kui googeldad.

Siim Nestor kurtis kunagi et oli paljalt voodis ja mässas ipadiga ja järsku BAM oli live feed kellegile ja ei saand maha ka (right).

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    [QUOTE=Tofoa;2017334]Okei. Sul vist pole õrna aimugi, mida buumer tähendab.

Not really

Aga telefonide osas olen ma selline old school Peep Paff. Apple võiks jääda siiski naistele eputamiseks ja hipsteritele.

Mehed kasutavad androide ja igatsevad nuppudega telefone taga.

Peace.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Eks ta alguses, esimesed 15 min oli veidi harjumatu. Siis saad aru, et harjumatu seepärast, et tegelikult just maru intuitiivne ja loogiline on kõik.
    Nonäed ma olen täielik penskar, aga vanasti oli ilusti must kiri valgel taustal "Settings." Nüüd kaasajastamise ja n-ö intuitiivsemaks muutumise käigus peab igalpool igasuguseid värvilisi mutreid ja muid hieroglüüfe dešifreerima ja ega õiget kohta polegi enne võimalik leida kui googeldad.

Leave a comment:

Töötlen...