Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Telefonid
Collapse
X
-
eks oli arvata, et keegi võtab surmtõsiselt.
mida ja kus ja kuidas ja kuhu suunata tahad? üldiselt see G-de teema rohkem lamemaalaste asi. päris iphone mehel ei teki selliseid küsimusi.Leave a comment:
-
Ok, viskan siia ühe - miks ma ei saa 3G võrgus oma õuna suunata? Ainult 4G võrgus saab.Leave a comment:
-
huh!
nonii!
Läks mingi 30 min aga tehtud see analüüs sai!
Läbi aja on siia teemasse pöördutud androidi muredega 18 korda (vb rohkem ja osa ei märganud) ning ihponega vist null. Võtame siis ette:
szandor - 3g andmeside probleemid
tofoa - pärast 15 kuud kasutust aku 15 minutiga tühi, enne seda aasta aega tagasi oli kiitnud oma telo
budu - ka aku pekkis peale 15 kuud
MarekT - ka aku pekkis samal telol mis Tofoal
Rein - Xperiaga katkevad kõned
elx - heli probleemid
egotrip - uurib uue telo jaoks viirusetõrje programmide kohta veidi naljakas imo
stok - telo läheb lambist lukku
Tofoa - 3 aastat hiljem ikka veel selle kehva akuga ace peal ja väidetavalt juba kopp ees veidi
mjaasa - GPS probleemid ja aeglus 2 aastaga
ballack - soovitab sony mitte osta, sest halvad kogemused
orbitaaljaam - telefon teeb iseenesest restarte mingi fb appi ja sony telo konflikti tõttu
rainis007 - huawei jookseb külmaga pange
mõnuagent007 - galaxy jookseb külmaga pange
rahvaspordipäev - uurib mingite protsessorite ja ramide kohta (arusaamatu veidi)
rainis007 - aastal 2020! on wifi ühilduse probleemid wifi ranges ja peab manuaalselt midagi huiama
Kohustuslikud skandaalid, solvumised ja solvamised olid vahepeal loomulikult ka.
ja jah, ma ei oska vahest oma ajaga midagi peale hakata.
Statistika muidugi. Huvitav miks odavate telefonidega tihemini probleeme on? Või kust ma saan osta 150 euroga vastupidava iOSi telefoni?
Rääkimata sellest, et Androidi market share on mingi 3x suurem? Eestis ilmselt veel rohkem.Leave a comment:
-
-
Väga vinge!
Aga olgem ausad, ükski pooliku õuna omanik ei tule siia teemasse kurtma, kui ta telefon -1 kraadiga pange paneb, sest see oli kunagi tüüpviga neil kõigil. Tänaseks päevaks vist külmakartlikusest telefon enam-vähem lahti saanud.
Elukaaslane on mul suur õuna fänn. Ja tema viimasel kahel telefonil akuga suuremad probleemid olnud kui minu kahel uuemal androidil. Ace oli selle koha pealt juust, jah. Ja vähemalt meil peresiseselt on tal telefoniga märksa rohkem probleeme olnud.
Aga noh, lolli ja pommikindel pole ükski telefon ega föön.Leave a comment:
-
huh!
nonii!
Läks mingi 30 min aga tehtud see analüüs sai!
Läbi aja on siia teemasse pöördutud androidi muredega 18 korda (vb rohkem ja osa ei märganud) ning ihponega vist null. Võtame siis ette:
szandor - 3g andmeside probleemid
tofoa - pärast 15 kuud kasutust aku 15 minutiga tühi, enne seda aasta aega tagasi oli kiitnud oma telo
budu - ka aku pekkis peale 15 kuud
MarekT - ka aku pekkis samal telol mis Tofoal
Rein - Xperiaga katkevad kõned
elx - heli probleemid
egotrip - uurib uue telo jaoks viirusetõrje programmide kohta veidi naljakas imo
stok - telo läheb lambist lukku
Tofoa - 3 aastat hiljem ikka veel selle kehva akuga ace peal ja väidetavalt juba kopp ees veidi
mjaasa - GPS probleemid ja aeglus 2 aastaga
ballack - soovitab sony mitte osta, sest halvad kogemused
orbitaaljaam - telefon teeb iseenesest restarte mingi fb appi ja sony telo konflikti tõttu
rainis007 - huawei jookseb külmaga pange
mõnuagent007 - galaxy jookseb külmaga pange
rahvaspordipäev - uurib mingite protsessorite ja ramide kohta (arusaamatu veidi)
rainis007 - aastal 2020! on wifi ühilduse probleemid wifi ranges ja peab manuaalselt midagi huiama
Kohustuslikud skandaalid, solvumised ja solvamised olid vahepeal loomulikult ka.
ja jah, ma ei oska vahest oma ajaga midagi peale hakata.Leave a comment:
-
-
-
-
-
Nonäed ma olen täielik penskar, aga vanasti oli ilusti must kiri valgel taustal "Settings." Nüüd kaasajastamise ja n-ö intuitiivsemaks muutumise käigus peab igalpool igasuguseid värvilisi mutreid ja muid hieroglüüfe dešifreerima ja ega õiget kohta polegi enne võimalik leida kui googeldad.
Siim Nestor kurtis kunagi et oli paljalt voodis ja mässas ipadiga ja järsku BAM oli live feed kellegile ja ei saand maha ka (right).Leave a comment:
-
[QUOTE=Tofoa;2017334]Okei. Sul vist pole õrna aimugi, mida buumer tähendab.
Not really
Aga telefonide osas olen ma selline old school Peep Paff. Apple võiks jääda siiski naistele eputamiseks ja hipsteritele.
Mehed kasutavad androide ja igatsevad nuppudega telefone taga.
Peace.Leave a comment:
-
Nonäed ma olen täielik penskar, aga vanasti oli ilusti must kiri valgel taustal "Settings." Nüüd kaasajastamise ja n-ö intuitiivsemaks muutumise käigus peab igalpool igasuguseid värvilisi mutreid ja muid hieroglüüfe dešifreerima ja ega õiget kohta polegi enne võimalik leida kui googeldad.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: