Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Telefonid
Collapse
X
-
-
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Pigem sõltub see valik sellest, palju noksipilte teed. Mul sai 32 naksti täis ja nyyd apple yritab mingi 3$ eest kuus mulle 100giga ruumi parseldada.Kommentaar
-
Mul on 128GB iPad, 2 ja pool aastat vana. Mitu üsna mahukat appi peal+hunnikus pilte/videosid/ekraani lindistamisi, mida pole kunagi ära kustutanud ja 57,11GB vaba ruumi alles. Ma usun, et 64GB on piisav küll.Kommentaar
-
Ma olen pilve endale 50 gb ostnud eem, paar eur kuus.
Nojah, vaatasin oma praeguse telefoni (SE) mahtu, mis on 32 GB ja sellestki veel 9 vaba. Ma vist ei kasuta neid telefone päris eesmärgipäraselt ikka.....
Samas on uue 64 ja 128 hinnavahe 20 eur praegu. Mis pole nagu ka just eriline summa.Kommentaar
-
Mul on umbes sama kasutaja profiil ja võtsin 64GB oma. Täitsa piisav.308Kommentaar
-
Kas sa oledki üks neist tüüpidest, kes reisipilte teeb tahvelarvutiga? Aastaid tagasi tundus see hästi naljakas vaatepilt, kuidas turistid Tallinnas võtsid kotist raamatu, avasid selle ja keerasid külitsi. Hiljem sain aru, et see on see uus seksikas tehnikavidin.Kommentaar
-
Miks see naljakas oli? Ipad on täitsa pädev universaalne jubin kui just printimiseks ei lähe. Pealegi väga pommikindel. Unustasin mõned aastad tagasi Norras Ipadi auto katusele ja maastiku profiilist tulenevalt lendas vastu graniiti kiirusel umbes 80-100kmh. Isegi puutetundlikus töötas veel paar aastat edasi...
Kommentaar
-
Ei, selleks on mul peegelkaamera. Aga iPadi on pildid/videod kogunenud peamiselt screenshotide/ekraanilindistustena mingitest asjadest(a'la härra Usta jauramine sai üles võetud juhuks kui ta kaineks saab ja video eemaldab). Lisaks need pildid, mis on tehtud mingite vestluste käigus, mida iPadist pidanud olen, ei hakka ju selle jaoks telefoni välja otsimaKas sa oledki üks neist tüüpidest, kes reisipilte teeb tahvelarvutiga? Aastaid tagasi tundus see hästi naljakas vaatepilt, kuidas turistid Tallinnas võtsid kotist raamatu, avasid selle ja keerasid külitsi. Hiljem sain aru, et see on see uus seksikas tehnikavidin.
Kommentaar
-
Teisel päeval on telefon väike ja arvuti suur.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Mingil põhjusel on alates tänasest mõned äpid telefonil hakanud ilma mingisuguse veateata crashima.
Avan äpi, see avaneb ja siis läheb kinni.
Seejuures olen ühte äppi reinstallinud. Alguses oli kõik okei, kuid mingi 30 minuti pärast algas kõik taas.
Milles asi võib olla?Kommentaar
-
kui google äppe mõtled siis paljudel see praegu teemaks https://www.express.co.uk/life-style...il-Google-downKommentaar
-
Jah, just.kui google äppe mõtled siis paljudel see praegu teemaks https://www.express.co.uk/life-style...il-Google-down
Mul oli Outlook ja Gmail ja huvitaval kombel Flashscore.
Aga, mis praegu tundub, et aitas, on Chrome uuendamine.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar