Seletage palun na lahti sõna \"na\" tähendus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
na
Collapse
X
-
Vastus teemale \'na\'
See na nagu hakkab vaikselt ära kuluma ya hakkaks parem kasutama sõna ya.The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Vastus teemale \'na\'
ongi naRolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.
http://lisaaeg.wordpress.com
Kommentaar
-
Vastus teemale \'na\'
na massidesse!Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.
http://lisaaeg.wordpress.com
Kommentaar
-
Vastus teemale \'na\'
Algselt postitas ethan
Algselt postitas mazz
Lähtudes Yahoo! fantasyliiga terminoloogiast, siis NA = Not Active.
Loogika kohaselt peaks see käima seda kasutava isiku ajutegevuse kohta.
Mu öeldu oli muidugi väike liialdus, aga see krdi na-maania ning üldse 50% siin foorumis tehtavatest uutest postidest on lihtsalt frustreerivad. Võib-olla on viga minus, et ma ei jaga matsu lahti ega oska näha asjade õigeid värve, aga see foorum käib alla.
Midagi tuleb ette võtta selles suhtes.
Olin ise kunagi samasugune \"reostaja\", aga see ei tulnud tegelikult mitte lollusest (ei tunnista end süüdi), vaid lihtsalt kogenematusest. Kuna seda ei saa välistada ka praeguste \"ässade\" puhul siin foorumis, siis vabandan nende ees, kes end mu öeldust puudutatuna võisid tunda. Oma hinnangute ja hukkamõistmisega võiksid mu arvates aga ettevaatlikumad olla ka teised vanemad olijad, kuigi süda nendega tihtipeale nõustuma kipub. Sõimamine ja pidev mölin üksteise kallal ei tule kellelegi kasuks. Peab olema teisi teid probleemi lahendamiseks.
Samas kutsun ka kõiki neid, kes mingil põhjusel pidevalt teistele pinnuks silmas, üles mõistlikkusele - vaadelge oma postitusi palun kriitilise pilguga ja mõelge enne \"vastan\" vajutamist, kas postitamisel on ikka üleüldse mõtet. Teid ei hinnata mitte postituste arvu, vaid nende sisu järgi, ei ole mõtet saata teele mida iganes sülg suhu toob.
Uutele liikmetele võiks moraali lugeda veel palju pikemalt, aga olen kannatamatu ja lähen otse selle kirja tähtsaima osa juurde - pakuks välja mõned võimalikud abinõud, mis mu peas mõnda aega küpsenud on:
1) Tihtipeale vajavad noored lihtsalt õigele teele suunamist - kuna foorumi käitumisnormidest ja headest tavadest ei ole mitte alati kõige kergem kohe sotti saada, siis võiks need lihtsalt kergeltmõistetavas vormis kirja panna ning lugemiseks üles riputada. Foorumi reeglid küll mõnes mõttes kattuvad selle sisuga, aga siiski mitte täielikult. Pealegi peaks see olema ladusam lugeda ning rõhutama austusele üksteise vastu, mitte lihtsalt keelama/käskima. Soovi korral oleksin nõus selle ka ise ära tegema.
2) Suunama peaks uusi postitajaid ka kaasfoorumlased - oma üldise positiivse hoiaku ja respektiga ka kogenematute vastu. Vilunuks mitte ei sünnita, vaid saadakse - kuidas küll sõimamine sellele kaasa peaks aitama? Heaks näiteks on välismaised suuremad foorumid, kus uute postitajate esimeste postide peale neid üldjuhul tervitatakse ning kutsutakse üles foorumi reeglitest kinni pidama ja lihtsalt heast seltskonnast lugu pidama.
3) Ometi jaguks \"risustajaid\" omajagu veel ka pärast seda. Siit mu kõige utoopilisem mõte - nad tuleks vabatahtlike vahel ära jagada, kes võtaksid omale pühaks kohuseks uustulnukad õigele teele juhatada ning neile foorumi head tavad selgeks teha, seda loomulikult mõistlike vahenditega. Et nende üritused ei jääks aga vastu kaljut murduvateks laineteks, siis võiks neile ka mõningad õigused anda, nagu postituste kustutamine ning äärmisel juhul isegi ban\'i andmine. Ütlematagi selge, et sel juhul peaks tegemist olema vaid usaldusväärsete kasutajatega.
4) Hoolimata kõigest leidub siin foorumis siiski ka idioote - isikud, kes on siin ainult risustamise eesmärgiga ega isegi ürita midagi mõistlikku korda saata. IP BAN.
Ja ongi vist hetkel kõik, samas arvestades siin foorumis üldise uuenduste toimumise kiirusega on seda rohkemgi kui küllalt.Tahaks lihtsalt natuke elavamat arutelu näha sel teemal, sest kui nii edasi läheb, siis varsti saab võib-olla hoopis see rõve na-na-na\'tamine meie armsa foorumi heaks tavaks.
Krt, plaanisin lihtsalt ühelauselist vastust Ethanile ja tahtsin varakult tuttu pugeda... Deeem, I think I think too much.
Ahjaa - ma olen suht kindel, et kogu sellest üksteise austamisest ning kogenematute suunamisest oleks kasu, kuna räägin isiklikest kogemustest, mitte puhtalt teooriast. \"Õigele teele\" juhatas mind omal ajal PraS ning ülejäänud punktid on põhimõtteliselt lihtsalt edukatest välismaa foorumitest maha viksitud. Head ööd!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar