Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Isiklikud rekordid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ilma teemat korralikult läbi kammimata julgeks rahuliku südamega kihla vedada, et see teema on kõige rohkem bullshit'i täis teema üldse siin foorumis. Tõe ja vale kontekstis. Me kõik olime koolis Maurice Greenid jne jne.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
      Ilma teemat korralikult läbi kammimata julgeks rahuliku südamega kihla vedada, et see teema on kõige rohkem bullshit'i täis teema üldse siin foorumis. Tõe ja vale kontekstis. Me kõik olime koolis Maurice Greenid jne jne.
      ega mingi 12+ sajameetri ajaga kekkamine siis veel nö greeneks tee. selline aeg on ju suht keskpärane.
      AILTON

Kommentaar

Ma olin Asafa Powell sel juhul..... 11.1

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          Ma olin Asafa Powell sel juhul..... 11.1
          mina 11.8 olen siis seal vahepeal midagi, kim collins näiteks
          AILTON

Kommentaar

palju cooperit jooksete?
            ise sain täna paduvihmaga lux tulemuse, nats üle 3km.

Kommentaar

Eile tuli täpselt 3 km. Soojendust ei viitsinud kahjuks teha.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                palju cooperit jooksete?
                ise sain täna paduvihmaga lux tulemuse, nats üle 3km.
                eriline pika jooksu vend ei ole, 3 km olen saanud ja ei meetritki rohkem
                AILTON

Kommentaar

ma ka ikka rohkem kiiret, kui aeglasest jooksu.
                  kusjuures mul on füüsiline ühe aastaga märgatavalt tõusnud, sellesmõttes et eelmine suvi sain cooperist pidevalt 2550 ringis. Aga siis meeskonnas treener soovitas teha multijooksu,et füüsist nats parandada. Kogu talve sain umbes 40 korda tehtud seda. Käis umbkaudu nimodi, et staadionil jooksed pidevalt 25 mintti, sellise rütmiga et 100m max kiirjooksu ja 300m tavalist, ehk sörkjooksu.
                  Peale füüsilise kasvu on ikka mängudes palju lihtsam joosta spurtti ja aeglast jooksu ja muidu on tervis ka tugevamaks seoses sellega saanud.

Kommentaar

noh pole ammu cooperit jooksnud aga 3km aeg on mul 9.40 nii ,et peaks suht 4km lähedale tulema :P

Kommentaar

3km staadionil ikka? Meil omal ajal oli 9.16 mees ja tema jooksis mingi 3800m Cooperit.

Ise sain 3500 midagi aastaid tagasi

Kommentaar

Kõrgushüppes uus rekord, üle sain 170. Saaks tehnika korda, siis lendaks palju kõrgemale .

Kommentaar

200m 24,82 - elekrooniline aeg, 16-aastane
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

1000m jooksus tuli isiklik 2.39.2 (Y)
                            3000m takistuses isiklik 10.30.4 (Y)

Kommentaar

Selle suve rekord- 5 päeva ja ei tilkagi alkoholi.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas marti88 Vaata postitust
                                1000m jooksus tuli isiklik 2.39.2 (Y)
                                3000m takistuses isiklik 10.30.4 (Y)
                                mis võistlused? 1000m aeg päris kõva. Takistust ei oska nii hästi kommenteerida, aga tundub ka päris hea

Kommentaar

Working...
                                X