Algselt postitas vtp
Vaata postitust
Milleks üldse? kui sa sõidad tühermaal, kus on viludas 35 ja on 200km sirget teed, siis miks mitte. Nagu ma eelmises postis kirjutasin, seadust ma ei rikkunud, ja vtp Eestis olles ma seda ei teeks, sest ei ole lubatud

Ma loodan, et said oma vastused, ja ära muretse, järgminekord kui ma midagi sarnast postitan lisan detailid ka nõrganärvilistele.
Samas võib olla sa tõesti mõtlesid, et Eestis sõitsin need 1300km, siis on su kriitika osaliselt õige. Sellepärast, et siin ma pole liiklusõnnetusi veel näinud, teed on heas korras, ei teki jääkatet jne. Kordades ohutum kui Eestis. Vb ongi Eestile parem see 0 piirmäär, sest liiklusõnnetusi on ikka väga palju.
Kui oleks isegi 0.5 Eestis, siis kindlasti paljud hindaks kindlasti oma kandvust üle ja eestlase omapära on, et alguses ei saa minema, lõpus ei saa pidama ( omast kogemusest tean kus 2 õlle võtmine on lõppenud mitme kastiga). Siis on parem kui üldse ei võta, nende 2 asemel.
Ma ei tea kas saite mu segasest jutust midagi aru, ma olen liiga kaua üleval olnud.
Kommentaar