Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Isiklikud rekordid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Saan ma õigesti aru, et sa eputad sellega, et roolikeeramise kõrvalt alkoholi tarbisid?

Jah, üks pudel pole mitte midagi, aga milleks üldse? Ja milleks siia sellega kõvatama tulla? Kui alkoholist käppasid eemal hoida ei suuda, siis pole sinu koht rooli taga.
    Kui sa arvad, et ma sellepärast kirjutasn õlle siia, et kõva mees olla, siis su mõttemaailm on küll vales suunas. Õlle oleks nagu mingi tabuteema. Näita mulle käega kui kõva(taja) mees ma oleks siis kui ma autoroolis samal ajal jooks õllet, n***ks naist, ja tõmbaks kanepit.
    Milleks üldse? kui sa sõidad tühermaal, kus on viludas 35 ja on 200km sirget teed, siis miks mitte. Nagu ma eelmises postis kirjutasin, seadust ma ei rikkunud, ja vtp Eestis olles ma seda ei teeks, sest ei ole lubatud

Ma loodan, et said oma vastused, ja ära muretse, järgminekord kui ma midagi sarnast postitan lisan detailid ka nõrganärvilistele.

Samas võib olla sa tõesti mõtlesid, et Eestis sõitsin need 1300km, siis on su kriitika osaliselt õige. Sellepärast, et siin ma pole liiklusõnnetusi veel näinud, teed on heas korras, ei teki jääkatet jne. Kordades ohutum kui Eestis. Vb ongi Eestile parem see 0 piirmäär, sest liiklusõnnetusi on ikka väga palju.
    Kui oleks isegi 0.5 Eestis, siis kindlasti paljud hindaks kindlasti oma kandvust üle ja eestlase omapära on, et alguses ei saa minema, lõpus ei saa pidama ( omast kogemusest tean kus 2 õlle võtmine on lõppenud mitme kastiga). Siis on parem kui üldse ei võta, nende 2 asemel.
    Ma ei tea kas saite mu segasest jutust midagi aru, ma olen liiga kaua üleval olnud.
    Last edited by Svenniid; 26.09.09, 16:23. Põhjus: väsinud

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
      Ürita seda siis politseile seletada.
      Mida keerulist on Liiklusseaduse § 20 (lg 4) viitamisel?
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

ja üks asi kiputakse ikkagi ära unustama... väsinuna on rooli keerata veel ohtlikum kui 0.2 promilliga. kuskil vist oli ka statistika, et väsimus põhjustab oluliselt rohkem õnnetusi kui alkohol.

niiet kumbki pole õige. alkojoobes pole kunagi autoga sõitnud, väsinuna kahjuks pidanud roolis olema...

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
          Mida keerulist on Liiklusseaduse § 20 (lg 4) viitamisel?
          Minu paha, ajasin natuke segamini.

Kommentaar

Isiklik rekord vict : viie päevaga neli korda keel ära põletada/kõrvetada kuidas öelda ..

Kommentaar

Microsoft Solitaire, aeg 142 sekundit, skoor 5550
              20 LEGEND

Kommentaar

Mul minesweeper intermediate tase 33 sek ja expert taseme rekord oli vanas arvutis mingi 120 sek

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                  Svenniid ja taku* sama isik?
                  pähe süstisid ennast või?

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                    Microsoft Solitaire, aeg 142 sekundit, skoor 5550
                    Mitte paha pärast, aga sinust innustatuna tegin esimese mänguga 138 sekki ja 5624.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                      Mitte paha pärast, aga sinust innustatuna tegin esimese mänguga 138 sekki ja 5624.
                      Algaja õnn

Ei tegelikult pole siin miskit imestada. Mu esialgne guugeldamine viis mind kamba luuserite keskele, kellest suuremale osale ma enda skooriga üsna vabalt ära tegin ja sellest tingitud ka minu elevus. Edaspidise uurimise käigus on siiski selgunud, et tublimatel noliferitel läheb vaid paarikümne sekundi ringis.
                      20 LEGEND

Kommentaar

cooperis 2800 m ja 54 seki jäi üle. polnud mõtet enam.
                        50 m ujumist 39.2 sek. päris hea, kuigi 5-6 m enne lõppu tuli täielik blokk ette ja konna stiiliga vedasin lõppu ennast.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Vedasin korraga 25 pudelit õlut.
                          Fan of Manchester United and FC Barcelona.

Kommentaar

Naine pani kanamunad keema ja käskis 10 minuti pärast pliidilt ära võtta aga ma unustasin ja nii nad seal keesid senikaua kuni naine koju tagasi tuli,ehk siis täpselt 1,5 tundi
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
                              cooperis 2800 m ja 54 seki jäi üle. polnud mõtet enam.
                              50 m ujumist 39.2 sek. päris hea, kuigi 5-6 m enne lõppu tuli täielik blokk ette ja konna stiiliga vedasin lõppu ennast.
                              Tundsid nagu ülevoolavat jõudu ning niivõrd suurt üleolekut teiste jooksjate suhtes, et ei läinud viimast ringi jooksma?
                              slimm.ee

Kommentaar

mõtlesin, et pohhui, viimase ringi jooksin nagunii mingi 2 minutiga. poleks jõudnud enam selle järgmise tähiseni, et rohkem punkte saada.
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X