Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Isiklikud rekordid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nohu + kurguvalu ravitud ala pooleteist päevaga!!

Great_success.jpg
    varupallivarupumpaja

Kommentaar

Algselt postitas Stjopa Vaata postitust
      Nohu + kurguvalu ravitud ala pooleteist päevaga!!

[ATTACH=CONFIG]2039[/ATTACH]
      Mis meetmeid rakendasid? Maadlen siin ise samade sümptomitega, ja no ei paista õnneks minevat :/

Kommentaar

Väga lihtne. Joo teed sidruniga + soovitatavlt jõhvika/pohla moosiga, ning küüslauk! Koori paar tk (küünt). Hoia nina läheduses (vahest isegi nuusuta konkreetselt) ja vahest napsa mõni hamps. Ja kui toitu sööd siis koori endale üks toores sibul toidu kõrvale!
        Minu puhul on alati see süsteem toiminud. Pole kunagi üle kolme päeva haige olnud...ning elusees pole kordagi sinisel lehel olnud. ptui ptui ptui, kopp kopp kopp
        varupallivarupumpaja

Kommentaar

Praktiliselt kõik oleneb organismi vastupanuvõimest. Ma olen üks selliseid, kellel see näitaja on väga madalal ja ma suudan talve üle elada vaid juhul kui iga päev manustan küüslauke ja invereid ja mett jne...Siis on võimalik, et haigusnähtude tulekul need kiire vastulöögiga on võimalik tagasi lüüa. Kui ma ei teeks seda profülaktikist eeltööd, siis kui kurgus hakkab kratsima ühel hetkel, siis mitte ükski hulk imevahendeid ei päästa järgmiseks päevaks ninakinnisusest ja sealt edasi muudest hädadest. Kahjuks on aastatepikkune kogemus.

Kommentaar

Soovitan ise soojalt ka sidruni söömist. Üks ketas päevas pole liialt kibe koore vahelt ära nosida. Hea kogus C-vitamiini.

Kommentaar

Arvan, et Stjopa sai lihtsalt õigel ajal jaole. Nohu-kurkkinni-ninakinni võib teinekord peale tulla niimoodi, et minutitega tunned, kuidas olemine sitemaks läheb, nagu mingi mürgistus. Ise olen Stjopale sarnaselt väga sageli saanud ägeda vasturünnakuga asjast jagu, ka lausa järgmiseks hommikuks. Formula: üks suur mugulsibul, kolm shotti Jägermeistrit ja pigistad korraga sisse. Peale pärnaõieteed, ohtralt mett (mitte tee sisse, vaid tee kõrvale, tee tapab mee); ja enne magamaminekut villased sokid jalga ja veel shott Jäägrit. Siiani toiminud veatult.

Kommentaar

Paistab, et sai seekord rong maha magatud, tuleb vist tõbi läbi põdeda. Krt, tegelikult kui nüüd meenutama hakata, siis pea iga aasta märtsis käib mingi kammajaa, mõnikord ka jaanuaris.. kui nendest peatustest (kuudest) mööda saab, siis on tavaliselt aasta lõpuni seif kah. Aga muidu, tänud soovituste eest, pea kõik siin pakutud elemendid olid küll võrrandisse lisatud, peale sidruni ja jäku, lisaks omaltpool ka sinepi jalavann, kuid 'rekordist' on asi kaugele. Lisasin sidruni ja mingi apteegi ravimi, kui nüüd puudu jääb, tuleb jäku või pipraviun välja otsida, ega nalja ole.

Kommentaar

Kõige pikem sari/seriaal mida otsast lõpuni kõik osad vaadatud: Star Trek TNG (7 hooaega, pmst igal hooajal 26 osa).
                  Järgmine on.... mmmm ei teagi. Pole üldjuhul midagi üle 4 hooajalist vaadanud.

Kommentaar

Välihooaja esimese 2 minutiga kollane ja nospel veriseks, seda siis väravas olles. Lisaks ka kogu meeskonna hooaja esimene kollane, aga see viimane ei ole midagi nii märkimisväärset...

Fakk jea, ma olen antikangelane, vähemalt ei käi meeskonna mängude ajal kossu vaatamas...
                    et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Jalgratta odomeeter viskas täna ette numbri 1000! Viimne kui 1 meeter mu enda sõidetud, pole paha raudjalaga mehe kohta.
                      So self aware so full of shit

Kommentaar

Rinnalt 170kg 1x. Kuidagi võiks selle vormi tagasi saada. Algatuseks tuleks vist trenni jälle tegema hakata.
                        Gunner since 97

Kommentaar

1,5 nädalat tervet telefoni.

"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

hiire klikkimine 628 korda minutis
                            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                              Mul peaks ka selle nädala jooksul 1 megameeter täis saama. Viimati resettisin aprillis ja kasutan ratast ainult transpordivahendina, mitte sportimiseks.
                              Täpselt sama siin! Kasutan tööle ja tagasi sõitmiseks, ostsin Märtsi keskel.
                              So self aware so full of shit

Kommentaar

Maksimaalne ühe korraga rattaga sõidetud distants - 172 km. Ei ole mingil maratonil vms sõidetud.
                                Once a Gooner, always a Gooner

Kommentaar

Working...
                                X