Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eile sai semuga (toim-Pilt) umbes viie ajal kapteniks hakatud jooma ja kui mõistsin, et naine kohe tulemas, siis uskuge või mitte, 4h-ga olin kaine nagu jääpurikas. Pole kunagi nii kiiretsi tegutsema hakanud.
Kurb on see, et naisele tunnistasin ülesse, et pole praegu täitsa mina, aga õnneks ta vaid naeris...
Eile sai semuga (toim-Pilt) umbes viie ajal kapteniks hakatud jooma ja kui mõistsin, et naine kohe tulemas, siis uskuge või mitte, 4h-ga olin kaine nagu jääpurikas. Pole kunagi nii kiiretsi tegutsema hakanud.
Kurb on see, et naisele tunnistasin ülesse, et pole praegu täitsa mina, aga õnneks ta vaid naeris...
Ühesõnaga, kui ikka tahad, siis suudad küll:d
tuhvlialune.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar