Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Krt mul aint 190.- läinud... a vähemalt oli meesjuuksur ja ütles mulle pärast, et ma olen ikka tõeline macho aga kahju, et see pidu alles ülehomme on! (mida iganes see ka tähendama pidi) :P
EDIT: Krt aga eston käis vist naiste juuksuris oma mulletit lõikamas... kuidas tal muidu sai nii palju minna?!
Noh, tegin täna oma uue rekordi. Sain ilusti 210.- hakkama. Seekord siis Kaubamaja taga asuv Salon+.
A tra jälle sokutasid mulle meesjuuksuri!
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
kle, nad vist vaatavad, et sul saab naha üle kõrvade tõmmata ja teevad sulle külma. teine kord tule minu juurde ma teen sulle 150ga soengu nagu sulle tehakse
Käisime ka eelmine reede töökaaslastega paar tundi mängimas. Selle ajaga suutsin visete vahepeal 3 õlut sisse kallata ja parimaks tulemuseks 232 saada.
Joppas lihtsalt kuidagi. Varasem parim tulemus oli 178 vmt.
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
15-aastasena hüppasin kõrgust 1.75 ehk 6cm üle oma pea. midagi erilist ei ole aga huvitav on see et hüppevõime on mul väike ja tehnika puine nt ei tea kuidas see võimalik oli.
Kommentaar