Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sul on selg valge!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    see 'nali' jääb lausa orksiaega. big up for all who married as well.

PS! FB õnnitlused on ossidele.
    Ma kogusin mullu orksis 1. aprillil 10x rohkem õnnesoove kui oma õigel päeval 29. veebruaril.

PS! FB õnnitlused on ossidele.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
      mina annan hetkel preemia oma endisele klassivennale hr. Tettermannile, kes märkis tänase omal sünnipäevaks ja rahvas tõemeeli kümnete kaupa käib teda FB lehel ka õnnitlemas!
      mul sama.

ainuke vahe on see, et mu klassivennal on reaalselt täna sünnipäev.....

Kommentaar

mu ema näpud jäid küll telekapuldi klõpsutamisest valusaks kuna tv kavas oli kirjas, et TV14 ja tartu tv pealt tuleb täna see kuninga kõne film.
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Tagantjärele veel üks lõiguke, kuidas muuta lend odavamaks.

Kommentaar

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

visake mõni nali

Kommentaar

Pikemaid vestlusi on parem vältida vist.
                Hala Madrid !

Kommentaar

FC Kuressaare
                  "Aega võttis, aga asja sai - Kuressaare linnastaadionil läheb lõpuks ehituseks!

Uus, vähemalt 30 000 istekohaga, Saare maakonna esindusstaadion valmib 2013. aasta hilissügiseks."
                  Hala Madrid !

Kommentaar

Tüdruk alustas hommikut teatega, et rasedustest positiivne. Paanikat tundus olevat ja minu veenis mõneks ajaks ära. Päris sitt nali ausalt öeldes.
                    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Haha, vahet pole kuidas reageerid on olukord ikka kaka ju ^_^

Kommentaar

Algselt postitas jaamu
                        Krdi Ringvaade panigi telekaekraani vajutama
                        facepalm.

Kommentaar

Ainus tänane 'okei' nali oli "Tipster Gruznov", imho.

-e- Okei, see Senegal LIVE tundub üsna originaalne. Kuivik Banaan võiks ainult kerge cameo teha..

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
                            Ainus tänane 'okei' nali oli "Tipster Gruznov", imho.
                            See Gruznov oli tõesti päris (tegelt väga) hea, aga need "Litmanen Eesti peatreeneriks" (Edit:heh, soome meedia hoopis) hakkasid juba üle viskama.

Muidugi ka see Chelsea vs Unitedi mängu algusajast teada saamine. See oli paras šokk

Kommentaar

läksin hommikul pesema ja tulin vahusena tagasi. soe-vesi-sai-otsa jutt ehmatas kogu pererahva päris korralikult ära
                              “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Working...
                              X