Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Opel on vägev, viimane oli eriti hea aga rsk ei pidanud mu valule vastu. Küll on loota, et ta peagi mu kätte tagasi tuuakse.
Skuti, mul tuttav Striidist läheb Hollandisse autoostu tripile, 2 kohta on üle.
Väljumine toimuks sel pühapäeval, 18. veebruaril, kui sõidame laevaga Rootsi. Päev kulub, et sõita läbi Rootsi, Taani ja Saksamaa. Kuskil kella 3-4ks öösel jõuame Utrechti, et ostjad saaks valida sobiva auto iga teisipäev seal toimuvalt suurelt autoturult. Kell 6.00 hommikul avatakse seal väravad ja sealt lähevad me teed lahku. Ise panen Austria poole ajama. Reisi hinnaks on 1700 krooni, mis sisaldab Tallinn-Stockholm laevapileteid hommikusöögiga, Rootsi-Taani laevapileteid ja Taani-Saksamaa laevapileteid. Tee peal söögi ostate ise.
Reisivahendiks on täiskliimaga mugav 2000a Caravelle. Huvitatutel anda teada endast hiljemaks reede õhtuks PS-i vahendusel.
Kuna tulijaid on teisigi, saate koos rahulikult Eestisse tagasi sõidetud. Seedetraktihädade ning pidamatuse(nii möla kui kuse) all kannatajatel mitte tülitada.
Aaa... mul tuli meelde, et ostsin reedel omale uhke Volvo S60'ne (2002, must, 2,4 ja 147kW).
Väga seksikas! Rein ja taku* võivad ka öelda, et on.
Edit: Aa ostke vana ka ära - Volvo V40 (1999, tumehall, 1,9TD ja 70 kW).
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
Mingeid eriti norm. autosid ei paista olevat. Oma pelmeeniga pole mul mõtet keksima hakata. Õnneks pole ka päris 70+ sihtgrupile mõeldud volvo või opel.
Mingeid eriti norm. autosid ei paista olevat. Oma pelmeeniga pole mul mõtet keksima hakata. Õnneks pole ka päris 70+ sihtgrupile mõeldud volvo või opel.
Luba ma arvan - sul on 90 algusest pärit 3 seeria BMW
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar