Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Foorumlaste autod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Mida muud saab kulturnikul olla naistele pakkuda, kui vaid oma ihu ja hinge?
    mis tühjadel lubadustel viga on?
    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Fitti, las müüb ruttu oma Golf'i maha ja ostab parem (minu) Volvo!
      DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
      Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Aru ma ei saa miks te ostate neid pruugituid autosid?!

Ostke parem uus. Scootri uhke Volvo maksab ka vähem kui minu paljukirutud uus Opel Corsa ning mõne aja pärast hakkab ta sinna autosse veel raha matma. nagu ta eelmise Volvoga oligi (on).

Kordan- uus auto on ikka uus auto. Olgu kas või Opel.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Aru ma ei saa miks te ostate neid uusi kalleid "pukke"?!

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Scootri uhke Volvo maksab ka vähem kui minu paljukirutud uus Opel Corsa ning mõne aja pärast hakkab ta sinna autosse veel raha matma.
          Ei näe siin küll mingit probleemi. Isegi sina pead oma Opeliga hoolduses käima!
          Ja eks sõidurõõm maksab ka midagi.

nagu ta eelmise Volvoga oligi (on).
          Kahe aastaga olen kulutanud selle auto peale 10 000. Ei ütleks, et seda palju on.

Kommentaar

Ei usu, et sul ainult 10 000 on läinud. Mu mäletamist mööda läks sul kohe alguses sidurikorv ja vahepeal on sul veel igasugu vidinaid läinud. Samas usun, et kui sa om vana Volvo laseksid üle vaadata ja KORDA teha, siis läheks sinna veel palju, palju raha.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Täitsa nõus ostkem uus auto.
              Ma oma neljakuise Octaviaga väga ja väga rahul.
              Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Civic Type-R 07
                Golf GT 07
                MB E240 04
                Nissan Qashqai 07

Milline osta? Audi kõrvale üht veel vaja. Soovitage ahvile 250-320K.

Kommentaar

Golf GT loomulikult, kvaliteetne auto ja hea mootor.
                  kui kiiresti tegutsed saad soodsast VW juubelipakkumisest ka osa

Kommentaar

Civic, õige värvivalikuga peaks nummim variant olema (samas 2004 on kipam). Golf ja MB suht koledad.

Ja see kuradima linnamaastur on juba hoopis teine asi, väga kole just pole.

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
                      Ja eks sõidurõõm maksab ka midagi.

Eile olid joonel kahe foorumlase sõidurõõmud. Scootri 147 KW ja 2,4 liitrine Volvo ja ühe teise foorumlase Citroen C2 55 KW ja 1,4 liitrit.

Mis te arvate kumb ära tegi ?!

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
                        Golf GT loomulikult, kvaliteetne auto ja hea mootor.
                        kui kiiresti tegutsed saad soodsast VW juubelipakkumisest ka osa
                        Jap, sealt 10% alla. Ainuke probleem on tarneaeg 3 kuud ja olemas laos vaid 1 punene 3 ukseline. Ootama ei hakka. Type-R on näitajate poolest suht kobe aga see uus disain on samuti jama võrreldes varasemaga. Alla saaks 3% ja mai-juuni tarneaeg. Lähen vist hoopis MB peale kuigi elupõline MB vihkaja, olin ka Oodi vihkaja, kuid nüüd A4 perse all. MB siis - http://www.auto24.ee/webcache_kasuta...auto24_ee.html On kellelgi kogemusi? Nissani kohta teab muidu keegi midagi tarka öelda?

Kommentaar

Eile olid joonel kahe foorumlase sõidurõõmud. Scootri 147 KW ja 2,4 liitrine Volvo ja ühe teise foorumlase Citroen C2 55 KW ja 1,4 liitrit.

Mis te arvate kumb ära tegi ?!
                          Lollakas oled või?!

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
                            Lollakas oled või?!

Tõde on valus kuulata

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                              355 krooni eest ostaks või bmw

Kommentaar

Mul tekkis päris mitu küsimust. See mingi takso, et sn nii suur? Kas selle peegli küljes oleva kulina saab Nataljalt kauba peale kaasa? Kas Natalja on Scootri Natu?

Kommentaar

Working...
                                X