Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks foorumi uued kasutajad on sellised tür*d?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Miks foorumi uued kasutajad on sellised tür*d?\'

Keegi vist kardab
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Nathan

sina kyl ilma sekundanatideta välja ei julge tulla
      ja esmaspäev on halb päev
      pean sisi trumem mängima nii et mõtle uus
      Kui Sa nüüd hästi meenutad, siis pole mul sõpru nagu Sa väidad ja üldse meeldib mul väga palju käsikiimlusega tegeleda, seega ei tohiks Sul seda mõtetki olla, et ma kellegi kaasa võtan. Mul ju ei ole sõpru, nii et ma ei saa kedagi võtta.
      Sul pidi ju pohhui olema millal, ainus tingimus oli Tartu, kuda siis nüüd järsku trummid vahele tulid?
      KORVPALL ON PAREM KUI JALGPALL

Kommentaar

Asi läheb põnevaks. Pakun koefi 1:4, et Nathan ei julge kokkusaamisele minna ja koefi 1:2, et kui läheb, siis ei lähe üksi.

Kommentaar

Tore oleks, kui kohapealt toimuks ka live-reportaaz.
          Asja õnnestumise korral võiks ju täiesti kaaluda eraalgatusliku (Riigi poolt seda teha ju ei sobiks) e-politsei loomist, mille oleks ka oma löögirusikas. N. Delfistumise Vastu Võitlemise Üksus...
          Võetaks võib-olla mõnel Teiste suhtes ebaviisakal tatipritsijal paar duuri allapoole. Ehk ei oleks vitsa anda vajagi..

Kommentaar

Algselt postitas runno

Tore oleks, kui kohapealt toimuks ka live-reportaaz.
            Asja õnnestumise korral võiks ju täiesti kaaluda eraalgatusliku (Riigi poolt seda teha ju ei sobiks) e-politsei loomist, mille oleks ka oma löögirusikas. N. Delfistumise Vastu Võitlemise Üksus...
            Võetaks võib-olla mõnel Teiste suhtes ebaviisakal tatipritsijal paar duuri allapoole. Ehk ei oleks vitsa anda vajagi..
            E-politsei väga väärt idee . Aga Nathan peaks olema vist alaealine ehk siis laps veel ja kui laps pärast korduvat keelamist sõna ei kuula, siis talle tulekski vitsa anda.

Kommentaar

Algselt postitas christian21

Algselt postitas Nathan

sina kyl ilma sekundanatideta välja ei julge tulla
              ja esmaspäev on halb päev
              pean sisi trumem mängima nii et mõtle uus
              Kui Sa nüüd hästi meenutad, siis pole mul sõpru nagu Sa väidad ja üldse meeldib mul väga palju käsikiimlusega tegeleda, seega ei tohiks Sul seda mõtetki olla, et ma kellegi kaasa võtan. Mul ju ei ole sõpru, nii et ma ei saa kedagi võtta.
              Sul pidi ju pohhui olema millal, ainus tingimus oli Tartu, kuda siis nüüd järsku trummid vahele tulid?
              Davai kell 17:00 TÜ pargis?!
              R.I.P Steffi
              7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

ma võin ka tulla?
                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip

ma võin ka tulla?
                  Ainult siis, kui sa kaamera kaasa võtad. Ma arvan.
                  It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Jään põnevusega uudiseid ootama
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

pange peale 17.00
                      ma olen tööl viieni
                      aga äkki saaks keegi sinna organiseerida AK toimetuse, saaks õhtul vaadata
                      või siis äkki Martin tõmbaks paar niiti, ning saaks PM sinna organiseerida (järgmine päev esilehel)
                      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

ma võin 3kr. vahele panna, et mingit kismat ei tule....

Kommentaar

ma võin 5 kr vahele panna, et kumbki neist kohale ei ilmu. või mõlemad ei ilmu.
                          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

noojah...sina saad jah 5 vahele panna... sa töötad ju soccernetis.. mul tööd ei ole

Kommentaar

Toetan töötuid
                              Seega panen 10 eeku taku eest likku,et Nathan jätab tulemata või kui tuleb siis koos oma zombie vendadega kellega nad vabadel aegadel rohtu tõmbavad ja verd joovad
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

kui näen usaldatava dokumentalisti \"sulest\" ehk videokaamerast tulnud üllitist,mille puhul peamisteks figureerivateks faktoriteks on veri ja rippuvad soolikad vastavate noormeeste esituses,olen nõus maksma idanaabrite välisvaluutas arvestatavaid summasid.
                                You might say I`m a mean moronic bitch but you could just say you love me.

Kommentaar

Working...
                                X