Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Eks neid "drillseersante" koolitatakse ka vastavalt.Üldiselt KVs need suured juhid, kes otsuseid teevad, on päris mõistlikud inimesed. Igasugu õppekogunemistest saab kindlasti mõistliku põhjendusega ära. Isegi ajateenistust saab edasi lükata, kui sul selleks reaalne põhjus on. Need jobud, kellega halvad kogemused kõigil on, on enamasti drillseersandid, kes on elus esimest korda võimu saanud ja kelle ainuke eesmärk on ajateenijatele keerata.Leave a comment:
-
Üldiselt KVs need suured juhid, kes otsuseid teevad, on päris mõistlikud inimesed. Igasugu õppekogunemistest saab kindlasti mõistliku põhjendusega ära. Isegi ajateenistust saab edasi lükata, kui sul selleks reaalne põhjus on. Need jobud, kellega halvad kogemused kõigil on, on enamasti drillseersandid, kes on elus esimest korda võimu saanud ja kelle ainuke eesmärk on ajateenijatele keerata.Leave a comment:
-
Update. Tal on Siili ajal juubel. Helistas staapi, selgitas olukorda (lapsed ja lapselapsed tulevad kokku jne) ning tuleb välja, et ka see on piisav põhjus vabastuse saamiseks.Leave a comment:
-
Eksamisessioonid on piisav vabandus mitteosalemiseks. Meil oli mitmeid eelmisel Siilil, kes said KVlt vabastuse.Leave a comment:
-
Mu "vingumise" põhi oli siiski selleks, et tuleks suurem puhastus teha ja asja teha õigesti - mitte stiilis ala "aga nii on ju alati tehtud??"Jah, nüüd on moes paindlik tööaeg ja kaugtöö. Normaalsel tööandjal polegi probleemi, kui töötaja õppusele läheb. Pigem tõstatab probleem sellest, kui on samal ajal mingi koolitus/eksam/arst/reis, mida ei saa lihtsalt 2 nädalat hiljem järgi teha ilma ise kahju saamata.
See "sületäis kusi" nagu sa mainid on läbilõige Eesti ühiskonnast.
Aga see on vist tänapäeva lumehelbekeste teema, et neisse mitte puutuvatel teemadel on vaja vinguda. Et ajateenistust mitte läbinud vinguvad, et miks teisi kutsutakse õppustele ja kui mõttetud need on. Lihasööjad vinguvad kui jobud veganid on. Heterod nutavad, et näe geid jalutavad tänaval ja tahavad abielluda jne.
Su järgmised kaks asja ei lähe lumehelbekestega ega esimese poolega anyways kokku. Pigem on lumehelbekesed need kes on veganid ja aksepteerivad geisi. Lumehelbekesed on hoopis midagi muud, veganid ja geid ei puutu üldse asjasse.
Aga teema huvides ma rohkem siia ei postita. Sain enda öeldu ära öelda, aitäh.Leave a comment:
-
Jah, nüüd on moes paindlik tööaeg ja kaugtöö. Normaalsel tööandjal polegi probleemi, kui töötaja õppusele läheb. Pigem tõstatab probleem sellest, kui on samal ajal mingi koolitus/eksam/arst/reis, mida ei saa lihtsalt 2 nädalat hiljem järgi teha ilma ise kahju saamata.Küsimus mille mulle suunasid on sul endal vastatud järgmisel real. Lisaks ära, et see, et meedias nädalake kaks ette teatakse on kasutu, sest kes kutsutakse kes mitte ei selgu seal.
Nõuka ajast on ka päris palju möödas, et inimesed ei käi tööl e-r
imho on meil kaitsevägi hetkel hullem kui keskerakond ja co
See "sületäis kusi" nagu sa mainid on läbilõige Eesti ühiskonnast.
Aga see on vist tänapäeva lumehelbekeste teema, et neisse mitte puutuvatel teemadel on vaja vinguda. Et ajateenistust mitte läbinud vinguvad, et miks teisi kutsutakse õppustele ja kui mõttetud need on. Lihasööjad vinguvad kui jobud veganid on. Heterod nutavad, et näe geid jalutavad tänaval ja tahavad abielluda jne.Leave a comment:
-
Ava silmad ja saa aru, et enamus asju ei toimu selletõttu, et see on efektiivne.Ise oled KVd ainult telekast näinud ja ometigi tead täpselt, et suudaksid suurõppusi KORDADES efektiivsemalt läbi viia

Sellisel lihvimata teemantil soovitan ühendust võtta ühega kolmest planeedi top 5 ajateenistusel põhineval sõjaväest. Šveits, Soome või Iisrael oleks kõik nõus välja käima sadu miljoneid geeniusele, kes suudab ühe päevaga välja õpetada sõdureid kvalifikatsiooniga, milleks nendesugustel ''kusistel'' amatööridel kulub mitmeid kuid...
Suurõppuseid ilmselt korraldatakse täiesti okeil tasemel, see ei tähenda, et ma peaksin nõus olema selle kõige muuga mida nad teevad ning kuidas valitakse välja inimesi kes sinna minema peavad.Leave a comment:
-
-
-
Samas kui see pannakse nädal enne eksamisessiooni, siis pole midagi korraldada. Õpid enne, siis enam ei mäleta, hiljem ei jõua. Lisaks veel hunnik arvestusi mille peab ära tegema täpselt enne sessi.Leave a comment:
-
Ise oled KVd ainult telekast näinud ja ometigi tead täpselt, et suudaksid suurõppusi KORDADES efektiivsemalt läbi viia

Sellisel lihvimata teemantil soovitan ühendust võtta ühega kolmest planeedi top 5 ajateenistusel põhineval sõjaväest. Šveits, Soome või Iisrael oleks kõik nõus välja käima sadu miljoneid geeniusele, kes suudab ühe päevaga välja õpetada sõdureid kvalifikatsiooniga, milleks nendesugustel ''kusistel'' amatööridel kulub mitmeid kuid...Leave a comment:
-
Mulle näiteks meeldib see, et ma vist selle foorumi lemmik kasutaja kuna igaühel on suur soov mulle midagi halvasti öelda. Aitäh.
Ei ole käinud, mul on enda eluga paremat ka teha kui lihtsalt aega maha visata ja sellele peale sülitada. Lähisugulastest on siiski paar kõrgemal kohal olevat isikut kellest üks on vanem inimene, ei saa enam enda vanadest maailma vaadetest välja ja arvab, et kõik on ideaalne. Noorem inimene seevastu on täiesti teisel arvamusel sellest kuidas meil need asjad sellel tandril liiguvad. Võin muidugi tunnistada, et mu arvamus on mõjutatud kellegi teise arvamusest ja kõikidest vähegi mitte kollastest artiklitest kus on sõna saanud selle ala "eksperdid" - aga see ei tähenda, et sinu arvamus minu omast peaks parem (või ka halvem) olema.
Lõuna Koreas arvatakse ka kindlasti, et kord riigis on täiesti õigesti üles ehitatud ja see, et näiteks Soni sugune jalgpallur peab mingeid ebaolulisi auhindu võitma, et sellest pääseda on normull.Leave a comment:
-
Sa oled vist sündinud põmmpea. Oled ise käinud ajateenistuses?Kui sõda tuleb, siis oleks päris kaitseväest rohkem kasu kui sellest sületäiest kusist mis siin loodud on. Sõja puhul tulevad ilmselt kõik õiged eestlased appi ja võitlevad Eesti eest oma tarkusega - see osa millest tõesti kasu on saab ära õpetada igale normaalsele inimesele ühe päevaga.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: