Algselt postitas 17
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Mine parem Wismarisse ja lase endale alkohooliku ja narkomaani paberid kirjutada. Paberid mis näitavad et sa oma eluga ja sõltuvustega toime ei tule ning vii need koos perearsti paberitega sinna arstlikusse.Algselt postitas erxu Vaata postitustSelline küsimus, et 8.oktoober arstlik ootamas aga mul on väga tugev allergia - igasugu erinevate asjade vastu allergia - varakevadel õtisvad taimed, kartulikoored, kassi ja koerakarvad ja igast puu ja juurviljad
Kommentaar
-
Mul klassivennal paluti alasti võtta selle ülevaataja ees (Narva maantee koht), siis seisis seal palja kellaga, ei lastud isegi ümber keerata et selga või midagi muud üle vaadata, löödi kõlbulik sisse ja oligi kõik. Müstiline.Algselt postitas Francesco Vaata postitustKüsimus, kas ainult Haapasalus näpitakse arstlikus kontrollis nokut?
Ma ei jõudnud kunagi 3 või 4 korda järjest meditsiinilisse, trahvi ei tehtud, kutsuti mingisse "distsiplinaarkomisjoni" maneeži, siis sealt öeldi et olge hea tulge kohale, poole aasta pärast sain uue aja, kui sinna jõudsin avastasin et perearst oli pannud mu paberile venna nime ja isikukoodi. Dokument oli rikutud ja kuna polnud minu viga siis sain uuesti 6 kuud pikendust.
Kommentaar
-
ei usu. pole ju peale SBK väljaõpet saadud.Algselt postitas ttBoll Vaata postitustOskab keegi öelda, et kas spordirühmas läbinud ajateenijad kutsutakse ka reservõppekogunemistele?
mina ka, kümneks(?) päevaks.Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustMa sinna, neljaks päevaks.
Kommentaar
-
Või siis talvel metsas, kui kampsun/frentš/talvejope ka üll. Muidu suht võimatu jahAlgselt postitas Iceman Vaata postitustPigem katsu ikka rohelist värvi särgid võtta. Mustaga väga ringi ei saa käia. Vb ainult sportimisel, kui jakk ka peal.308
Kommentaar
-
Normaalne pealamp punase valgusega. Normaalne pussnuga. Rohelisi särke, alukaid. Läpaka/tableti, (ei anna ära ja ei saada koju. Paned kappi ja kui keegi kobiseb, siis tahaks näha seda seerut/leitnanti, kes selle konfiskeerib, pmst neile võrdub see kapo keissiga, kui huiata tahad) Kui hästi käitud saad vabal ajal kasutada ka. Eraldi nö. metsatelefoni (3210 lol) Süüa LOL. Hea tuju hahaha. Tegelt ka pole mõtet minna, kui midagi teha ei viitsi. Siis pigem mõtle ennast esimesel võimalusel psühiaatrihaigla kaudu koju vms. Kannatust!Algselt postitas MartinEST Vaata postitustKaitseväes käinud rahvas, soovitusi mida tasuks kindlasti kaasa võtta lisaks KRA poolt väljatoodud asjadele?
Kommentaar
-
Kõike saab teha juuridiliselt korrektselt. Aga kui kõigil kästakse koju saata ja sa ei saada, on see otsesele käsule vastu hakkamine.Algselt postitas $$$ Vaata postitustPaned kappi ja kui keegi kobiseb, siis tahaks näha seda seerut/leitnanti, kes selle konfiskeerib, pmst neile võrdub see kapo keissiga, kui huiata tahad)Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Kindad. Korralikud kindad.Algselt postitas MartinEST Vaata postitustKaitseväes käinud rahvas, soovitusi mida tasuks kindlasti kaasa võtta lisaks KRA poolt väljatoodud asjadele?
Metsatelefoni jutt unusta ära (Siilini), ei ole selline memmekas, et ei saa nädal/kaks kõllamiseta hakkama. SBK ajal ei olegi sul sellist aega mil kasutada. Metsas kurnatakse viimse piirini ja igat vaba hetke kasuta söömisele ja magamisele.
Kommentaar
-
Nojaa, aga postiga ei saada ju. Kui külalistele ära ei anna, siis ega enne esimest linnaluba võimalust seda koju viia pole ju. Lisaks ei ole minu teada kusagil kirjas, et seda ei tohi tegelikult omadaAlgselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKõike saab teha juuridiliselt korrektselt. Aga kui kõigil kästakse koju saata ja sa ei saada, on see otsesele käsule vastu hakkamine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar