Mul on küll siiralt hea meel, et mind ei tahetud. Kuigi ma minna ei tahtnud, siis ega ma väga vassinud, kui komisjonis käisin... Nüüd olen isiksuselt sobimatuna täiesti kõlbmatu.
Kui ma oleks seal metsas külmetama pidanud, siis arvatavasti mina oma seljaga oleks lõpetanud invaliidina. Seega on minu kõlbmatusel pisut alust ka.
Ja üliagarad ametnikud võiks vahel akna lahti teha ja vaadata kuidas tegelikult elu käib.
Kui ma oleks seal metsas külmetama pidanud, siis arvatavasti mina oma seljaga oleks lõpetanud invaliidina. Seega on minu kõlbmatusel pisut alust ka.
Ja üliagarad ametnikud võiks vahel akna lahti teha ja vaadata kuidas tegelikult elu käib.
*sina = sina kes seda teksti loed...................sorry, ma ütlen alati kõik otse välja ega hakka keerutama, sorry, peace
Lisaks sai ka Männikul meeldivalt kaevikuid kaevates ja sööstes kattes aega veedetud jne. Igavus oli meil seal päris ihaldatav nähtus. Siis sai lugeda ja raadiotki kuulata, kusjuures see on midagi sellist millest just sõjaväes hakkad puudust tundma ja rohkem väärtustama. Mobiilid, telekas, internet sellest võisid und näha, ehkki oli vendi, kel oli telefon olemas ja tänu sellel sai nii mõnelgi korral oma olukorda parandatud( näljalaager kui selline
Kommentaar