320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitage head söögikohta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Martin
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Lusikas seevastu eile üle prahi. Kindalsti soovitan. Part oli võimas.
    teenindus ka ülikunn.
    Samas kohas eile, sama tellimusega, sama hinnang. Kas sa oled mu varikonto?

    P.S. Noa mulle meeldis, pole varem olnud, et kinni pandud laua (peakoka laud) puhul keegi helistab ja uurib, et kas on allergiaid vms.

    Leave a comment:


  • orbitaaljaam
    replied
    Vahepeal tasub äramärkimist, et Noa oli suht pettumus kuid Lusikas seevastu eile üle prahi.
    Kindalsti soovitan. Part oli võimas.
    teenindus ka ülikunn.

    Leave a comment:


  • erxu
    replied
    “Majandustegevust pole ettevõttel olnud juba ammu ning kõik söögiputkad on maha müüdud,” selgitas Eesti Eine kaudu Nehatu juhatusse jõudnud Oper.

    Leave a comment:


  • atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    endal sama kogemus umbes 15 aasta tagusest Bocca külastusest. Pärast koduteel Kalamajja sai Balti Jaama Nehatust üks burgerimenüü võetud
    Tekkis seoses sellega küsimus, kas mõni Nehatu veel alles ka on ?

    Leave a comment:


  • Jose
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    endal sama kogemus umbes 15 aasta tagusest Bocca külastusest. Pärast koduteel Kalamajja sai Balti Jaama Nehatust üks burgerimenüü võetud
    Sama kogemus samuti Bocca-ga, aga oli 1,5 aastat tagasi. Kuid nagu elx ütles, siis jah asja point on selles, et sa võtad kõik käigud.

    Leave a comment:


  • elx
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Mainin ära, et käisime tookord Elevandis, mis oli ju vaagnate osas küll kümnesse panek.

    Elevant oli see koht, kus mina oma kaaslasega sain lisaks toidule "nautida" ka mingit tümakat mis kusagilt seinte-põrandate vahelt läbi keha käis.

    Leave a comment:


  • orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    MIlline koht oleks tore istumiseks ning erinevate roogade maitsmiseks 6-8 inimesele Tallinnas? Hinnaklass: preaed võiks jääda 10-15 eur vahele? Eriti tore kui saab valida "vaagen erinevatest meie roogadest"
    Mainin ära, et käisime tookord Elevandis, mis oli ju vaagnate osas küll kümnesse panek.

    Leave a comment:


  • JanK
    replied
    käisin "komeedis" söömas, võtsin lambalihakotleti mingi köögiviljajunniga ning kuigi ei tundunud suur ports olevat, siis madala tempoga süües sai kõht ilusasti küll täis, täitsa toitev. kiidan ka, maitsev maitsev

    Leave a comment:


  • elx
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Mind tabas eelmisel suvel samasugune mõte ühes kodumaises peenes restoranis. Kui peale tunniajalist ootamist vaevalt eelroasuurune praad ette toodi (maitsev küll aga kõhtu ei täitnud) ja kuskil foorumis seda kurtsin, sain muidugi teada, et sihukestes nooblites kohtades makstaksegi toidu kunstipärase paigutuse eest taldrikule ja mingi müstilise atmosfääri eest ning need polegi mõeldud, et mats kere täis pargiks. Nüüd vähemalt tean.
    Kõhu saab täis vabalt. Lihtsalt seal ei söö sa nagu külakõrtsis ühte praadi, vaid esmalt salat ja isutõstja ja praad ja magustoit ja mingid käigud on kindlasti veel vahel. See on asja mõte. Rahakoti pihta see loomulikult käib, kuid just selle jaoks sellised kohad ongi - et saaksid oodata ja seltskonda nautida.

    Leave a comment:


  • lorenzo
    replied
    endal sama kogemus umbes 15 aasta tagusest Bocca külastusest. Pärast koduteel Kalamajja sai Balti Jaama Nehatust üks burgerimenüü võetud

    Leave a comment:


  • Gallacher
    replied
    Ei ole need maailmama peened ja kõrgelt hinnatud restoranid lihtsatele maainimestele mõeldud, ei ole!
    Mind tabas eelmisel suvel samasugune mõte ühes kodumaises peenes restoranis. Kui peale tunniajalist ootamist vaevalt eelroasuurune praad ette toodi (maitsev küll aga kõhtu ei täitnud) ja kuskil foorumis seda kurtsin, sain muidugi teada, et sihukestes nooblites kohtades makstaksegi toidu kunstipärase paigutuse eest taldrikule ja mingi müstilise atmosfääri eest ning need polegi mõeldud, et mats kere täis pargiks. Nüüd vähemalt tean.

    Leave a comment:


  • fitti
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Maailma parim resto on valitud, mitte väga kaugel.
    Noh, te muidugi teate, et mina eelistan iga kell praetud munaga saia majaka keldribaaris miskile peenemale põsetäitele, aga meenub, kuidas käisime Helsingis restos nimega Luomo. Ilmselgelt mitte maailma parim restoran, kuid siiski üks neljast Michelini tärniga söögikohast, mis seal linnas leidub, nii et järelikult eeskujulikult šikkmodern ja eksklusiiv.

    Serveeritud maitsed olid seal kahtlemata väga huvitavad, nt eelroaks sai viskimaitselisi mune, pearoaks šokolaadikastmes lõhe ja magustoiduks jäätist selleri, tilli ja sinepiga. Kõiki imevigureid ei mäletagi, eks nad üritasid seal miksida maitseid, mille peale ei oskaks tullagi. Aga pearoog oli muidugi sama suur kui üks kuubik liha Argo baari saslõkivardas ja vaatamata käikude vahel toodud koka komplimentidele oli pärast tagasihoidliku arvekese maksmist kõht tühjem kui lauda istudes. Pärast käisime sõime kuskil pubis kausitäie makarone peale ja sai kõhu enam-vähem täis.

    Ei ole need maailmama peened ja kõrgelt hinnatud restoranid lihtsatele maainimestele mõeldud, ei ole!

    Leave a comment:


  • orbitaaljaam
    replied
    Unustage Vanalinna kallid restod, Lasnamäe shashlõkikad, Kalamaja söömakohad ja Kopli urkabaarid.
    Maailma parim resto on valitud, mitte väga kaugel.
    After losing the title of the finest eating establishment in the world to Spain's Celler de Can Roca last year, Copenhagen's Noma restaurant regained the title in 2014. Held annually since 2002, the World’s 50 Best Restaurants awards are the Oscars of the food world



    Is there any victory sweeter than a comeback? One year after his restaurant Noma lost the title of best in the world, chef René Redzepi regained the title tonight at London’s Guildhall, where the World’s 50 Best Restaurants awards were announced.
    For weeks leading up to tonight’s ceremony, Redzepi had been trying to ward off a repeat of last year’s disappointment by warning his staff that they weren’t going to win. Even as late as lunch today, he was making cryptic comments about what goes up having to come down. Losing in 2013 after three years on top came as a psychological blow to Redzepi and his staff, making Monday’s win all the more gratifying.
    Held annually since 2002, the World’s 50 Best Restaurants awards are the Oscars of the food world. Run by London-based Restaurant magazine, they have become tremendously influential in their twelve-year history. Part of that influence is financial; last year’s winner and this year’s number two, Spain’s Celler de Can Roca, received over 121,000 reservations in the past twelve months. But just as important is the way in which the awards are decided.
    Over 900 chefs, food writers, and gourmands around the world vote each year, which transforms the 50 Best into a rare form of peer recognition. That may explain why Redezpi’s voice shook so much when, on stage to accept the award, he turned to acknowledge his team. “Guys,” he said, “We did it.”
    The top five restaurants were:
    1. Noma (Copenhagen, Denmark)
    2. El Celler de Can Roca (Girona, Spain)
    3. Osteria Francescana (Modena, Italy)
    4. Eleven Madison Park (New York City, U.S.)
    5. Dinner By Heston Blumenthal (London, U.K.)
    After losing the title of the finest eating establishment in the world to Spain's Celler de Can Roca last year, Copenhagen's Noma restaurant regained the title in 2014. Held annually since 2002, the World’s 50 Best Restaurants awards are the Oscars of the food world


    Leave a comment:


  • Martin
    replied
    Algselt postitas shefield
    Seoses eelneva postitusega.

    Kes või mis on hipster?

    Leave a comment:


  • jyriöö
    replied
    Kui tahad daami/härraga rahus ja vaikuses mesijuttu puhuda, siis ei ole Sesoon ilmselgelt see koht. Suur ja avatud saal, kus ühes nurgas lusika kukkumine ilusti teise otsa ära kostab. Rahvast on seal alati. Olen käinud erinevatel päevadel erinevatel aegadel ja ka veidi ebapopulaarsematel tundidel on olnud tegemist vaba laua lokeerimisega. Erinevalt paljudest teistest Kalamaja söögikohtadest, kus hipsteritel viimased veeringud käest välja väänatakse ning ühekäigulist ratast pandimajja viima sunnitakse, on selle koha tegutsemisloogika veidi teine ning masside teenindamisega suudetakse kvaliteeti tagades mõistlike hindadega ninaesist pakkuda.

    Leave a comment:

Working...
X