Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soovitage head söögikohta
Collapse
X
-
Ma oleks ka Ribet soovitanud. Lisaks MEKK ka308Kommentaar
-
Viimane sellest nimekirjast mida sai külastatud on Mon Repose peakoka korrus. Oli mega 6 käiku+ amuse bouche+ lõpuks šokolaadi trühvlid. Esimese korrusel asuv n-ö tavapool oli üsna kärarikas- samal ajal teisel korrusel saime abikaasaga istuda 3/4 ajast kahekesi- hiljem liitusid 4 inimest veel. Teiseks tooks "Mantel ja Korsten"- ägeda atmosfääriga resto Kadriorus. Kindlasti sellest nimekirjast ei vii oma eurosid enam "7-sse Ürti"( oli üsna piinlik millised standardid võivad ühel toidukohal olla) ja "Ribe" esines ka viimane kord all pool oma võimeid ja hinnaklassi.ROHE-VALGE SURMANIKommentaar
-
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
olen ise korduvtellija, seega teen reklaami ning kiidan ausat pakkumist põhjala cateringi poolt:
Road on tõesti väga head ning küllaltki hinnasõbralikud (3,50 per kord per kärss).Kommentaar
-
https://www.facebook.com/tallinnbubblewaffle/ sai sellist asutust eile külastatud. Pakuvad küll ainult magusat ja coca-cola jooke-aga see-eest on toit väga maitsev. Pildid ei ole reklaamitrikk- vahvel koos jäätise ja muu jutuga on nii suured. Hinnad 5,5-6,5 ei ole küll väiksed, kuid väärt igat kulutatud senti
ROHE-VALGE SURMANIKommentaar
-
Riia n.ö Telliskivis saab osta tšeburekke, mis on täidetud näiteks rebitud lihaga (on ka teised lihad), juustu ja tomati, salatiga. Umme hää.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Hoi
Praegu olla vanalinnas sitaks korralikke restosid, mis on 50 prossa hindu langetanud. Käisin täna näiteks Scheelis, kus sai kohafilee 8 euroga ja tiigerkreveti risotto 7,25 eest. Olete veel miskeid kohti märganud, kus samas suuruses alet?Kommentaar
-
avastasin siin eelmisel nädalal et Jahu Resto pizza on suht sama kvaliteediga kui Kaja pizza oma. hea uudis kes ei suuda kuidagi Kaja pizzale pihta saada, sest nad sulgevad oma ukse hiljemalt kell 19, või kui pizza lihtsalt otsa saabCatalunya is not Spain!Kommentaar
-
Kaja pitsast tellisin eile just Woltiga. Täitsa aus oli.Kommentaar
-
Terve raekoda oli juba ammu soodukaid täis, mine vaata ringi. Troikad ja muud head kohad. Mõnes kohas on ka uued menüüd tehtud. Lühemad ja lihtsamad, odavamast toorainest. Keevitatakse korralik hind ja tehakse sellest alet.
Kommentaar
-
Hessis on samad hinnad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar