Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soovitage head söögikohta
Collapse
X
-
Tõsiselt ma ei saa aru, et kes on need inimesed, kes reaalselt sellistes kohtades käivad. Söögikohti on näiteks Eestis nii mitmeid ja eripalgelisi (mujal maailmas veel rohkem), et miks siis mingeid õlis hangunud friikaid ja väga kummalise konsistentsiga burgereid järada? Ma saan aru, et kui pilt ees virvendab ja kogu meri on põlvini, siis võib kusagil kell 3 öösel tulla idee, et tahaks burksi, aga muidu...
See kõlab nagu küsimus, et kas Manni makaronid või Säästumakaronid.Kommentaar
-
Sellepärast nimetataksegi seda eelroaks
Tõsiselt ma ei saa aru, et kes on need inimesed, kes reaalselt sellistes kohtades käivad. Söögikohti on näiteks Eestis nii mitmeid ja eripalgelisi (mujal maailmas veel rohkem), et miks siis mingeid õlis hangunud friikaid ja väga kummalise konsistentsiga burgereid järada? Ma saan aru, et kui pilt ees virvendab ja kogu meri on põlvini, siis võib kusagil kell 3 öösel tulla idee, et tahaks burksi, aga muidu...
See kõlab nagu küsimus, et kas Manni makaronid või Säästumakaronid.
JUUSTUBURKS FTW.
korra kvartalis kaine peage juustueine sissetõmmata on mõnus. Patu maitse tundub hea
-e- tegelt kord paari kuu tagantKommentaar
-
Blinn.. jätsin endast mäkki hessi ja BK sõbra mulje. Ei tolereeri ka neid. BK on lihtslat huvitav sest meil seda pole. Kui Soomes lihtsalt oli seal hea odav söömas käia kui seal õppisin ning ka vahest kui välismaal käin siiin külastan neid paiku. Eestis väga vähe, ainult hessi kanatortilla on OK, aga enne kiirtoidurestorane külastades alati küsin enda käest, et miks mina seda süüa tahan kui mitte ükski bakter ei taha.Kommentaar
-
Täispeaga läheb, pohmaspeaga läheb, näljaga kui on kiire läheb.Tõsiselt ma ei saa aru, et kes on need inimesed, kes reaalselt sellistes kohtades käivad. Söögikohti on näiteks Eestis nii mitmeid ja eripalgelisi (mujal maailmas veel rohkem), et miks siis mingeid õlis hangunud friikaid ja väga kummalise konsistentsiga burgereid järada? Ma saan aru, et kui pilt ees virvendab ja kogu meri on põlvini, siis võib kusagil kell 3 öösel tulla idee, et tahaks burksi, aga muidu...
See kõlab nagu küsimus, et kas Manni makaronid või Säästumakaronid.
Lisaks sellele on tegemist siiski päris soodsa toidukorraga. Kõik ei saa nälja korral võtta ette tretti Boheemi, et 12-eurone praad võtta.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
defineeri "toit"
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Käisime vaatasime selle Foody Alleni üle. Esiteks on huvitav asja kontseptsioon. FA on pmst nurgake Vabalava suures fuajees. Et noh, nagu bussijaama puhvetis käid ainult siis, kui bussi ootad, ei näe ma sinna mõtet rohkem minna muidu kui ehk enne mõnda kultuuraüritust. Muidu on nagu natuke imelik. Aga tagasi ei kipu päris homme ka sellepärast, et mõlemad asjad, mis tellisime (foody burger ja clinti pitatasku) olid täiesti võimatult magusad. Ilmselt asi muidugi meis, mitte toidus, ei ole tavapärasest eristuvateks maitseteks piisavalt avatud.
Ülejäänud maasid olid kõik kohe seal kõrval KiviPaberKääridis. Gluteenivaba on moes. Peab ka minema.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Selles kuradi Frenchys vms tunduvad menüüjärgi ka ikka päris kirved hinnad.
Mingit liha-gluteeni-glükoosi-laktoosi-vaba söögikohta pole veel tehtud?Kommentaar
-
Kommentaar
-
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
-
Lihavabad on Mustamäe teel Mahemarket ja Bliss. Bliss on äge koht vegeterian buffee stiilis, soovitan. Mahemarketis ei ole käinud kuid pidi hea koht olema ning hinnad odavamad kui Blissis
Vegan restosi on kaks vist mingi inspiration ja restoran V, mõlemad vanalinnasKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar