Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas Soccernetlased koos vutti mängivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

erinevalt saaremaast on tallinnas talv

Kommentaar

millal viimati talv vutimängimist seganud on?

Kommentaar

kalli raha eest saab koguaeg

Kommentaar

Ilmad hakkavad juba soojaks minema. Ei viitsi keegi järgmisel nädalal mängida?

Kommentaar

võiks võiks. kus üldse on võimalik tasuta mänguväljakut kasutada tallinnas?
            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

no tasuta ei saa... aga hiiul näiteks saab 5 krooni eest.. seal vädalavahetusel mänge veel ei tohiks eriti olla... kuna madalamad liigad pole veel pihta hakand... vot.

Kommentaar

Arte arena on tasuliseks siis tehtud vää? :O
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                  no tasuta ei saa... aga hiiul näiteks saab 5 krooni eest.. seal vädalavahetusel mänge veel ei tohiks eriti olla... kuna madalamad liigad pole veel pihta hakand... vot.
                  vaadates internetis hinnakirja siis on miskit imelik:
                  6.Territooriumi pääse 15 krooni
                  7.7-16-aastased (k.a.) 10 krooni
                  8. kuni 6-aastased (k.a.) ja vanaduspensionärid tasuta
                  1. Territooriumi pääse 12 krooni
                  7-16 (k.a.) aastased 6 krooni
                  kuni 6 (k.a.) aastased ja pensionärid tasuta

nagu et 2 korda sama asi ja erinevate hindadega?

Kommentaar

kaalad ja indrekL'id ja muidu teised pisikesed poisid, kes mind palavalt armastavad... pakkusid välja variandi, et teeks laupäeval hiiu staadionil väikese mängu enne, kui õhtul venelastega poksima minna saab. a osadel pidi mingi soccerneti koosolek olema samal hommikul.. et selgitage välja, millal see pask läbi saab ja siis võiks vutti teha. juhhuuu

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                      kaalad ja indrekL'id ja muidu teised pisikesed poisid, kes mind palavalt armastavad... pakkusid välja variandi, et teeks laupäeval hiiu staadionil väikese mängu enne, kui õhtul venelastega poksima minna saab. a osadel pidi mingi soccerneti koosolek olema samal hommikul.. et selgitage välja, millal see pask läbi saab ja siis võiks vutti teha. juhhuuu
                      Ehk astun isegi läbi, kui aega peale soccerneti koosolekut saab. Aga siiski tegemist on staariga ja tasuta ma ei ole nõus mängima. Ma olen ühekorras taku vastu mänginud, jube uhke olen nüüd

Kommentaar

Kahe-kolmeni on umbes koosolek, pärast seda võin siis tulla, kui keegi mulle mingi inimliku pesemiskoha välja pakub, tädi juures on asi üsna kitsuke

Kommentaar

Ohh Tahan ka!

Kommentaar

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
                            Ohh Tahan ka!
                            Naised platsilt koju!

Kommentaar

mida vittu.. kahe-kolmeni koosolek. sisi teeme enne koosolekut mängu ära... mul vaja ühele totsile vel enen mängu lilled viia(sünna tal) ja paska... ma ei saa selliseid toiminguid teha mingi viimasel minutil. teeks mängu sisi hommikupoole.. ja pärast need kõrsikud kes tahavad, lähevad koos olema

Kommentaar

türa ma olen ikak veel porjus, et õigesti kirjuatda ei suuda:S

Kommentaar

Working...
                                X